Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Obujte spoľahlivých šampiónov z dielne nemeckej spoločnosti Continental

Každé tretie vozidlo vyrobené v Európe opúšťa závod na týchto pneumatikách. Sú bezpečné, spoľahlivé a vodiči a výrobcovia automobilov im dôverujú už viac ako 150 rokov. Vďaka najmodernejším technológiám a inováciám sa môžu pochváliť dlhou životnosťou a vynikajúcimi jazdnými vlastnosťami. Nemeckú značku Continental netreba bližšie predstavovať. Pozrite si TOP letné pneumatiky a novinku na túto sezónu.

Novinky Continental 2023

Spoločnosť Continental uviedla tento rok na trh novinku, ktorá je „lepšia ako kedykoľvek predtým“.

Novinka 2023: Continental PremiumContact 7

Ani tento rok nechýba v nemeckej stajni nové želiezko v ohni. S pneumatikou Continental PremiumContact 7 si užijete pohodlnú a bezpečnú jazdu, či už budete jazdiť po rozpálenom asfalte alebo vás zastihne na ceste prietrž mračien. Nezáleží ani na tom, či šoférujete naftový kombík alebo elektromobil. Nový adaptívny dezén sa dokonale prispôsobí pohonu vášho auta.

Pneu Continental PremiumContact 7

Novinka Continental má špičkový brzdný výkon už od začiatku jazdy.

Vďaka novej zmesi RedChilli nemusíte čakať, kým sa pneumatika zahreje. Na bezpečné brzdenie je pripravená skôr, ako si myslíte. Nástupkyňa osvedčenej pneumatiky PremiumContact 6, ktorá zvíťazila v testoch ADAC v rokoch 2020 až 2022, ponúka aj dlhý kilometrový výkon, nízku hlučnosť a zníženú spotrebu paliva.

Continental UltraContact s ultra dlhou životnosťou

Minuloročná novinka 7. generácie UltraContact si vás získa mimoriadnym kilometrovým výkonom. Má ho na starosti úplne nová zmes YellowChilli s prispôsobenou polymérovou sieťou. Vďaka robustnej konštrukcii s odolným plášťom UltraShield sa nemusíte obávať poškodenia pri každodennej jazde.

pneumatiky continental ultracontact

Continental UltraContact poskytuje lepšiu ochranu proti poškodeniu a pohlcuje hluk.

Nemusíte byť nervózni, ani keď vás na ceste zastihne silný dážď. Skosené lamely skracujú brzdnú dráhu na mokrom povrchu a zvyšujú účinnosť odvádzania vody, takže ste perfektne chránení pred rizikom akvaplaningu. Ak sa detailne pozriete na pozdĺžne drážky, v každej nájdete 10 pohlcovačov hluku, ktoré vám spríjemnia jazdu. Pozrite si krátke predstavenie pneumatiky Continental UltraContact.

Continental SportContact 7: vyladená pre vysokovýkonné vozidlá

Chcete svojim pneumatikám dôverovať za každých okolností? Continental SportContact 7 vám umožní posúvať vaše limity. Na suchej aj mokrej vozovke sa môžete spoľahnúť na vynikajúcu priľnavosť pri akcelerácii a brzdení vďaka vyladenému dezénu, ktorý okamžite reaguje na akékoľvek správanie pri šoférovaní.

pneumatiky continental sportcontact 7

Inovovaná zmes Black Chilli zlepšená o najnovšiu generáciu živíc je ultra lepivá zmes pre ešte lepší brzdný výkon.

