Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Continental – najžiadanejšie motocyklové pneumatiky v Európe

Nemecká kvalita motocyklových pneumatík Continental už roky obsadzuje popredné miesta v testoch pneumatík. A v prieskume trhu „Motocyklová pneumatika roka“, ktorý v novembri 2020 uskutočnil najväčší európsky online dodávateľ motocyklových pneumatík „MotorradreifenDirekt.de“, sa spoločnosť Continental hneď trikrát umiestnila na prvom mieste v Európe. V nasledujúcom článku vám predstavíme 8 špičkových pneumatík Continental pre rôzne typy motocyklov, ktoré sa v testoch umiestnili na popredných priečkach.

Motocyklové pneumatiky Continental_novinky

Pneumatiky tradičného výrobcu Continental pre všetky typy motocyklov sú vďaka špičkovej nemeckej kvalite najžiadanejšími motocyklovými pneumatikami v Európe.

ContiRaceAttack 2 – stabilný aj v zákrutách

Pneumatika Continental ContiRaceAttack 2 s homologizáciou DOT a okruhovým dezénom osloví každého amatérskeho pretekára. Vďaka zmesi BlackChili Race sa pneumatika rýchlo zahreje a poskytne stabilný záber. Technológia GripLimitFeedback zaručuje vyššiu stabilitu pri brzdení v zákrutách a konštantnú priľnavosť.

ContiRace AttackPneumatika ContiRaceAttack 2 zaručuje vyššiu stabilitu pri brzdení v zákrutách.

Pneumatiky ContiRaceAttack 2 boli testované s nižším tlakom na použitie na pretekárskych okruhoch a ponúkajú sa vo variante s mäkkou aj stredne tuhou zmesou. Pri použití na pretekárskom okruhu odporúčame ohrievače pneumatík.

Pre najrýchlejšie hyperšporty je tu ContiRaceAttack 2 Street

Preháňate svoj silný stroj po pretekárskych okruhoch aj po ceste? Continental ContiRaceAttack 2 Street je pneumatika pre vás! Zmes BlackChili Hypersport zaručuje vynikajúcu priľnavosť k vozovke a vďaka špeciálnej konštrukcii pneumatík si môžete vychutnať maximálnu predvídateľnosť pri jazde na limite. ContiRaceAttack 2 Street má minimálny negatívny dezén a absencia drážok na bokoch drží pneumatiku vzorne prilepenú k asfaltu aj pri veľkých náklonoch.

Motocyklové pneumatiky Continental ContiRaceAttack 2 Street

Motocyklové pneumatiky Continental ContiRaceAttack 2 Street svoju špeciálnou konštrukciou zaručujú maximálnu predvídateľnosť pri jazde na limite.

Nemecký borec ContiRoad pre náročných

Najvyššie štandardy značky Continental stelesňuje aj ďalší z radu týchto nemeckých pneumatík. Continental ContiRoad bola, rovnako ako ďalšie novinky, vyvinutá konštrukčným týmom z výrobného závodu v Korbachu, ktorý v testoch zbiera jedno prvenstvo  za druhým a hravo uspokojuje aj tých najnáročnejších jazdcov. Nová technológia s využitím siliky zaisťuje spoľahlivé mikroprepojenie pneumatiky s vozovkou.

Pneumatiky Continental ContiRoad vám zaistia komfort na dlhých výletoch, ale zároveň majú gény víťaza, preto sa na nich nebojte motorku prevetrať aj vo vyššej rýchlosti. Keď k tomu pripočítate vysoký počet najazdených kilometrov, dostávate ideálne cestné pneumatiky.

Motocyklové pneumatiky Continental ContiRoad

Motocyklové pneumatiky Continental ContiRoad majú gény víťaza, preto sa na nich nebojte prevetrať motorku aj vo vyššej rýchlosti.

Continental ContiRoadAttack 3 – univerzálny ostrieľaný borec

Vyžadujete od svojho stroja stabilitu a pohodlie na rovinách aj v zákrutách? Chcete pneumatiku s ideálnym správaním na mokrom povrchu vďaka špeciálne navrhnutému dezénu? Potom vážne uvažujte o univerzálnej pneumatike Continental ContiRoadAttack 3, ktorá ponúka najvyšší štandard v kategórii športovo-cestných pneumatík. Zaručí vám rovnaké jazdné vlastnosti počas celej svojej životnosti. A ako bonus prináša technológiu „Multi Grip“ používajúcu len jednu zmes, ktorej výhodou je plynulý prechod medzi tvrdším stredom a mäkšími bokmi pneumatiky.

