Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

ContiHra 2021: Vyhraj pneumatiky na celý život

Čo takto vyhrať pneumatiky Continental na celý život? Áno, čítate dobre!!! V tohtoročnej ContiHre sa naozaj bude hrať o túto rozprávkovú cenu! Stačí tipovať v našej súťaži a potom si už len držať palce. A ako na to? Všetko sa dozviete v našom článku.

Vyhraj 150 pneumatík Continental

Tipujte v súťaži ContiHra a s trochou šťastia bude 150 pneumatík Continental vašich. 

Ako vyhrať 150 pneumatík Continental?

Jednoducho. Zaregistrujte sa na stránkach ContiHra.sk, uveďte vaše meno a kontaktné údaje, ale hlavne vyberte 1 z 15 dôvodov, prečo kupovať pneumatiky Continental, o ktorom si myslíte, že bude zvolený najčastejšie, a tiež tipujte, koľko zákazníkov ho vyberie. Potom už len stačí držať si palce. Súťaž končí 31. mája 2021. Ak bude váš tip najbližšie, získate 150 pneumatík Continental pre vaše auto. Prajeme vám komfortnú a bezpečnú jazdu životom na pneumatikách Continental!

150 rokov nemeckej precíznosti

A prečo práve 150 pneumatík? Presne toľko rokov totiž tento rok uplynulo od vzniku nemeckej spoločnosti Continental, ktorá napr. roku 1900 dodávala balónový materiál pre prvú nemeckú vzducholoď Zeppelin LZ 1. Spolu so značkou Adidas neskôr Continental vyvinul topánky s výnimočne priľnavou podrážkou, ktoré pomohli Johannesovi Rydzekovi roku 2017 vyhrať preteky v behu do kopca po lyžiarskom mostíku v Oberstdorfe a prekonať svetový rekord. Od svojho založenia roku 1871 táto hannoverská značka píše históriu svetovej mobility na tej najvyššej úrovni.

Dezén na vašich letných pneumatikách má už svoju najlepšiu hĺbku dávno za sebou? Kúpte si spoľahlivé pneumatiky Continental v AZ pneu!

 

Kúpiť si pneumatiky Continental

 

Zdroj fotografií: Continental, AZ pneu

Nahoru