Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Motocyklové novinky Michelin pre dokonalú jazdu v sezóne 2020!

Ako urobiť z jazdy na vašej motorke naozajstný zážitok? Keď jej v novej sezóne obujete dokonalé pneumatiky! Značka Michelin prichádza s horúcimi novinkami vhodnými pre všetky typy povrchov, ktoré vynikajú výbornou priľnavosťou k vozovke a maximálnou stabilitou. Či už preháňate svojho oceľového tátoša po asfalte alebo v teréne, oceníte aj dlhú životnosť týchto pneumatík. Pozrite si nové prírastky zo stajne Michelin.

Motocyklové novinky Michelin pre dokonalú jazdu v sezóne 2020!

S novými pneumatikami od Michelin budete jazdiť ako diabol.

Power 5 pre maximálny pôžitok z jazdy

Cestné motocyklové pneumatiky Michelin Power 5

Nová cestná motocyklová pneumatika Michelin Power 5 je pre vás jasnou voľbou, ak vyžadujete maximálny pôžitok z jazdy a bezpečný grip na mokrom povrchu.

Ide vám o maximálny pôžitok z jazdy na suchej vozovke a bezpečný grip na mokrom povrchu? Horúca novinka Michelin Power 5 dosahuje v obidvoch ohľadoch špičkové parametre vďaka optimálne vyvinutej zmesi a symetrickej geometrii drážok. Pneumatiky Power 5 sú ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí od pneumatík vyžadujú bezpečnosť a dokonalú ovládateľnosť stroja. Nechajte sa o ich kvalitách presvedčiť videom.

Vysoká trvanlivosť Commander III Cruiser

Cestná motocyklová pneumatika Michelin Commander III Cruiser

Novinka Commander III Cruiser od Michelinu vyniká predovšetkým zvýšenou priľnavosťou na mokrej vozovke a počtom najazdených kilometrov.

Prečo siahnuť práve po tejto novinke? Pneumatiky Commander III Cruiser prekonajú priľnavosťou na mokrom povrchu a vysokou trvanlivosťou aj svojho predchodcu Commander II. Michelin Commander III Cruiser sú najnovšími pneumatikami zo stajne Michelin pre všetky typy motocyklov Cruiser V-Twin.

Commander III Touring vás podrží v zákrutách

Športovo-cestná motocyklová pneumatika Michelin Commander III Touring

Novinka Michelin Commander III Touring pre športovo-cestné motocykle zaručuje dlhšiu životnosť a vyššiu priľnavosť na mokrom povrchu.

Najnovšou pneumatikou Michelin pre športovo-cestné motocykle je Michelin Commander III Touring. Jej hlavnými tromfami sú zvýšená odolnosť proti opotrebovaniu a výborná priľnavosť na mokrých cestách. Nová zmes a nový profil optimalizujú kontakt s vozovkou a vďaka tomu vás tieto pneumatiky skvele podržia v zákrutách, aj keď napríklad práve prší. Vynikajúce parametre pneumatík Commander III môžete posúdiť aj prostredníctvom videa.

Power Slick 2 – eso Michelinu pre Moto GPPretekárska motocyklová pneumatika Michelin Power Slick 2

Pneumatika, ktorá sa ľahko ovláda a rýchlo sa zahreje na prevádzkovú teplotu, to je pretekárska motocyklová pneumatika Michelin Power Slick 2.

Prvú pneumatiku Slick vyvinul Michelin už v roku 1974 a dodnes vďaka výnimočnému gripu všetkých svojich pneumatík kraľuje na Moto GP. Pneumatiky Michelin Power Slick 2 pre vás testoval na okruhu v Cartagene slávny francúzsky pretekár Jeff Cortinovis. Toto sú pneumatiky pre pretekárske okruhy, u ktorých si vychutnáte ľahkú ovládateľnosť a rýchle zahriatie na prevádzkovú teplotu. O ich špičkových vlastnostiach sa môžete presvedčiť vo videu.

Power Cup 2 pre pretekárske okruhy aj cesty

Pretekárska motocyklová pneumatika Michelin Power Cup 2

Motocyklové pneumatiky Michelin Power Cup 2 boli síce pôvodne navrhnuté pre pretekárske okruhy, ale sú schválené aj pre cestnú premávku.

Pretekárske motocyklové pneumatiky Michelin Power Cup 2 ponúkajú výbornú stabilitu a rýchle zahriatie pre maximálny pôžitok z jazdy. Hoci boli pneumatiky navrhnuté predovšetkým pre pretekárske okruhy, sú schválené aj pre cestnú premávku, v ktorej si môžete užívať ich univerzálne špičkové parametre. Ochutnajte dynamickú jazdu Power Cup 2 na videu.

Enduro Xtrem – vládca terénu

Terénne motocyklové pneumatiky Michelin Enduro Xtrem

Terénne motocyklové pneumatiky Michelin Enduro Xtrem spĺňajú aj tie najvyššie nároky a na ich vývoji sa podieľali špičkoví jazdci.

Jazdíte v teréne a máte vysoké nároky na pneumatiky? V tom prípade si vyberte pneumatiky Michelin Enduro Xtrem. Boli vyvinuté tak, aby zaručovali vynikajúcu priľnavosť pri zábere do kopca, pri skokoch a brzdení. Ponúknu vám výnimočný výkon na mokrom aj suchom povrchu. Pneumatiky Enduro Xtrem boli vyvinuté v spolupráci so špičkovými jazdcami, ako sú Graham Jarvis (Husqvarna), Billy Bolt (Husqvarna), Alfredo Gomez (Husqvarna), Manuel Lettenbichler (KTM), Mario Roman (Sherco) či Wade Young (Sherco).

Terénne pneumatiky pre mladých šampiónov – Star Cross 5 Mini

Terénne motocyklové pneumatiky Michelin Star Cross 5 Mini

Terénne motocyklové pneumatiky Michelin Star Cross 5 Mini pre motokrosových juniorov boli vyvíjané 2 roky s dôrazom na dokonalú priľnavosť a maximálnu životnosť.

Pneumatiky vybrané mladými šampiónmi. Dvojročný vývoj tejto pneumatiky pre mladých jazdcov motokrosu sa sústredil predovšetkým na špičkovú priľnavosť a dlhú životnosť. Michelin Star Cross 5 Mini zaručujú mimoriadny výkon malých kolies a ponúkajú kompletný sortiment pneumatík pokrývajúci všetky veľkosti pre juniorov (od 50 cm3 do 65 cm3). Quentin Pruenier vyhral v roku 2019 francúzske majstrovstvo v motokrose v kategórii Espoirs práve na týchto pneumatikách.

Michelin City Grip 2 pre malý či veľký skúter

Motocyklové pneumatiky Michelin City Grip 2 pre skúter

Motocyklové pneumatiky Michelin City Grip 2 pre veľký aj malý skúter vynikajú bezpečnosťou, spoľahlivosťou a dlhou životnosťou.

Ideálny motocykel do mesta? Predsa skúter! Michelin ponúka pneumatiky Michelin City Grip 2 pre všetkých, ktorí jazdia na malom či veľkom skútri a od pneumatík vyžadujú bezpečnosť, priľnavosť na akomkoľvek povrchu a za všetkých okolností spoľahlivosť a dlhú životnosť. Prezrite si Michelin City Grip 2 na videu.

Nevybrali ste si? Potom sa pozrite na našu rozsiahlu ponuku motocyklových pneumatík preverených značiek, v ktorej nájdete riešenie pre akékoľvek nároky a každú peňaženku.

 

Ponuka top motocyklových pneumatík, z ktorej si vyberie každý

 

Zdroj fotografií: AZ pneu

Nahoru