Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

4 šampióni značky Continental: Obujte nemeckú precíznosť

Nemecký výrobca Continental nepotrebuje dlhé odporúčania. Jeho technológia a kvalita mu už dávno priniesli celosvetovú prestíž. Predstavujeme vám štyri pneumatiky Continental, ktoré sú určené najmä pre športové či výkonné vozidlá, a preto stavajú na tradičnej presnosti a stabilite aj pri vysokých rýchlostiach. K tomu ako príjemný bonus ponúkajú mimoriadne vysokú hospodárnosť jazdy. A pretože sú medzi nimi aj skutoční šampióni testov, prečítajte si náš článok, v ktorom sa o nich dozviete viac.

Auto s pneumatikami Continental

Užite si poriadnu jazdu na pneu Continental.

PremiumContact 6 – šampión testov a hospodárnosti 

Máte slabosť pre šampiónov? Jedného tu pre vás máme. A nie hocijakého! Pneumatika Continental PremiumContact 6 triumfuje predovšetkým vďaka mimoriadnemu kilometrovému výkonu a minimálnemu valivému odporu, čo z nej urobilo celkového víťaza testu letných pneumatík ADAC 2021, v ktorom navyše získala aj titul „Šampión v oblasti hospodárnosti”Na prvom mieste sa umiestnila aj v teste ADAC s rozmerom 205/55 R16 a pri testovaní rozmerov 225/50 R17 získala druhé miesto. Víťazom testu letných pneu ADAC sa stala aj v roku 2020.

 

Pneumatika Continental PremiumContact 6

Víťaz testov letných pneumatík ADAC 2021 a 2020, to je pneumatika Continental PremiumContact 6, ktorá triumfuje predovšetkým vďaka svojej hospodárnosti a presnému riadeniu.

K celkovému víťazstvu v teste však pneumatike PremiumContact 6 pomohli aj ďalšie vynikajúce vlastnosti, ako krátka brzdná dráha na mokrom aj suchom asfalte alebo dynamický handling s presným riadením. Ďalšie vynikajúce vlastnosti tejto pneumatiky vám odhalí video PremiumContact 6.

EcoContact 6 vás podrží aj pri náhlej zmene smeru

Hľadáte pre svoje auto pneumatiky s optimalizovaným záberom, presnosťou riadenia a nízkou spotrebou paliva? Práve ste ich našli! Pneumatika Continental EcoContact 6 ponúka maximálnu palivovú účinnosť vďaka zdokonalenej geometrii prvkov a rovnomernejšiemu rozloženiu siliky v zmesi. A keď pripočítate aj vyšší kilometrový výkon zásluhou novej zmesi Green Chili™ 2.0, výsledkom je vaša spokojná peňaženka a vynikajúce jazdné vlastnosti vášho automobilu.

Pneumatika Continental EcoContact 6

Pneu Continental EcoContact 6 vyniká okrem iného vysokou stabilitou pri jazde, takže vás podrží aj pri náhlej zmene smeru.

Špeciálne vyvinutý dezén predstavuje ideálny kompromis medzi výkonom na suchej a mokrej vozovke. Náhle zmeny smeru jazdy, napríklad pri rýchlom prejdení do vedľajšieho pruhu, zvláda EcoContact 6 bravúrne a vďaka prepracovanej asymetrickej geometrii rebier a lamiel zostáva pneumatika v nepretržitom kontakte s vozovkou, takže vaša jazda bude bezpečnejšia ako predtým. Neveríte? Pozrite sa na video s pneumatikami EcoContact 6.

Obujte na svoj športiak ContiSportContact 6

Ak stojí vo vašej garáži športový či vysoko výkonný automobil, s ktorým radi vyrazíte s vetrom opreteky, tak pneumatiky Continental ContiSportContact 6 boli vyvinuté práve preň. Zmes Black Chili pre maximálnu priľnavosť umožňuje špičkový zážitok z jazdy a inovatívny dezén vám zaručí maximálnu kontrolu. Nový hybridný nárazník Aralon350™ potom dáva pozor na dokonalú stabilitu pri rýchlostiach až do 350 km/h.

Pneumatika Continental ContiSportContact 6

Ako pneumatika, ktorá vyniká precíznou reakciou a smerovou stabilitou, je Continental ContiSportContact 6 vytúženým obutím všetkých športovo ladených vozidiel.

Vynikajúca smerová stabilita, precízna reakcia a priama odozva riadenia boli spolu s krátkou brzdnou dráhou ďalšími vlastnosťami, ktoré pneumatike ContiSportContact 6 zaistili víťazstvo v teste letných pneumatík nemeckého časopisu Sport Auto na rok 2019. Ak vás táto športovo ladená pneumatika zaujala, pozrite sa na video ContiSportContact 6.

ContiSportContact 5 bez jedinej slabiny

Pri vývoji pneumatiky ContiSportContact 5 značka Continental kládla dôraz predovšetkým na ideálne parametre pre športiaky a veľké bezpečnostné rezervy. ContiSportContact 5 exceluje vďaka optimalizácii valivého odporu a dlhej životnosti pneumatík, pričom sa pružne prispôsobuje aktuálnym jazdným podmienkam vďaka adaptabilnej behúňovej zmesi Black Chili.

Podľa testu časopisu Gute Fahrt pneumatika Continental ContiSportContact 5 nemá žiadnu slabinu a presvedčí na suchej aj mokrej vozovke. Zabezpečuje presné riadenie a je úplne perfektne športovo vyladená.

Pneumatika Continental ContiSportContact 5

Continental ContiSportContact 5 je podľa časopisu Gute Fahrt pneumatika, ktorá nemá jedinú slabinu.

ContiSilent: Ticho je luxus

Výrobca Continental si je vedomý toho, že komfort jazdy je spojený s nízkou hlučnosťou v interiéri, preto vyvinul technológiu ContiSilent na zníženie hluku pneumatík, ktorou sú vybavené pneumatiky tejto značky. ContiSilent nemá žiadny negatívny vplyv na životnosť, zaťaženie ani rýchlosť a funguje za každého počasia.

Padli vám niektoré novinky Continentalu do oka? Sme presvedčení o tom, že by sadli vášmu vozidlu ako uliate! Môžete sa však pozrieť aj na kompletnú ponuku pneumatík tejto nemeckej značky.

 

Vyberajte zo super ponuky pneumatík Continental

 

Zdroj fotografií: AZ pneu, Continental

Nahoru