Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Poponáhľajte sa! Continental rozdáva štýlové darčeky k motocyklovým pneumatikám

Chystáte sa kúpiť nové motocyklové pneumatiky? Využite jedinečnú príležitosť získať štýlovú šiltovku a nákrčník ako darček pri kúpe vybraných motocyklových pneumatík od spoločnosti Continental. Ku ktorým motocyklovým pneumatikám rozdávame darčeky? Prezradíme vám to v nasledujúcom článku.

Šiltovka a nákrčník

Získajte darčeky pri kúpe nových pneumatík.

ContiRoadAttack 3

Šiltovku a nákrčník získate pri kúpe jednej či viacerých viacúčelových pneumatík ContiRoadAttack 3, ktoré spĺňajú aj tie najvyššie požiadavky v športovo-turistickom segmente. Ich najväčšou výhodou je plynulý prechod medzi tvrdším stredom a mäkšími bočnicami. Najnovšia technológia pre ľahkú ovládateľnosť zaisťuje stabilitu a pohodlie ako na rovnej vozovke, tak aj v zákrutách. Pneumatiky navyše sľubujú rovnaké vlastnosti od prvého do posledného kilometra svojej životnosti. 

Pneumatika ContiRoadAttack 3

Pohodlná a bezpečná jazda. Od prvého kilometra až do konca životnosti.

Novinka ContiSportAttack 4 

Rovnaké darčeky získate aj pri kúpe jednej alebo viacerých pneumatík z novej generácie ContiSportAttack 4, ktoré majú nový profil sľubujúci väčšiu kontaktnú plochu pre lepšiu priľnavosť a presné ovládanie. Vďaka zmesi BlackChilli Performance poskytujú maximálnu trakciu, presné riadenie a ľahké ovládanie pre väčšinu výkonných superbikov. Sú vhodné aj na hobby použitie na pretekárskej trati (bez ohrievačov pneumatík).

pneumatika ContiSportAttack 4

Chcete si užiť nové módne doplnky a nové pneumatiky? Potom siahnite po novinke ContiSportAttack 4.

nákrčník Continental

K pneumatikám získajte zadarmo nákrčník.

ContiTrailAttack 3

Nákrčník dostanete pri kúpe jednej či viacerých prémiových pneumatík ContiTrailAttack 3 určených pre moderné a výkonné motocykle segmentu Adventure Tourer. Prednosťou pneumatík je, že už od prvého momentu poskytujú stopercentnú istotu pri jazde. Extrémne krátky čas rozjazdu je zaistený vďaka technológii TractionSkin, maximálnu priľnavosť poskytuje optimalizovaná pretekárska zmes. Najagilnejšia motocyklová pneumatika od spoločnosti Continental je určená ako na jazdu na ceste, tak aj v teréne.

pneumatika Continental ContiTrailAttack 3Buďte si istí na ceste v každej zákrute. Pneumatiky ContiTrailAttack 3 vám v tom pomôžu.

Darčeky už na vás čakajú, tak neváhajte! Akcia totiž platí len do vypredania zásob. Nevybrali ste si? To nič, pozrite sa na kompletnú ponuku motocyklových pneumatík Continental.

 

Zdroj fotografií: Az pneu

 

Nahoru