Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

AZ pneu Vertical: Pobežte s nami na Kobylu a podporte dobrú vec

Na poslednú májovú sobotu si toho veľa neplánujte. Prečo nie? V spolupráci s Beh si ty a mestskou časťou Dúbravka sme (nielen) pre všetkých milovníkov bežeckého športu pripravili Dúbravský beh na Kobylu AZ pneu Vertical. Toto podujatie voľne nadväzuje na tradíciu Valentínskeho behu Dôverun. Na čo sa môžete tešiť v 2. ročníku a komu svojou účasťou pomôžete? Prečítajte si tento článok.

Dúbravský beh na Kobylu AZ pneu Vertical

Trúfnete si na desaťkilometrový okruh alebo vám bude stačiť „Peťka“?

Kedy a kde to vypukne?

Druhý ročník tohto preteku sa uskutoční v sobotu 25. mája 2024 na otvorenom priestranstve na ulici Pod záhradami v bratislavskej Dúbravke. Štart hlavnej kategórie je naplánovaný na 11. hodinu, ale radšej príďte už o deviatej, aby ste nezmeškali prezentáciu a rozcvičku. Prezentácie budú prebiehať do 15 minút pred štartom každej kategórie.

Registrovať sa môžete online alebo v deň preteku.

Kategórie a okruhy behov

Ak sa nechcete zadýchať, vezmite svoje ratolesti a nechajte to na nich. Od 10:20 hod sa začnú detské preteky, v blízkosti štartu budú pripravené okruhy na 500 m, 800 m a 1 km. Zúčastniť sa môžu dievčatá a chlapci v kategóriách do 5, 8 a 12 rokov.

Prvou výzvou pre dospelých je Horizontal 5 km na bežeckom okruhu Peťka, ktorá sa začne o 11:20. Náročnejšou výzvou je hlavný okruh Vertical 10 km na vrchol Devínskej Kobyly a späť. Oba behy sa uskutočnia v ženských a mužských kategóriách do 29 rokov, do 39 rokov, do 49 rokov, do 59 rokov a od 60 a viac rokov.

 

Prejsť na web AZ pneu Vertical

 

Zahrejte sa s Richardom Vargom

Richard Varga nám pomôže naladiť svaly na správnu nôtu skôr, ako všetci vybehneme zdolať niektorý z okruhov. Tento slovenský triatlonista a účastník olympijských hier 2012 a 2016 v Londýne a Riu je zároveň autorom trate AZ pneu Vertical.

Štartovné pôjde čiastočne na výcvik vodiacich psov

Ceny štartovného sú nasledovné:

  • 15 € pri online registrácii
  • 20 € pri registrácii na mieste
  • deti a bežci nad 60 rokov zdarma

Z každého zaplateného štartovného poputuje 5 € občianskemu združeniu Psi na život, ktoré sa venuje výchove a výcviku vodiacich psov pre nevidiacich. Jeho misiou je vytvárať zohrané dvojice, ktorým sa spolu lepšie kráča životom. Svojou účasťou tak podporíte dobrú vec.

Inšpirujte sa a zaregistrujte sa bez ohľadu na to, či ste začiatočníci alebo skúsení bežci!

Pozrite sa, ako bežci dosahovali nové výkony v tejto jedinečnej vertikálnej výzve v prvom ročníku!

Získajte 200 €, 100 € alebo sadu nových pneumatík

Stále váhate, či sa zúčastniť? Ceny, ktoré môžete vyhrať v prípade úspechu, vás určite motivujú. Prví traja v každej kategórii získajú medailu a vecné ceny. Absolútni víťazi v ženskej a mužskej kategórii na hlavnom okruhu Vertical obdržia prize money vo výške 200 €, najrýchlejší muž a žena na 5 km okruhu Horizontal 100 €. Každý účastník tiež dostane:

  • pamätnú medailu,
  • možnosť vytlačiť si diplom
  • a zľavu na produkty AZ pneu.

Tešiť sa môžete aj na sprievodný program, v rámci ktorého prebehne autogramiáda Richarda Vargu, maľovanie na tvár a tombola. Hlavnou cenou je sada nových pneumatík. Pre najmenších sme opäť pripravili súťaže a nafukovacie atrakcie.

Tešíme sa na vás a veríme, že sa vám poldeň na AZ pneu Vertical bude páčiť rovnako ako minulý rok.

Dajte nám vedieť na stránke FB udalosti, že bežíte s nami, a pozvite aj svojich priateľov.

 

Prejsť na Facebook udalosť behu

 

Zdroj fotografií: AZ pneu Vertical

 

Nahoru