Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Michelin Alpin 6: Dlhá životnosť a dokonalá kontrola nad vozidlom

Keď Michelin oznámil Alpin 6, najnovší prírastok do svojho radu premiérových zimných pneu, všetci priaznivci bezpečnej jazdy aj v tých najextrémnejších podmienkach sa mohli právom zaradovať. Šiesta generácia hodlá znovu ovládnuť všetky testy zimných pneu a nadviazať na úspechy štvrtého radu. A čo vám môže ponúknuť? Nie je toho málo!

 

Michelin Alpin 6

Nové Alpin 6 od Michelin ponúkajú nekompromisné jazdné vlastnosti aj dlhú životnosť

Inovatívna zmes gumy zvládne aj najväčšie extrémy

Alpin 6 si svoju priľnavosť udrží aj v tých najnáročnejších podmienkach. Kde konkurenčné pneumatiky už zlyhávajú, na prémiovku od Michelinu sa stále môžete na 100 % spoľahnúť. Napokon nie div – využíva inovatívnu zmes gumy vyvinutú pre extrémnu jazdu spojenú s rozložením troch vzorkovaných radov.

Michelin Evergrip vás nezradí na snehu ani ľade

Vďaka technológii Michelin Evergrip sa nemusíte báť vyraziť do mrazu ani s ojazdenými pneumatikami. Dezén pneumatiky je osadený malými drážkami, ktoré sa postupne s opotrebením rozširujú, čím vznikajú drážky nové. Gumová zmes sa vďaka tomu môže preskupovať a tým pádom zachovať pomer prerezaných plôch. V praxi sa tak dezén neustále vyvíja a priamo sa prispôsobuje zmrznutej vozovke.

Alpin 6 v číslach

Keď budeme tvrdiť, že je nová prémiová pneumatika od Michelinu jednou z najdôležitejších noviniek pre nadchádzajúcu sezónu, asi si budete myslieť, že preháňame. Možno vás však presvedčia jej parametre:

  • Dlhá životnosť
    S Alpin 6 najazdíte až stotisíc kilometrov.
  • Skvelý výkon po celý čas používania. Adaptabilný dezén zaisťuje vysokú trakciu aj pri dlhom používaní pneu.
  • Krátka brzdná dráha na vlhkej vozovke aj snehu
    Až o 5,4 metra kratšia brzdná dráha na snehu oproti konkurencii.
  • Vynikajúca trakcia
    Stúpanie až do 12 % prevýšenia sa nijako nepodpíše na výkone vášho automobilu.

Testy Michelin Alpin 6 už čoskoro v AZ Pneu

Pokiaľ vás Alpin 6 naozaj zaujala, ale aj tak si radšej chcete počkať na testy, odporúčame vám pravidelne sledovať našu sekciu Testy pneumatík. Už čoskoro sa tejto horúcej novinke, ktorá zamrznutú vozovku určite rozpáli, poriadne pozrieme na zúbok. Kúpiť ich však môžete už teraz.

Nahoru