Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Obujte mašinu do pneumatík Michelin a získajte vak pre motorkárov

Vaša mašina v garáži už vetrí jar a je načase pripraviť ju na sezónu. Chcete na jar vyraziť v top forme a na top motocyklových pneumatikách? Máme pre vás príležitosť, ktorá vás poteší. Kúpte si u nás špičkové gumy Michelin a ako darček od nás dostanete super motorkársky vak s upevnením na nohu, ktorý využijete napríklad aj na výletoch na bicykli. A ku ktorým motocyklovým pneumatikám rozdávame darčeky? To sa dočítate v našom článku.

Motorkársky vak zadarmo k pneumatikám Michelin

 

K súprave nových špičkových motocyklových pneumatík Michelin dostanete od nás vodotesný vak pre motorkárov, do ktorého sa vám na cestách vlezie veľa užitočných vecí.

Vodotesný vak Michelin ako neoceniteľný pomocník na cestách

Vodotesný vak s priehradkami vám výborne poslúži na uloženie rôzne veľkých vecí. Jeho súčasťou sú popruhy, ktorými ho upevníte na nohu. Bude sa vám výborne hodiť nielen pri jazde na motorke, ale napríklad aj pri výletoch na bicykli. A ku ktorým pneumatikám túto praktickú tašku získate? Sú to nasledujúce uvedené súpravy motocyklových pneumatík Michelin z rodín Power a Road. Akcia platí od 1. 4. 2021 do vypredania zásob.

Motorkársky vak Michelin pripevníte na nohu

Motorkársky vak Michelin sa vám bude hodiť na cestách na uloženie rôzne veľkých vecí, vrátane dokladov. Dostanete ho ako darček k motocyklovým pneumatikám Michelin.

Motocyklové pneumatiky z pretekárskeho klanu Power

Všetky gumy z tejto rodiny majú špičkové vlastnosti pretekárskych pneumatík, takže si na nich vychutnáte športovú jazdu, ale zároveň sú to plnohodnotné plášte aj na každodennú jazdu po ceste.

Michelin Power GP

Ako druhú pneu z tejto rodiny športových gúm spomenieme Power GP.  Používate svoj športový motocykel na verejných komunikáciách, ale občas ho vyveziete napríklad na pretekárske dni alebo na tréning na pretekárskych dráhach? Potom sú gumy Michelin Power GP presne pre vás.

Motocyklové pneumatiky Michelin Power GP

Michelin Power Cup 2

Pneumatiky Michelin Power Cup 2 sú optimalizované na použitie na dráhe. Nízke pomery pórov ponúkajú maximálne hladké zóny pre lepšiu priľnavosť za sucha vo všetkých fázach uhla náklonu. Homologizované sú však aj na bežné použitie na verejných komunikáciách.

Motocyklové pneumatiky Michelin Power Cup 2

Power Slick 2

Ak hľadáte ultimátne motocyklové pneumatiky pre okruhy a preteky, práve ste ich našli. Nový rad pneumatík Michelin Power Slick 2 sa však zďaleka nestratí ani na bežných asfaltových cestách. Dokonale vyvážená zmes zaisťuje optimálnu priľnavosť k povrchu.

Motocyklové pneumatiky Michelin Power Slick 2

Power 5

Vynikajúca priľnavosť a ovládateľnosť na mokrom povrchu, doplnené vysokým nájazdom, to sú hlavné tromfy pneumatiky Michelin Power 5. Je určená predovšetkým pre používateľov športových motoriek, ktorí sa ale radi preháňajú aj po cestách.

Motocyklové pneumatiky Michelin Power 5

Pneumatiky Road na každodenné poctivé kilometre po asfalte

Pneumatiky z rodiny Road vám zaručia bezpečný a spoľahlivý výkon pri bežnej jazde po cestách, ako napovedá už ich rodné priezvisko. Ponúknu vám lepšiu priľnavosť na mokrom povrchu ako konkurencia a jazda s nimi na suchých komunikáciách bude úplne bez kompromisov.

Michelin Road 5

Na týchto gumách sa nemusíte báť kedykoľvek vyraziť na dlhý výlet aj s plne naloženou motorkou. Výrobca zaručuje, že aj s najazdeným počtom 5000 km má Michelin Road 5 rovnaké vlastnosti ako úplne nová pneumatika Pilot Road 4. Oproti tejto svojej predchodkyni potom ponúka ešte lepšiu ovládateľnosť vo všetkých režimoch jazdy

Motocyklové pneumatiky Michelin Road 5 GT

Michelin Road 5 GT

Ďalším príslušníkom tejto rodiny skvelých cestných motocyklových pneumatík je Michelin Road 5 GT, ktorá ťaží hlavne z inovovanej novej dvojitej zmesi. Kým tvrdá zmes tvorí pevné jadro pneumatiky, povrch naopak pokrýva mäkká zmes, vďaka ktorej táto pneumatika odvádza výborný výkon predovšetkým na mokrom povrchu. 

Motocyklové pneumatiky Michelin Road 5 GT

Michelin Road 5 Trail

Kto potrebuje pneumatiky pre bežnú cestnú premávku, bude ťažko hľadať lepšiu alternatívu ako Michelin Road 5 Trail. Prvotriedne vlastnosti si môže dovoliť ponúknuť aj vďaka dezénu rozširujúcemu sa smerom ku kostre pneumatiky, systému XST Evo, ktorý Michelin s každou generáciou zlepšuje.

Motocyklové pneumatiky Michelin Road 5 GT

Vybrali ste si? Všetky motocyklové pneumatiky s týmito dvomi skvelými rodokmeňmi sú ideálnou voľbou, či už brázdite pretekárske okruhy alebo klasické asfaltky. A s motorkárskym vakom Michelin sa vám bude štartovať do sezóny jedna radosť. Ak ste ho však ochotní oželieť, môžete si vyberať obutie na svoj stroj aj z iných modelov a od iných značiek.

 

Vyberte si kvalitné motocyklové pneumatiky na sezónu 2021

 

Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru