Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Horúce novinky ohľadom letných pneumatík sú konečne tu!

Do skladu AZ Pneu dorazili novinky od tých najlepších výrobcov pneumatík. Každá zo šiestich letných pneumatík môže ponúknuť kvalitu spracovania, ktorá nadchne aj tých najnáročnejších vodičov. Dlhú životnosť a vysokú odolnosť vo vetri aj daždi… Ale nebudeme ich ďalej vychvaľovať. Nadišiel čas, aby sme sa pozreli na ne pekne zblízka!

Nové letní pneumatiky

Máme na sklade nové pneumatiky popredných svetových výrobcov!

Bravúrny Bravuris 5HM

Barum Bravuris 5HM

Mimoriadny kilometrový výkon, nízky valivý odpor a spoľahlivá trakcia – to je nový Bravuris 5HM a jeho revolučná zmes High Mileage s novou polymérovou technológiou.

Nekompromisný Continental EcoContact 6

Continental EcoContact 6

V čom je nový EcoContact 6 lepší ako výborne hodnotená „päťka“? Nechajme hovoriť čísla.

  • Vďaka zmesi GreenChilli 2.0 dosahuje o celých 20 % vyšší kilometrový výkon a o 15 % nižší valivý odpor.
  • Homologizácia od 12 výrobcov automobilov strednej a vyššej triedy.

Tichý ako Michelin Primacy 4

Michelin Primacy 4

Iba 69 decibelov – tak nízka je hlučnosť novinky od Michelinu, ktorá v priľnavosti na mokrom povrchu dosahuje výborné hodnotenie A, čím sa právom radí medzi najlepšie hodnotené letné pneumatiky na trhu.

Luxusný šibal Hankook

Hankook K 127 Ventus S1 Evo 3

Ak vám garáž zdobí poriadny superšport, nezaslúži si nič iné ako nový luxusný Hankook s inovatívnym asymetrickým dezénom, ktorý má vaše auto pod kontrolou aj v tej najvyššej rýchlosti. Chcete na diaľnici poriadne šliapnuť na plyn? Potom už nemusíte ďalej hľadať.

Spoľahlivosť, solídnosť, Sebring

Sebring Road

Svoj názov si novinka od Sebringu nevyslúžila len tak náhodou. Bude vám spoľahlivým partnerom na cestách, ktorý vás podrží v každej zákrute. Navyše za rozumnú cenu!

Kleber – kvalita za lacný peniaz

Kleber Dynaxer HP4

Tento najnovší prírastok v rade Kleber Dynaxer HP sa môže pochváliť s o 13 % kratšou brzdnou dráhou na suchej aj mokrej vozovke v porovnaní s jeho predchodcom. Ináč môže ponúknuť presne to, čo by ste od francúzskej značky čakali – vysokú kvalitu za prekvapivo nízku cenu.

Keby ste si náhodou nevybrali z noviniek, môžete si samozrejme vyberať aj z našej kompletnej ponuky ďalších letných pneumatík. Tak sa na ne pozrite, čas prezuť sa blíži!

Nahoru