Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Matador zostal od začiatku verný kvalite

Nákup pneumatík veľa vodičov pozorne zvažuje. Vy, ale aj vaše auto si zaslúžite pohodlie a kvalitu. Vyberajte si preto kvalitné produkty sa skvelú cenu. Jedny z tradičných a obľúbených pneumatík sú pneumatiky Matador. A majú na to právo, sú tu s nami už niekoľko desaťročí.

Matador zostal od začiatku verný kvalite

Ako sa to začalo?

Všetko sa to začalo v roku 1905, kedy sa spoločnosť Matador oficiálne zapísala do obchodného registra. Výroba sa spustila v roku 1925 v Bratislave, kde z gumárenskej dielne odchádzali novovyrobené plášte. Matador sa stal prvým výrobcom pneumatík v Československu. Do roku 1931 bol zároveň aj jediným takýmto závodom v štáte.

Matador nezaostával a v roku 1906 vyrábal v Bratislave už aj gumové hadice a remene. Vďaka kvalite si značka získala svojich verných zákazníkov a výrobky sa montovali do áut značiek Škoda, Tatra, Aera,…

Matador pokračoval rozšírením výroby

V roku 1950 sa výroba rozšírila a pneumatiky Matador sa vyrábali už aj v Púchove. A to nebolo všetko, zamerali sa ja na výrobu dopravých pásov, v ktorej sú úspešní aj dnes. V osemdesiatych rokoch sa odštartovala produkcia autoplášťov pre nákladné autá z novej firmy Continental Matador. O značku Matador bol naozaj veľký záujem, preto výrobky cestovali aj do zahraničia.

Každým rokom sa výroba pneumatík stále zdokonaľovala. Matador nám dnes prináša bezpečnú jazdu a perfektný dizajn pneumatík. Každé auto potrebuje iné pneumatiky, a preto si môžete vybrať letné, zimné alebo celoročné na osobné, úžitkové, ale aj off-road vozidlá.

Matador zostal od začiatku verný kvalite

Objednajte si pneumatiky Matador na AZ-pneu.sk

Každá pneumatika musí zvládnuť podmienky, pre ktoré bola vyrobená. V e-shope AZ-pneu si prídete na svoje. Nájdete tu pneumatiky Matador na všetky vozidlá, dokonca aj na štvorkolky. Zdoláte s nimi akúkoľvek cestu a terén. Vyberte si tie správne pre vaše vozidlo a užite si dokonalú jazdu.

Nahoru