Motocyklové pneumatiky ContiRoadAttack 3

Univerzálne motocyklové pneumatiky Continental ContiRoadAttack 3 vám poskytnú stabilitu a pohodlie na rovine aj v zákrutách, na suchom aj mokrom povrchu. 

Váš superbike túži po ContiSportAttack 4

Vďaka rýchlemu zahriatiu si budete s pneumatikami ContiSportAttack 4 už od prvých kilometrov užívať maximálny pocit istoty. Najnovšia technológia RainGrip, ktorá značke Continental vyhráva testy pneumatík, zaručuje maximálnu stabilitu pneumatík na mokrom povrchu. Dokonalá stabilita v zákrutách je vlastnosť, ktorú oceníte najmä pri extrémnych náklonoch. A ak občas pre potešenie zablúdite na pretekársky okruh, môžete si byť istí, že ContiSportAttack 4 vynikne aj pri rýchlej agilnej jazde.

ContiSportAttack 4

Dokonalá stabilita v zákrutách – túto vlastnosť motocyklových pneumatík Continental ContiSportAttack 4 oceníte najmä v extrémnych náklonoch.

Ľahké motocykle majú pneumatiky ContiStreet

Nová diagonálna pneumatika ContiStreet prichádza s novou zmesou a profilom zaisťujúcim vyššiu priľnavosť k mokrej vozovke. Na pneumatiku Continental ContiStreet sa môžete spoľahnúť na svojich každodenných cestách, bude vám dobrým partnerom v daždi aj za slnečného počasia. Vynikajúce ovládanie a spoľahlivá odozva sú samozrejmými vlastnosťami všetkých pneumatík nemeckej značky Continental.

Motocyklové pneumatiky Continental ContiStreet

Continental ContiStreet sú pneumatiky pre ľahké motocykle, ktoré vás podržia na každodenných cestách, okrem iného aj vďaka vyššej priľnavosti na mokrom povrchu.

Hlbší dezén ponúka vyšší kilometrový výkon predovšetkým na zadnej pneumatike. Pneumatiky ContiStreet zdedili dezén behúňa po prémiovej pneumatike ContiRoadAttack 3, ktorá v roku 2017 zvíťazila v teste cestných pneumatík časopisu Motocykel.

Cestné endurá milujú pneumatiky ContiTrailAttack 3 

Chcete pre vaše cestné enduro naozaj prémiovú kvalitu? Pneumatiky Continental ContiTrailAttack 3 sú vyrobené zo zmesi Multi Grip, ktorá spolu s premyslenou konštrukciou a dezénom zaručuje, že si zachovajú prvotriedne jazdné vlastností aj po niekoľkých tisíckach kilometrov. Tieto pneumatiky s hlbokým dezénom dosiahnu optimálnu prevádzkovú teplotu už po 1,5 kilometri jazdy, poskytnú vám dokonalú stabilitu na mokrom povrchu a pri použití ako enduro/street budete môcť ťažiť z maximálneho dojazdu. 


Motocyklové pneumatiky ContiTrailAttack 3 vám pri použití ako enduro/street ponúkajú okrem iného maximálny dojazd.

TKC 70 Rocks – z cesty do terénu za dobrodružstvom

Radiálna TKC 70 Rocks je adventure pneumatika s výkonom offroadovej. Prvýkrát v histórii možno štandardnú prednú pneumatiku TKC 70 kombinovať s agresívnejšou offroadovou pneumatikou TKC 70 Rocks na zadnom kolese. Continental TKC 70 Rocks sa vďaka zdokonalenému rozmiestneniu zubov v dezéne môže pochváliť veľmi nízkou hlučnosťou. TKC 70, to je lepšia trakcia v teréne a tradične vynikajúci výkon na ceste.

Motocyklové pneumatiky Continental TKC 70 Rocks

Motocyklové pneumatiky Continental TKC 70 Rocks sú dokonalým kompromisom medzi cestnými a offroadovými pneumatikami.

Ak vás sofistikované vlastnosti pneumatík tohto tradičného nemeckého výrobcu oslovili, prezrite si aj kompletnú ponuku motocyklových pneumatík Continental. Táto značka je tu od roku 1871 a obúva už niekoľkú generáciu motocyklistov.

 

Vyberajte z kompletnej ponuky motocyklových pneumatík Continental

 

Zdroj fotografií: AZ Pneu, Continental

Nahoru