Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Obujte moto pneu Metzeler a získajte cestovnú tašku na motorku

Vyberte si pre svojho jednostopového tátoša kvalitné pneumatiky Metzeler Tourance Next 2 a získajte k špičkovým pneumatikám cestovnú tašku na motorku. Dostanete k nej gumové popruhy, takže sa pri jazde nepohne z miesta, aj keď budete na dlhšej dovolenke na motorke. Podrobnosti nájdete v našom článku.

Akcia s Metzeler

Obujte moto pneu Metzeler a získajte cestovnú tašku na motorku.

Špičkové motocyklové pneumatiky v znamení slona

Značka Metzeler je tu s nami od roku 1892 a obúva ako motocykle, tak aj skútre. Je stelesnením nemeckej precíznosti a špičkovej kvality bez kompromisov a môže sa pochváliť celým radom víťazstiev na pretekárskych okruhoch. Motocyklové pneumatiky, ktoré majú v znaku modrého slona, dokazujú svoje najvyššie ambície aj tým, že spolupracujú s ikonickými americkými motorkami Indian. S Metzelerom si môžete byť istí, že na svoj stroj obúvate to najlepšie.

K tomu najlepšiemu taška na motorku ako darček

Keď si kúpite súpravu pneumatík Metzeler Tourance Next 2, získate od nás pevnú plátennú cestovnú tašku Metzeler. Môžete ju použiť na cestovanie na motorke, na výlety alebo len na veci do posilňovne. Stačí si objednať súpravu týchto pneumatík cez náš e-shop. S objednávaním radšej neotáľajte, pretože akcia platí od 12. 4. 2022 do vypredania zásob.

Cestovná taška Metzeler jako darček

Cestovnú tašku Metzeler využijete počas jazdy na motocykli, ale aj na výletoch alebo pri športe.

Tourance Next 2: Pneumatiky pre jednostopové vozidlá bez stopy pochybností

Máte výkonný stroj a hodila by sa vám o 10 % kratšia brzdná dráha? Pneumatika Metzeler Tourance Next 2 štvrtej generácie produktového radu Tourance zaručuje krátku brzdnú dráhu aj pri nízkych teplotách vďaka inovatívnej zmesi a systému Metzeler Hyperbase.

S dezénom podľa metodiky Metzeler Dymatec, ktorý kombinuje funkčné vlastnosti dezénu s rovnomerným opotrebovaním, si budete užívať stopercentný výkon počas celej životnosti pneumatiky.

Motopneu Metzeler Tourance Next 2

Motocyklová pneumatika Metzeler Tourance Next 2 zaručuje stopercentný výkon počas celej životnosti pneumatiky.

Ďalšie čierne kone značky Metzeler

Hľadáte na svoju motorku trochu iné pneumatiky? Sortiment pneumatík Metzeler je naozaj široký! Medzi najviac oceňované patria napríklad pneumatiky Metzeler Cruisetec s maximálnou priľnavosťou a vynikajúcou ovládateľnosťou na mokrom povrchu alebo Metzeler Sportec M9 RR. Pri ich výrobe čerpali vývojári zo skúseností z pretekov cestných motocyklov. Preto pneumatiky zaručujú všestrannú kvalitu, ktorá je optimálna aj na každodenné používanie. Nezabudnite však, že pri kúpe týchto modelov nezískate darček v podobe tašky na motorku.

Pozrite si všetky pneumatiky značky Metzeler. Jednostopového tátoša s nimi obujete bez ohľadu na váš typ motorky.

 

Vyberte si z moto pneumatík Metzeler

 

Zdroj fotografií: Metzeler, AZ pneu

Nahoru