Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Získajte tankovanie zadarmo k súprave pneumatík Michelin od AZ pneu

Teraz môžete v AZ pneu výhodne získať prvotriedne pneumatiky Michelin aj s darčekom pre vašu nádrž. Máme pre vás totiž špeciálnu akciu tejto značky. Stačí si kúpiť súpravu zimných alebo celoročných pneumatík Michelin vrátane ich montáže a ako darček získate tankovaciu kartu. Kto by odolal? Podrobnosti nájdete v našom článku.

K sadě Michelin tankování zdarma

Ako obuť pneumatiky Michelin a pritom si zadarmo naplniť nádrž

Máme pre vás návod, ako na zimu obuť kvalitné pneumatiky Michelin a získať k tomu hodnotný darček pre vašu nádrž. V období od 1. 10. do 31. 12. 2021 si kúpte v našom bratislavskom pneuservise AZ pneu súpravu 4 zimných alebo celoročných pneumatík Michelin vrátane ich montáže. Vyberte si pneumatiky s rozmerom 16” a väčším (pre osobné vozidlá a SUV vozidlá) alebo s rozmerom 15” a väčším (pre dodávkové vozidlá).

Potom sa už len stačí zaregistrovať do 15. 1. 2022 na stránkach promo.michelin.sk a uviesť predajné miesto, kde ste pneumatiky zakúpili. Nezabudnite priložiť doklad o kúpe pneumatík uskutočnené spolu s ich montážou.

Čo dostanete za odmenu? Predplatenú tankovaciu kartu, ktorú je možné využiť na čerpacích staniciach s platobným terminálom prijímajúcim platby kartami MasterCard. V závislosti od veľkosti zakúpených pneumatík Michelin na nej budete mať kredit 25 až 50 eur. Presné pravidlá tejto akcie nájdete v článku Špeciálna akcia Michelin.

Pneumatiky Michelin triumfujú v testoch

Michelin patrí dlhodobo medzi najlepšie značky pneumatík a pravidelne sa umiestňuje na popredných miestach v testoch pneumatík. Napríklad pneumatika Michelin Alpin 6 sa tento rok umiestnila na 3. mieste v teste nemeckého autoklubu ADAC a celoročné pneumatiky Michelin CrossClimate 2 obsadili krásne 2. miesto v teste Autobild.

 

Zaujala vás táto špeciálna akcia Michelin  v AZ pneu? Potom si hneď môžete začať vyberať z pneumatík Michelin, medzi ktorými nájdete aj mnohých víťazov testov. Pneumatiky tejto značky rozhodne stoja za to.

 

Vybrať zo zimných pneumatík Michelin

 

Nahoru