Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Motonovinky roku 2020: úplne nové stroje aj modely pneumatík

Nie je žiadnym prekvapením, že sa výrobcovia motocyklov, motocyklových pneumatík aj príslušenstva pochválili množstvom noviniek, ktoré v priebehu roka 2020 uvedú na trh. Vďaka konkurenčnému boju a dynamickému vývoju na poli jednostopových vozidiel sa môžeme tešiť na mnoho inovácií a technologických vychytávok. Z neskutočného množstva motonoviniek sme pre vás vybrali tie najzaujímavejšie.

Nové modely motocyklov 2020

V priebehu roka 2020 uvedú svetoví výrobcovia, ako sú Triumph Motorcycles, Kawasaki alebo Honda, nové alebo inovované modely motocyklov. 

Nové modely motocyklov svetových značiek

Ak si chcete počas roka urobiť radosť a plánujete kúpu nového stroja, máte na výber z nepreberného množstva úplne nových alebo inovovaných modelov.

Nové cestné endurá od značky Triumph

Za zmienku stojí napríklad nová generácia motocyklov britskej značky Triumph Motorcycles, ktorú priaznivci cestných endur veľmi dobre poznajú. Spoločnosť oživila označenie Tiger 900 a predstavila nový model, ktorý zaujme silným trojvalcovým motorom s objemom 888 cm3 pri splnení emisnej normy Euro 5.

Kawasaki odkazuje na klasiku 60. rokov

Medzi ďalšie očakávané stroje patrí Kawasaki W800, ktorý výrazne odkazuje na motocyklovú klasiku 60. rokov minulého storočia. V ráme nájdete motor s maximálnym výkonom 35 kW a objemom 773 cm3, ktorý Kawasaki uplatnil už na predchádzajúcich modeloch W800 Street a W800 Cafe.

Honda s najsilnejším litrovým motorom

Milovníci silných strojov potom môžu žasnúť nad novým strojom Honda Fireblade CBR1000RR-R. S výkonom motora 160 kW pri 14,5 tisícoch otáčkach za minútu ide o najrýchlejší stroj v svojej kategórii.

V roku 2020 nás výrobcovia potešia mnohými ďalšími úplne novými alebo inovovanými strojmi – podrobný zoznam s charakteristikami by vydal na desiatky strán. Tešiť sa môžete okrem iného na zmodernizovanú Yamahu Tracer 700, maxi skúter Yamaha T-560, koncept Ducati DesertX s veľkými kolesami alebo nové BMW XR1000. Bližšie informácie o novinkách nájdete aj na weboch jednotlivých výrobcov.

Výrobcovia pneumatík nezostávajú pozadu

Obmenu svojho vozového parku zatiaľ neplánujete, ale čaká vás výmena pneumatík? Potom zbystrite! Pozadu totiž nezostali ani výrobcovia pneumatík, ktorí si na rok 2020 nachystali nové modely, ktoré vynikajú jazdnými vlastnosťami aj životnosťou. Ak nedáte dopustiť na obľúbené motocyklové pneumatiky Michelin Power RS, mohol by vás zaujať nový rad Michelin Power 5, v prípade ktorého výrobca použil novú zmes s podielom siliky a sadzí.

Svetovo uznávaný výrobca pneumatík Continental tiež predstavil nový rad športových pneumatík, a to ContiSportAttack 4. Nadviazal tak na úspech predchádzajúcich radov ContiSportAttack 2ContiSportAttack 3. Uvádza, že nové pneumatiky sú lepšie ovládateľné a majú väčšiu styčnú plochu v hlbokom náklone.

Majitelia motokrosových strojov môžu siahnuť po novej pneumatike od amerického výrobcu Dunlop. Model Geomax MX53 bude vhodný predovšetkým pre tvrdé povrchy a vynikne zvýšenou odolnosťou. Spoľahlivý model pneumatík predchádzajúcej generácie s vynikajúcimi vlastnosťami Dunlop Geomax MX52 si u nás kúpite napríklad už teraz. Na novú sezónu sa tak pripravíte s dostatočným predstihom.

Novinky zo sveta na jednej stope budeme pre vás sledovať aj naďalej. Pozrite sa na našu ponuku motocyklových pneumatík, ktorú priebežne dopĺňame o nové aj existujúce modely. Zaistia vám pohodlnú jazdu počas tisícov najazdených kilometrov.

 

Vyberte si kvalitné motocyklové pneumatiky!

 

Zdroj fotografie: Depositphotos.com 

Nahoru