Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Namrznuté cesty ovládnu zimné novinky Michelin

Poraďte si so sťaženými podmienkami v zimnej sezóne vďaka poriadnemu obutiu. Michelin prináša dve nové zimné pneu pre komfortnú a bezpečnú jazdu na námraze aj vo fujavici. Doprajte svojmu autu len to najlepšie a užívajte si cestovanie v meste aj na horách naplno.

Pneu Michelin Alpin 6

Nové bezpečné zimné pneu Alpin 6 od Michelin.

Poraďte si so sťaženými podmienkami v zimnej sezóne vďaka poriadnemu obutiu. Michelin prináša dve nové zimné pneu pre komfortnú a bezpečnú jazdu na námraze aj vo fujavici. Doprajte svojmu autu len to najlepšie a užívajte si cestovanie v meste aj na horách naplno.

Zimné pneu MICHELIN ALPIN 6 sú majstrom na bezpečnosť

Pneu Alpin 6 vám zaistí bezpečnosť od prvej chvíle až do jej opotrebenia, a to aj v náročných zimných podmienkach. S ubúdajúcim kaučukom sa pôvodné drážky rozširujú a vznikajú nové. S tým, ako ich znižuje hĺbka dezénu, zvyšuje sa podiel siliky v jednotlivých vrstvách a pneumatika tak nestráca nič zo svojej pôvodnej priľnavosti.

Pneumatiky Michelin Alpin 6

Gumy Michelin Alpin 6 majú o 5,4 metra kratšiu brzdnú dráhu na snehu, než je priemer konkurencie.

Hlavnými výhodami pneumatík Michelin Alpin 6vysoký kilometrový nájazd, skvelý výkon po celý čas používania, krátka brzdná dráha na snehu a vynikajúca trakcia. Príjemným bonusom je samotný vzhľad pneumatiky. Veľmi pekný športový dizajn vzorky sa bude na vašom aute vynímať. 

Michelin garantuje, že gumy majú o 5,4 metra kratšiu brzdnú dráhu na snehu, než je priemer konkurencie. Technológia Michelin Evergrip poskytuje optimálnu bezpečnosťkontrolu nad vedením. Pri brzdení na snehu záleží na každom metri – nerobte preto kompromisy.

PILOT ALPIN 5 a PILOT ALPIN 5 SUV

Pneumatiky Michelin Pilot Alpin 5 a Pilot Alpin 5 SUV sú bezpečné vo všetkých zimných podmienkach. Môžete sa spoľahnúť na ich efektívne brzdné vlastnosti na každom type zimného povrchu (mokrá, suchá a zasnežená cesta) a väčšia odolnosť proti akvaplaningu. Vychutnajte si nepretržitú mobilitu v zimných podmienkach, väčší záber na snehu a lepšiu ovládateľnosť na mokrej a zasneženej ceste.

Pneu Michelin Pilot Alpin 5

Pneumatiky Michelin Pilot Alpin 5 a Pilot Alpin 5 SUV sú bezpečné vo všetkých zimných podmienkach.

Nemáte na prezúvanie pneu čas a nervy a radšej svoje vozidlo odovzdáte do rúk odborníkov? Zastavte sa do nášho odborného pneuservisu.

Nahoru