Táto nástupkyňa modelu SportContact 6 s novým dezénom Black Chilli má ešte vyšší výkon pri brzdení a výrazne dlhšiu životnosť. Spoločnosť Continental ju vyrobila na mieru pre rôzne triedy a hmotnostné kategórie vozidiel, takže bez ohľadu na veľkosť pneumatiky vždy získate športový zážitok z jazdy typický pre rad SportContact. Presvedčte sa sami v tomto krátkom videu:

 

 

Continental EcoContact 6 poteší ekonomicky uvažujúcich vodičov

Patríte medzi tých, ktorí dbajú na ekonomickosť a ekológiu prevádzky? Pneumatiky EcoContact 6 sa môžu pochváliť o 20 % vyšším kilometrovým výkonom a 15% úsporou paliva vďaka dezénovej zmesi Green Chilli 2.0. Vyšší podiel rovnomerne rozloženej siliky (hydratovaný kysličník kremičitý, ktorý sa používa namiesto sadzí) okrem iného znižuje valivý odpor, takže sa pneumatika tak neopotrebuje a vy šetríte palivo.

pneumatiky continental ecocontact 6

Pneumatiky EcoContact 6 sa vyznačujú optimálnym záberom, nízkou spotrebou a presnosťou riadenia.

Dezén pneumatík je veľmi podobný športovým pneumatikám, takže očakávajte perfektnú priľnavosť na suchom aj mokrom povrchu. Pozdĺžne drážky sú dostatočne hlboké, aby zabezpečili plynulý odtok vody, takže nemusíte čeliť akvaplaningu pri prvom lejaku. Presvedčte sa sami, keď si pozriete video.

Continental AllSeasonContact na všetky ročné obdobia

Celoročná pneumatika Continental AllSeasonContact s otvorenými ramenami a tuhým dezénom s minimom lamiel vám poskytne vysoký výkon pri akvaplaningu, ako aj lepšie riadenie a brzdenie na suchej vozovke. Vďaka zníženému valivému odporu zároveň poznáte úsporu spotreby paliva.

Pneu Continental AllSeasonContact

Continental AllSeasonContact je víťazkou testu celoročných pneumatík Auto Zeitung 2021 a odporúčajú ju aj samotní výrobcovia automobilov, ako je Audi, Jeep alebo Ford.

Táto dôverná spoločníčka na cesty vás nesklame ani pri nečakanom defekte. Vďaka technológii ContiSeal™ sa otvory v behúni utesnia, takže vám v prípade defektu odpadnú starosti s nepríjemnou výmenou kolesa.

Continental ContiVanContact 100 pre ťažšie váhy

Úžitková pneumatika Continental ContiVanContact 100 s odolnou konštrukciou obsahuje prvky, ktoré zabraňujú uviaznutiu štrku a malých kamienkov v drážkach. Spolu s robustným 3D rebrom na bočnici je tak pneumatika odolná voči prerazeniu aj drobným zárezom. Navyše vám umožní prepravovať aj ťažší náklad bez toho, aby vás pripravila o jazdný komfort a stabilitu pri šoférovaní.

Pneu Continental ContiVanContact 100

Pneumatika pre úžitkové vozidlá ContiVanContact 100 má plochý profil, takže sa opotrebováva rovnomerne a má dlhšiu životnosť.

Continental VanContact 4Season pre ekonomickú prevádzku

Celoročná pneumatika pre úžitkové vozidlá Continental VanContact 4Season obsahuje inovatívnu zmes s novou generáciou siliky, vďaka ktorej má pneumatika nižší valivý odpor. Výsledok? Vaša dodávka nebude mať taký „smäd“. Zároveň vás bezpečne podrží pri brzdení na mokrom a zasneženom povrchu a poskytne vám skvelý výkon ako pri zábere, tak aj pri šoférovaní na všetkých typoch povrchov.

Pneu Continental VanContact 4Season

Celoročné pneumatiky Continental VanContact 4Season sú príjemne tiché a účinne znižujú spotrebu paliva.

Sme presvedčení, že si užijete letnú jazdu s ktorýmkoľvek z týchto modelov. Alebo chcete preskúmať ďalšiu ponuku s nálepkou spoľahlivosti a odolnosti Continental? Pozrite sa, čo na vás čaká v našich skladoch.

 

Chcem nové pneumatiky Continental

 

Zdroj fotografií: Continental, AZ pneu

Nahoru