Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Nenechajte si ujsť darčeky od Michelinu

Má vzorka pneumatík na vašej motorke svoje najlepšie roky a hĺbku dávno za sebou? Vyberáte si nové? Skvelé pneumatiky Michelin vám určite nemusíme predstavovať a ak ešte dodáme, že teraz od nás ku každej súprave motocyklových pneumatík Michelin dostanete darčeky, pokojne prestaňte hľadať. Máte vybrané! Teraz už len stačí sa poponáhľať, pretože akcia platí do vypredania zásob.

Dárky k moto pneu Michelin

Ku každej súprave motocyklových pneumatík Michelin vám pribalíme zadarmo čiapku Michelin a okuliare MotoGP.

K bezstarostnej jazde zadarmo čiapku a okuliare

Ak ste túžili po motocyklových pneumatikách Michelin a čakali ste len na príležitosť, tak práve prišla! Spolu s kaučukovým panáčikom sme pre vás pripravili akciu, ktorú si nesmiete nechať ujsť. Elegantné čiapky Michelin a okuliare MotoGP sa totiž nerozdávajú len tak každý deň. A obidve sú zadarmo vaše, ak si objednáte novú súpravu pneumatík Michelin.

Ale štartujte rýchlo, nech vás niekto nepredbehne! Hoci máme čiapok aj okuliarov dosť, ponuka platí len do vypredania zásob.

A z ktorých pneumatík Michelin si môžete vyberať?

Na výber máte hneď z troch typov pneumatík značky Michelin. Pneumatiky Michelin Power RS majú plný počet michelinských hviezd a niet divu! Vyrábajú sa totiž z novej zmesi, ktorá sa veľmi podobá materiálu využívanému v MotoGP.

Michelin Power RS+motocyklové pneumatiky prémiovej kvality! Váš stroj vďaka nim bude ťažiť z dokonalej priľnavosti, stability a ovládania. Kroťte svoju mašinu s istotou skúseného pretekára!

Aj pneumatiky Michelin Road 5 patria k tým najlepším a umiestňujú sa v testoch na popredných miestach. Vyberte si súpravu ktorýchkoľvek z týchto troch typov motocyklových pneumatík Michelin a my vám k nim pribalíme zadarmo aj vašu novú čiapku a okuliare.

A ak premýšľate aj o iných značkách, pre porovnanie sa pozrite na našu ponuku, kde si môžete vybrať zo širokého sortimentu pneumatík na motocykel za výborné ceny.

 

Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru