Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Obujte moto pneu Michelin a získajte k nim značkový batoh

Chcete začať novú moto sezónu v top forme na špičkových moto pneumatikách? Využite našu ponuku. Kúpte si od nás pneumatiky Michelin a ako darček dostanete značkový batoh, ktorý môžete využiť napríklad na turistiku alebo cestu do práce. Ku ktorým moto pneumatikám rozdávame batohy? Zistíte to na ďalších riadkoch.

Batoh Michelin zadarmo k nákupu moto pneumatík

Batohy Michelin rozdávame k vybraným moto pneumatikám z radu Road.

Štýlový batoh Michelin bude vaším pomocníkom na cestách

Batoh Michelin sa vám bude hodiť na krátke jazdy na motorke, ale napríklad aj na výlety na bicykli alebo pešie túry. Je vyrobený z kvalitného materiálu, má priestranné hlavné vrecko, do ktorého sa zmestí všetko potrebné na cestu, a dve menšie vrecká na drobnosti. Na bokoch batohu sú sieťované vrecká na fľaše, takže si môžete vždy pohodlne doplniť tekutiny. A ku ktorým pneumatikám ho získate? Sú to vybrané súpravy moto pneumatík Michelin z radu Road, ktoré predstavujeme nižšie. Akcia platí do vypredania zásob.

Moto batoh Michelin ako darček

Nenechajte si ujsť našu skvelú ponuku a získajte originálny batoh Michelin k vybraným cestným moto pneumatikám.

Moto pneumatiky z cestného klanu Road

Všetky pneumatiky z tohto radu vynikajú špičkovými vlastnosťami na mokrom povrchu. A ako je to už u značky Michelin zvykom, majú skvelú životnosť. Skrátka, nezradia vás pri každodenných jazdách ani na výletoch za hranice všedných dní.

Michelin Road 5

Vďaka technológiám Michelin 2CT, 2CT+ a Water Evergrip vám pneumatiky Michelin Road 5 poskytnú vynikajúcu priľnavosť na mokrom povrchu. A to aj pri 50 % opotrebovaní. Zároveň ponúkajú skvelý výkon vďaka patentovanej technológii Michelin Radial ACT+. Skrátka, užijete si dokonalý pôžitok z jazdy za každého počasia.

Pneumatiky Michelin Road 5

S modelom Road 5 sa môžete spoľahnúť na skvelú priľnavosť na mokrých cestách, aj keď budú spolovice opotrebované.

Michelin Road 6

Najnovšia verzia uznávanej cestnej pneumatiky Michelin Road 6 má o 15 % lepšiu priľnavosť na mokrom povrchu ako jej predchodkyňa. Je to vďaka úplne novému dezénu a 100 % silikovej technológii behúňovej zmesi. Tá má v porovnaní s modelom Road 5 o 10 % dlhšiu životnosť.

Moto pneumatiky Michelin Road 6

Vyzerajú rovnako, ale každá je iná. Oproti „päťkám“ najazdíte s Road 6 o 10 % viac kilometrov.

Michelin Road 6 GT

Ste fanúšikom dlhých ciest a máte niektorý zo silných strojov z kategórie Grand Tour? Potom si vyberte ťažší kaliber. Vyššie spomínaný rad Road 6 vo verzii GT je navrhnutý s ohľadom na použitie pre veľké cestné mašiny, ktoré si žiadajú maximálnu priľnavosť a veľkú výdrž. Vďaka inováciám a použitým technológiám ponúkajú v porovnaní s modelom Road 5 GT dlhší kilometrový výkon a lepšiu priľnavosť.

Cestné pneumatiky Michelin Road 6 GT

Model Road 6 GT je určený pre výkonné ťažšie grandtouringové stroje.

Všetky tieto modely sú ideálnou voľbou na vaše krátke jazdy aj dlhé trasy. Ak ste si však nevybrali a oželiete batoh Michelin, vyberte si iný model alebo značku z našej ponuky motocyklových pneumatík.

 

Preskúmať sortiment moto pneumatík

 

Zdroj fotografií: Depositphotos, AZ pneu, Michelin

Nahoru