Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

G3: Top prírastok do rodiny Nexen Winguard Snow

Hľadáte zimné obutie s nadštandardnou priľnavosťou ako na mokrom a suchom povrchu, tak na snehu? Tak zbystrite sluch, pretože nová pneu Winguard Snow G3 od Nexenu je v zmieňovaných parametroch premiantom a špičkovo drží stopu. Vaše sympatie si možno získa i tým, že sa vyrába v Českej republike. Informácie o novinke G3 a o ďalších členoch rodiny pneumatík Winguard Snow nájdete v našom článku.

Auto s pneu Nexen na snehu

Nadštandardnou priľnavosťou za akýchkoľvek klimatických podmienok sa môže pochváliť nielen novinka Nexen Winguard Snow G3, ale i ďalší príslušníci tejto vynikajúcej rodiny pneumatík.

Novinka Nexen Winguard Snow G3 je držiak na suchu i na snehu

Vyberáte si obutie na zimu a máte vysoké nároky? Novinka Nexen Winguard Snow G3 vám ich splní do bodky. Vďaka optimalizovanej konštrukcií drážok a väčšej elasticite pri nízkych teplotách drží plášť Nexen Winguard Snow G3 ako pribitý nielen na mokrej a suchej vozovke, ale tiež na snehu. A k tomu všetkému vám ponúkne presnú odozvu pri šoférovaní. 

Nová zmes pneu, v ktorej je o 20 % viac kremíku oproti štandardným pneumatikám, a inovovaný spôsob jej mixovania prináša celkový lepší výkon za všetkých klimatických podmienok. Predĺžený blok v ramene garantuje vyššiu odolnosť a výdrž a vďaka špeciálne tvarovaným drážkam tiež maximálny odvod vody

Pneu Nexen Winguard Snow G2

Novinka Nexen Winguard Snow G3 mimo iné garantuje väčšiu odolnosť a vďaka špeciálne tvarovaným drážkam tiež maximálna odvádza vodu.

Zimná novinka Winguard Snow G3 z európskeho závodu spoločnosti Nexen Tire, ktorý sa nachádza v Bitozevsi pri Žatci v Česku, zaručuje okrem lepších jazdných vlastností na snehu a mokru i prefektnú ovládateľnosť na suchu. Spotreba paliva: E, Priľnavosť za mokra: B–C, Vonkajší hluk: 71–72 dB.

Ďalší členovia pneurodiny Winguard Snow

Skvelé vlastnosti ale ponúkajú aj starší príslušníci z tejto dobrej rodiny pneumatík. Napr. starší súrodenec G3, zimná pneumatika Nexen Winguard Snow G2, patrí medzi majiteľmi osobných vozov k veľmi obľúbeným, a to i vďaka svojmu šípovitému dezénu, ktorý dobre odvádza vodu a tým obmedzuje aquaplaning. Oproti bežným pneu tiež zaručuje o 10 % lepšiu ovládateľnosť a brzdenie na snehu. Vašu peňaženku nepochybne poteší vyšší kilometrový výkon, zatiaľ čo vy si za volantom vychutnáte výborné vlastnosti na zasneženom i mokrom povrchu. 

Pneu Nexen Winguard Snow G2

Nexen Winguard Snow G2 patrí k plášťom, ktoré nesklamú vysokým kilometrovým nájazdom a skvelými vlastnosťami na suchu, mokru i na snehu.

Dynamický šofér so slabosťou pre moderné pneumatiky, ktoré vynikajú predovšetkým účinným záberom na snehu a na mokru, neurobí rozhodne chybu výberom zimných plášťov Nexen Winguard Sport 2. Sú určené pre výkonné osobné vozy a majú výrazný smerový dezén s vysoko efektívnymi lamelami, ktoré uspokoja širokú škálu osobných áut.

Pneu Nexen Winguard Sport 2

Pre majiteľov výkonnejších osobných vozov je ideálnym riešením pneu Nexen Winguard Sport 2 s vysoko efektívnym dezénom zaisťujúcim účinný záber na zasneženom i mokrom povrchu.

V rodine pneumatík Winguard nájdeme i špeciálne vyvinutú pneumatiku pro SUV. Nexen Winguard Sport 2 SUV je obľúbená pre svoju vysokú kilometrovú výkonnosť. Pneumatika má široké obvodové drážky pre vylepšený jazdný výkon na mokrej vozovke. Asymetrický dezén pneumatiky zlepšuje trakciu na mokrej aj zasneženej ceste. Vyššia hustota lamiel zvyšuje multi-grip pre brzdenie na zľadovatenej a zasneženej vozovke. Variácia piatich segmentov je navrhnutá pre výrazné zníženie hlučnosti.

Nexen Winguard Sport 2 SUV

Dlhý kilometrový nájazd a silný multi-grip pri brzdení na zľadovatelej a zasneženej vozovke, to sú hlavné prednosti pneumatiky Nexen Winguard Sport 2 SUV.

Zaujala vás rodina zimných pneumatík Winguard Snow a jej nový prírastok G3? Alebo sa chcete pozrieť i na ďalšie pneu z dielne Nexen? Zima je za dverami, tak vyberajte dobre, nech ste na ňu pripravení.

 

Vybrať zimné pneu Nexen

Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru