Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Kam s autom do servisu? Predsa do AZ pneu v Bratislave!

Pneumatiky od A do Z – to je slogan nášho internetového obchodu AZ pneu so sídlom v Bratislave. Ale vedeli ste, že okrem e-shopu máme aj skvelý pneuservis a autoservis?

E-shop s pneumatikami máme v prevádzke už nejaký ten piatok. Postupne sme zväčšovali portfolio ponúkaných značiek a produktov a trúfame si povedať, že dnes ponúkame skutočne širokú škálu pneumatík, od motopneu cez klasické pneumatiky všetkých veľkostí pre osobné automobily až po obutie pre SUV či pneu pre úžitkové vozy. Navyše sme rozšírili ponuku aj o príslušenstvo, ako sú napríklad snehové reťaze, puklice na kolesá a iné autodoplnky. Nesmieme zabudnúť ani na plechové a hliníkové disky.

Ako logický ďalší krok sa ponúkalo zriadenie pneuservisu. Výhoda je, že si zákazník môže vybrať skutočne z nepreberného množstva pneumatík na našom sklade a nechať si ich prezuť priamo u nás, odpadá teda drahé poštovné a prevážanie pneumatík sem a tam.

Auto v servise

V našom servise AZ pneu v Bratislave sa vám postaráme o auto ako o vlastné a využiť môžete aj služby pneuservisu.
Dokonca sa k nám dá objednať aj online na konkrétny čas, takže zákazník nemusí nikam volať, aby zistil voľný termín, behom pár sekúnd sa objedná a vie, že nebude musieť dlho čakať. No a my máme prehľad o zaneprázdnenosti pneuservisu. Skrátka win-win model pre obe strany.

A pretože nám nestačil len pneuservis, rozhodli sme sa, že začneme poskytovať služby aj v oblasti opráv automobilov. Zariadili sme si teda autoservis so špičkovým vybavením, na ktorý sme patrične pyšní.

Čo vieme?

  • Geometria
  • Servis klimatizácií
  • Olejový servis
  • Servis a výmena bŕzd
  • Oprava či výmena čelných skiel
  • Pneuservis

Pre verných zákazníkov sme si pripravili aj vernostný program. Po registrácii priamo na predajni dostanete malý darček. Môžete využiť 15% zľavu na náhradné diely, zadarmo vám skontrolujeme tlmiče a za výhodnejšiu cenu uskladníme pneumatiky. Lepšiu cenu dostanete aj na čistenie klimatizácie. O vaše auto sa postaráme ako o vlastné.

Takže, kto neverí, nech k nám beží, radi vám dokážeme, že sme tým plný profesionálov. A ak by ste sa nás chceli na čokoľvek spýtať, nebojte sa nás kontaktovať.

 

Zdroj foto: az-pneu.sk

Nahoru