Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Moto novinky 2022: Predstavujeme pneumatiky pre cestovateľov aj pretekárov

Segment motocyklových pneumatík nezaháľal a pripravil na tento rok celý rad noviniek, ktoré vynikajú svojím výkonom na mokrom povrchu, životnosťou a dynamikou. Pozrite si novinky od značiek Michelin, Pirelli alebo Dunlop a pripravte svoj stroj na sezónu!

Dva motocykle na pozadí oblohy

Rok 2022 prináša skvelé novinky v oblasti pneumatík pre všetky typy motocyklov.

Michelin prichádza s novinkami k 20. výročiu

Značka Michelin je známa najmä zásluhou nadštandardnej odolnosti a vysokého kilometrového výkonu pneumatík pre osobné vozidlá, ale pozadu neostáva ani v kategórii moto. Modelový rad Road tohto francúzskeho giganta oslavuje tento rok 20. výročie a pri tejto príležitosti prišiel výrobca s novinkami, ktoré sú z hľadiska výkonnosti zase o úroveň vyššie. A k nákupu vybraných súprav pneumatík môžete získať darček.   

Pozrite sa, s čím novým prišiel Michelin a ďalší výrobcovia.

Michelin Road 6

Nová verzia pneumatiky Michelin Road 6 má v porovnaní so svojou predchodkyňou o 15 % lepšiu priľnavosť na mokrom povrchu a o 10 % vyššiu životnosť. Za týmto zlepšením stojí technológia Water Evergrip, ktorá poskytuje pneumatike konzistentnú priľnavosť za všetkých podmienok aj po jej opotrebovaní, a nový dezén Silica Rain vyladený na konštantné výkony na mokrej vozovke počas celej životnosti pneumatiky. Úplne nová je aj estetika. Spoločnosť Michelin vtlačila do tejto novinky technológiu Premium Touch, ktorá je typickým prvkom ich ultra výkonných pneumatík pre vozidlá športového rázu.

pneumatiky michelin road 6

Road 6 vám poskytnú istotu pri jazde za akýchkoľvek podmienok.

Michelin Anakee Street

S pneumatikami Michelin Anakee Street budete môcť bez obáv jazdiť na svojom endure po cestách aj v teréne. Impozantné bloky behúňa zaručujú špičkovú stabilitu a ovládateľnosť, ako aj vysokú bezpečnosť. Smerový dezén v tvare písmena V perfektne priľne k akémukoľvek povrchu a v zákrutách sa môžete tešiť na mimoriadny výkon. Tak hor sa za dobrodružstvom!

pneumatiky anakee street

Michelin Anakee Street sú skvelou voľbou na bezstarostnú jazdu akýmkoľvek terénom.

Michelin City Extra

Pneumatika Michelin City Extra je určená pre všetkých majiteľov skútrov, ktorí si chcú užívať každodenné dochádzanie bez starostí. Zdokonalená konštrukcia predchádzajúceho modelu Michelin City Pro je ešte odolnejšia proti prepichnutiu a dezén sa postará až o 10 % vyšší kilometrový výkon. Vďaka technológii Water Sipe sa nemusíte obávať o svoju bezpečnosť ani na mokrom povrchu.

pneumatiky michelin city extra

Či už jazdíte na skútri do práce alebo do školy, s týmito pneumatikami sa nezľaknete dažďa ani klinca.

Pirelli Diablo Rosso IV Corsa

Táto superšportová pneumatika nastavuje nový štandard vo svojej kategórii. Pneumatika Pirelli Diablo Rosso IV Corsa je oveľa dravšia ako jej predchodkyňa Diablo Rosso IV a dynamickú jazdu si s ňou vychutnáte na pretekárskom okruhu aj na kľukatých cestách. Vďaka kombinácii inovatívnych technológií poskytuje jedinečnú priľnavosť na suchu aj pri maximálnom náklone, zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti na mokrom povrchu a môže sa pochváliť aj vysokým kilometrovým výkonom.

pneumatiky pirelli rosso iv corsa

So športovými pneumatikami Pirelli Rosso IV Corsa zažijete dynamickú jazdu bez kompromisov.

