Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Obujte Pirelli Diablo Rosso IV a získajte zadarmo inteligentné hodinky

Pirelli rozdáva k súprave motocyklových pneumatík Diablo Rosso IV inteligentné hodinky so športovými funkciami. Táto štvrtá generácia diabolského rodu Pirelli Diablo Rosso vám poskytne dokonalú priľnavosť na mokrej a suchej vozovke a adrenalín na ceste. Vyskúšajte tieto superšportové pneumatiky značky Pirelli a uvidíte, že pri klopení zákrut budete mať opäť husiu kožu. 

Keď začnete používať pneumatiky Diablo Rosso IV, už vás nič len tak nezastaví.

Superšportové motocyklové pneumatiky s darčekom navyše

Kúpte si na novú sezónu pneumatiky Pirelli Diablo Rosso IV a získajte inteligentné hodinky. Sú čierne, vhodné na sledovanie vašich športových aktivít a vďaka svojmu športovo-elegantnému dizajnu sa hodia aj do práce. 

Stačí, ak si u nás kúpite súpravu superšportových pneumatík Pirelli Diablo Rosso IV a my vám spolu s pneumatikami pošleme aj hodinky. Alebo si ich spolu s pneumatikami osobne vyzdvihnite priamo v našich predajniach v Bratislave alebo v Opave. Len dlho neotáľajte, akcia platí od 19. 4. do vypredania zásob!

Hodinky Pirelli jako dárek

Tieto čierne športovo-elegantné hodinky bez problémov prevetráte na mašine, pri behu aj v práci.

Zoznámte sa s diabolskými motocyklovými pneumatikami Diablo Rosso IV

Sú horúce ako peklo a napriek tomu budete mať z nich v zákrutách zimomriavky. Motocyklové pneumatiky Diablo Rosso IVvhodné na cesty aj na pretekárske okruhy. Vyznačujú sa:

  • super priľnavosťou, ktorá vás podrží v daždi aj na suchej vozovke pri extrémnych uhloch náklonu,
  • skvelou trakciou pri výjazde zo zákruty,
  • jemnou odozvou riadidiel a plynulou spätnou väzbou pri zatáčaní,
  • zmesou obohatenou o siliku v zadnej aj prednej pneumatike,
  • štruktúrou a obrysmi, pri ktorých sa výrobcovia inšpirovali oficiálnymi motocyklovými pneumatikami dodávanými na World Superbike Championship (WSBK).

Predná pneumatika všetkých rozmerov má tvrdšiu zmes s vysokým obsahom silky, ktorá vypĺňa až 50 % profilu. Preto pneumatiky perfektne držia na ceste a rovnomerne sa opotrebúvajú.

Zadné pneumatiky výrobca prispôsobil rôznym typom motocyklov, aby vyhovel ich rozdielnej hmotnosti a výkonu. 

  • Pri rozmeroch 190/50 ZR 17 vďaka špeciálnemu usporiadaniu dvojitej zmesi pneumatiky rýchlo zahrejete a získate vysoký kilometrový výkon.

Pri rozmeroch 190/55 ZR 17 a vyšších získate hneď tri rôzne zmesi rozložené do piatich oblastí pneumatiky. Vďaka tomu bude vaša motorka stabilná aj pri vysokých rýchlostiach a pri zrýchľovaní bude mať neprekonateľný ťah.

Pneumatika Pirelli Diablo Rosso IV

Motocyklové pneumatiky bez problémov obujte na superšporty, naháče alebo crossovery.

Chcete iné pneumatiky Pirelli? Táto talianska značka ponúka celú škálu modelov pre superšporty, endurá, skútre aj na bežnú jazdu po ceste. Vyberte si svoju vysnenú motocyklovú súpravu pneumatík ešte dnes.

 

Vybrať si motocyklové pneumatiky Pirelli

 

Zdroj fotografií: Az pneu, Pirelli

Nahoru