Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Rozdávame darčeky k novým moto pneu Metzeler a Pirelli

Chystáte motorku na letnú sezónu a potrebujete nové pneumatiky? Objednajte si ich u nás v AZ Pneu. K novým pneumatikám Pirelli Diablo Rosso III   vám zadarmo pribalíme outdoorovú kameru 4K ULTRA HD.

Ak máte radšej nemeckú precíznosť a tradíciu, vsaďte na pneumatiky Metzeler Roadtec 01. K nim dostanete ako darček exkluzívny Metzeler batoh.

Ponuka je platná od 4. 4. Ale pozor, obidve akcie platia len do vyčerpania zásob, tak s objednávkou neotáľajte.

Model Diablo Rosso III bol vyvinutý na závodnej dráhe v rámci MS superbikov. Táto športová pneumatika ponúka dlhšiu životnosť a lepšiu ovládateľnosť na mokrých cestách. Široký bočný pruh, ktorý je proti stredu behúňa mäkší, zaisťuje perfektnú priľnavosť v každom uhle náklonu. Je to skvelá voľba pre výkonné športové motocykle.

Pneumatiky Metzeler Roadtec 01 sú určené pre všetkých, kto sedlajú ťažké a vysoko výkonné stroje. Sú nástupcom osvedčeného dezénu pneumatík Z8. Kompletne nový dezén zvyšuje priľnavosť na rôznych typoch asfaltu za všetkých klimatických podmienok. Patentovaná technológia Metzeler Interact umožňuje pneumatikám ponúknuť najlepší výkon za všetkých podmienok.

Ale už vás prestaneme napínať. Tieto darčeky tu na vás čakajú:

Outdoorová kamera 4K ULTRA HD

Natočte poriadne akčné videá z jazdy na vašej mašine.

Outdoorová kamera 4K ULTRA HD

ULTRA HD kvalita vašej adrenalínovej jazdy.

Praktický batoh Metzeler

K motocyklovým pneumatikám Metzeler Roadtec 01 dostanete štýlový batoh.

Zdroj foto: Unsplash.com

 

 

Nahoru