Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Chcelo by to poriadne letné gumy? Pozrite sa na čerstvé novinky od Michelinu

Tentoraz sa pozrieme na zub letným pneumatikám od Michelinu. Ako sú na tom s brzdnou dráhou, hlučnosťou a ktoré z nich sa stali šampiónmi nezávislých testov? Dupnite na plyn a prejdite s nami všetky zákruty letných a celoročných Michelin pneu.

Gumy, čo podržia váš osobák v daždi aj na suchu

Bezpečná od prvého okamihu, až do jej opotrebovania. Taká je každá z nových pneumatík od Michelinu. Značka prichádza s novou technológiou EverGrip. Pneumatiky dostali nový dezén s viacerými prierezmi a lepšie odvádzajú vodu, či už sú čerstvo kúpené,  alebo ojazdené. Nová zmes gumy brzdí rýchlejšie na mokrom povrchu a upravený indikátor opotrebovania vám pomôže jednoduchšie spoznať, kedy je čas gumy vymeniť.

Letné pneumatiky Michelin Primacy 4

Po pneumatike Primacy 3, ktorá pravidelne vyhrávala prestížne testy ADAC, prichádza horúca novinka Michelin Primacy 4. Vďaka svojej priľnavosti zamokra s hodnotením A patrí v súčasnosti k najlepšie hodnotených pneumatikám na trhu. Technológia EverGrip vám spríjemní jazdu za sucha aj dažďa. Primacy 4 je s hlučnosťou iba 69 decibelov navyše tichá ako myška.

Letní pneumatiky Michelin Primacy 4

Primacy 4 môžete veriť po celý čas používania.

Letné pneumatiky Michelin Pilot Sport 4

Pneumatika Michelin Pilot Sport 4 nezostáva pozadu – získala 1. miestoteste časopisu AutoBild 2019. Vodiči športových a vysokovýkonných vozidiel, čo si potrpia na špičkovú ovládateľnosť a bezpečnosť vozidla, sa jej len ťažko ubránia.

Michelin Pilot Sport 4

S Michelin Pilot Sport 4 si poradíte aj s mokrou cestou.

Letné pneumatiky Michelin Pilot Sport 4S

A ak patríte medzi naozajstných fajnšmekrov, pozerajte rovno po vyššom rade Michelin Pilot Sport 4S. Mercedes-AMG, Ferrari alebo napríklad Porsche ju používajú v prvomontáži, takže nebudete sami, koho jej prémiový dizajn nadchol.

Letní pneumatiky Michelin Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4S používajú aj v Porsche a Ferrari.

Poriadne letné pneumatiky pre SUV

Letné pneumatiky Michelin Pilot Sport 4 SUV

Radi by ste chceli športové pneumatiky, alebo radšej vyrážate do terénu? Poriadne letné gumy si vaše robustné fáro určite zaslúži. Michelin Pilot Sport 4 SUV má obojživelný asymetrický dezén vonkajšia časť si rozumie s rozpálenou cestou, vnútorná zase krotí mokrú vozovku. Okrem skvelých brzdných vlastností sa pýši tiež prémiovým dizajnom.

Letní pneumatiky Michelin Pilot Sport 4 SUV

Michelin Pilot Sport 4 SUV s asymetrickým dezénom zvládne rozpálenú aj mokrú ceste.

Letné pneumatiky Michelin Latitude Sport 3

Michelin Latitude Sport 3 je pneumatika pre vysokovýkonné SUV s homologizáciou od Porsche, Audi, BMW a ďalších. Latitude Sport 3 je vyrobená na 100 % cestné použitie a výnimočný kilometrový výkon.

Letní pneumatiky Michelin Latitude Sport 3

Michelin Latitude Sport 3 zaistí vášmu SUV poriadny dojazd.

Letné pneumatiky Michelin Latitude Cross

Už teraz viete, že upravené diaľnice nie sú nič pre vás? Siahnite potom po Michelin Latitude Cross. Neoceniteľná štvorka parťákov do poriadneho terénu je vyladená pre viacúčelové autá s pohonom 4×4. Poskytuje komfort cestnej pneumatiky, ale má záber a odolnosť tých terénnych.

Letní pneumatiky Michelin Latitude Cros

S Michelin Latitude Cross sa bez obáv môžete vydať do terénu.

V jedných gumách od jari až do zimy

Celoročné pneumatiky Michelin Crossclimate+

Nie ste zástancami neustáleho prezúvania a celoročné pneumatiky získali miesto vo vašom srdci aj garáži? V tom prípade hoďte oko na Michelin Crossclimate+, ktorá si rozumie s osobákmi aj športovými modelmi. Rozmazná vás svojou prispôsobivosťou všetkým poveternostným podmienkam. Na suchom povrchu brzdí ako letná pneumatika, na mokrých cestách a v zimných mesiacoch sa vyznačuje vynikajúcou priľnavosťou. Na snehu je mobilná, aj keď je už ojazdená. A ak máte radšej tvrdé dáta, pozrite sa, ako sa umiestila v tohtoročnom nezávislom teste ADAC.

Celoroční pneumatiky Michelin Crossclimate+

Michelin Crossclimate+ brzdí ako letná pneumatika na suchu a vie si poradiť so snehom aj dažďom.

Celoročné pneumatiky Michelin Crossclimate SUV

Pre vodičov SUV je tú robustnejšia Michelin Crossclimate SUV so zosilnenou stavbou. Technológia EverGrip zaisťuje jej bezpečnosť aj pri pokročilom opotrebovaní.

Celoroční pneumatiky Michelin Crossclimate SUVMichelin Crossclimate SUV zbaví starosti s prezúvaním aj majiteľov esúvéčiek”.

Celoročné pneumatiky Michelin Agilis Crossclimate

Michelin Agilis Crossclimate je celoročný bráško letných úžitkových pneumatík Agilis+. Môžete s ním brázdiť všetky typy terénu nehľadiac na to, či práve leje, praží slnko, alebo je víchrica. Dezén gúm v tvare V zaisťuje výdatný odvod snehu a vody a masívne dezénové bloky sa postarajú o to, že málom nespoznáte, že brzdíte na tráve, štrku či blate. Nie div, že sa pri brzdení na mokre radí do klasifikačnej triedy A. Špeciálne ochranné štíty chránia bočnice pneumatiky pred poškodením. Smer gumy odolná voči oderu vychádza z inovatívnej technológie používanej na nákladných pneumatikách. Už raz sme na tieto celoročné pneumatiky Michelin spievali ódy, pamätáte?

Celoroční pneumatiky Michelin Agilis Crossclimate

Michelin Agilis Crossclimate je presne to, čo vo vašej firme oceníte.

I firemné dodávky si zaslúžia dobré gumy

Letné pneumatiky Michelin Agilis+

Obľúbené úžitkové pneumatiky Michelin Agilis+ vám pomôžu ušetriť až 150 litrov paliva a potešia vás svojou dlhou životnosťou.

Letní pneumatiky Michelin Agilis+

Michelin Agilis+ vydrží a zníži spotrebu paliva.

 

Padla vám niektorá do oka? To je dobre! Všetky tieto gumy sú skladomhneď k dispozícii na AZ Pneu. A ak potrebujete pomoc s ich výmenou, objednajte sa online do nášho pneuservisu v Bratislave, budeme sa na vás tešiť!

 

Nahoru