Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

ContiHra 2022: Vyhrajte karavan a užite si dovolenku „na divoko“

Premýšľali ste o prenájme karavanu, aby ste mohli v lete cestovať bez obmedzenia kamkoľvek chcete? Značka Continental pre vás tento rok pripravila súťaž, vďaka ktorej si tento sen môžete splniť. Čo pre to máte urobiť? Všetko podstatné sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

Contihra 2022

Ako sa zapojiť do súťaže?

Ak sa chcete zapojiť do žrebovania o túto dobrodružnú výhru, prekliknite sa na stránky contihra.skodpovedzte na 3 jednoduché otázky. Nejde o žiadnu „tipovačku“, stačí si z ponúkaných odpovedí vybrať priemer vašich pneumatík, čo je pre vás rozhodujúce pri kúpe pneumatík a vašu skúsenosť s celoročnými pneumatikami.

Potom už len stačí zadať vaše meno, kontaktné údaje a odoslať formulár s odpoveďou. Na odpovede s registráciou máte čas do 31. mája 2022, kedy súťaž končí.

3 šťastlivci vyhrajú 10 dní v karavane

Ak budete jedným z troch výhercov, získate prenájom karavanu na 10 dní v jednom z nasledujúcich termínov:

  • 4. 7. – 13. 7. 2022,
  • 1. 8. – 10. 8. 2022,
  • 22. 8. – 31. 8. 2022.

Viac informácií k daným termínom nájdete v podrobných pravidlách súťaže na webovej stránke contihra.sk.

Kedy sa uskutoční žrebovanie?

Vyhodnotenie súťaže prebehne 4. júna 2022 a každý vybraný výherca bude informovaný o výhre najneskôr do 10 pracovných dní. Správu s gratuláciou k výhre dostanete na e-mail a telefónne číslo, ktoré ste uviedli pri registrácii do súťaže. Potom už len stačí vybaviť potrebné formality, zbaliť si plavky a tešiť sa na tento nezabudnuteľný zážitok! 

Zistili ste, že vzorka na vašich letných pneumatikách už takmer neexistuje? Na nič nečakajte a kúpte si kvalitné letné pneumatiky Continental alebo pneumatiky od inej overenej značky.

 

Vybrať si nové letné pneumatiky

 

Zdroj fotografií: AZ pneu, Continental

Nahoru