Metzeler Tourance Next 2

Metzeler Tourance Next 2 je pneumatika 4. generácie obľúbeného radu Tourance Next pre cestné endurá. Môže sa pochváliť o 10 % lepšou priľnavosťou na mokrom aj suchom povrchu a vynikajúcim výkonom pri nižších teplotách. Vďaka zmesi High Silica Mix a technológii Metzeler Hyperbase má vysokú priľnavosť aj pri plnom zaťažení, rovnomerne sa opotrebováva a má o 1,5 m kratšiu brzdnú dráhu ako konkurencia v tomto segmente.

pneumatiky metzeler tourance next 2

S novou generáciou pneumatík Tourance Next 2 si užijete pohodlnú a bezpečnú jazdu.

Continental ContiRoadAttack 4

Špičková priľnavosť v zákrutách, skvelý záber za každého počasia, lepšia spätná väzba alebo vysoký kilometrový výkon. To sú vlastnosti charakteristické pre novinku šampiónov Continental ContiRoadAttack 4. Tieto pneumatiky sú optimalizované pre výkonné športovo-cestné motorky so systémom ABS, ale zlepšia aj výkon starších strojov.

pneu continental contiroadattack 4

Zažite pocit istoty už počas prvých kilometrov! Vďaka technológii TractionSkin stačí týmto pneumatikám na zahriatie len niekoľko stoviek metrov.

Dunlop Qualifier Core

Ďalšou novinkou v sortimente superšportových pneumatík je Dunlop Qualifier Core. Úplne nová zmes a dizajn poskytujú efektívny výkon na mokrom povrchu, vynikajúcu priľnavosť a dynamické ovládanie. S využitím technológie Dynamic Front Formula dostali pneumatiky špeciálny tvar, ktorý je optimalizovaný pre ideálnu stopu a rovnomerné opotrebovanie.

pneumatiky dunlop qualifier core

S pneumatikami Qualifier Core zažijete na trati novú úroveň výkonu.

Dunlop Sportmax RoadSmart IV

Všestranná športovo-turistická pneumatika Dunlop Sportmax RoadSmart IV je stvorená pre mimoriadne komfortnú jazdu. Výrobca prvýkrát použil v tomto segmente technológie JointLess Tread a Multi-Tread, ktoré sú typické pre pretekárske pneumatiky Dunlop. Vďaka tomu majú pneumatiky Sportmax RoadSmart IV nižšiu hlučnosť, špičkovú stabilitu aj v zákrutách a menej sa opotrebovávajú. Pri jazde na mokrej vozovke zaručujú perfektnú priľnavosť.

pneumatiky dunlop roadsmart iv

Kombinácia nového dezénu, konštrukcie a profilov priniesla týmto pneumatikám až o 25 % vyšší kilometrový výkon.

Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41

Cestná pneumatika s terénnym vzhľadom Bridgestone AT41 je určená pre všetkých majiteľov adventure strojov, ktorí si potrpia na offroadový vzhľad. S využitím technológie Bridgestone NanoPro-Tech má zlepšený výkon na mokrom povrchu a dlhšiu životnosť. Drážky sú optimalizované pre lepší brzdný výkon, trakciu a priľnavosť na mokrom povrchu. Perfektnú stabilitu a mimoriadny komfort pri jazde ale poskytujú za každého počasia.

pneumatiky bridgestone at41

Pneumatiky Bridgestone AT41 si udržia svoj výkon a stabilitu aj pri akejkoľvek zmene počasia.

Nenašli ste vhodné pneumatiky pre svojho jednostopového miláčika? Pozrite si našu kompletnú ponuku, z ktorej si určite vyberiete.

 

Vybrať si kvalitné pneumatiky na motorku

 

Zdroj fotografií: AZ pneu, Michelin, Continental, Dunlop, Bridgestone, Metzeler, Pirelli

Nahoru