Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Pirelli a Michelin rozdávajú k motocyklovým pneumatikám darčeky

S novou sezónou predo dvermi garáže si možno kladiete otázku, ako ju rozbehnúť v top forme. Majú vaše pneumatiky už ideálnu hĺbku dezénu za sebou? Rozmýšľate o nových? Teraz máte príležitosť získať skvelé motocyklové pneumatiky od špičkových výrobcov a navyše k nim dostať čiapku a nákrčník, alebo batoh MotoGP zadarmo. A ku ktorým motocyklovým pneumatikám rozdávame darčeky? To sa dočítate v našom článku.

Batoh MotoGP a šiltovky a nákrčníky Pirelli

Získajte niektorý zo skvelých darčekov k nákupu motocyklových pneumatík Michelin a Pirelli.

Máme pre vás a váš motocykel ponuku, ktorá neprichádza každý deň. Od 15. 3. 2020 do vypredania zásob od nás dostanete darček pri zakúpení každej z uvedených súprav motocyklových pneumatík! Pneumatiky aj darčeky už na vás čakajú, tak rýchlo pre nich!

Pirelli Diablo + čiapka s nákrčníkom Diablo 

Vyberte si niektorú z uvedených súprav motocyklových pneumatík Pirelli Diablo a získajte zadarmo čiapku s nákrčníkom Diablo!

Čiapka a nákrčník zadarmo k motocyklovým pneumatikám Pirelli Diablo

Ku špičkovým motocyklovým pneumatikám Pirelli Diablo teraz dostanete ako darček aj štýlovú čiapku a nákrčník Scorpion.

Pirelli Diablo Rosso 3

Patrí váš motocykel medzi výkonné stroje? Pirelli Diablo Rosso 3 sú pneumatiky preň! Oproti svojim predchodcom ponúkajú novú vzorku behúňa, ktorý vylepšil ich ovládateľnosť na mokrom povrchu. Zadný plášť z dvoch zmesí navyše zaručuje dlhšiu životnosť a veľká styčná plocha zaisťuje lepšiu priľnavosť k vozovke, a to v každom uhle náklonu.

Motocyklové pneumatiky Pirelli Diablo Rosso 3

Motocyklové pneumatiky Pirelli Diablo Rosso 3 sú pneumatikami pre výkonné motocykle so skvelou ovládateľnosťou na mokrom povrchu a s výbornou priľnavosťou k vozovke.

Pirelli Diablo Rosso Corsa II

Pneumatika, ktorá zaručí maximálny výkon a excelentné vlastnosti ako na pretekárskom okruhu, tak aj v bežnej premávke na ceste. Nová štruktúra behúňa a dezén Pirelli Diablo Rosso Corsa II stopercentne vychádzajú z poňatia pretekárskych pneumatík. Život je plný vzrušenia a pri každej ďalšej jazde ho budete chcieť zažiť znova.

Pirelli Diablo Supercorsa SP V2

Diabolsky rýchle pretekárske pneumatiky Pirelli Diablo Supercorsa SP V2 boli vyvinuté, aby víťazili na okruhoch. Keďže sú však homologizované pre bežnú premávku, môžete si ich špičkové vlastnosti vychutnávať aj v sedle svojho cestného stroja.

Pirelli Diablo Supercorsa SP V3

Ďalšia tutovka pre silné motorky! Motocyklové pneumatiky Pirelli Diablo Supercorsa SP V3 zaručujú maximálny výkon na ceste, ale aj na pretekárskej dráhe. Ich vzorka s užšími drážkami pritom zaisťuje minimálne opotrebovanie a konzistentný výkon.

Pirelli Scorpion + čiapka s nákrčníkom Scorpion 

Stačí si kúpiť niektorú z uvedených súprav motocyklových pneumatík Pirelli Scorpion a môžete sa tešiť na čiapku s nákrčníkom Scorpion.

Čiapka a nákrčník zadarmo k motocyklovým pneumatikám Pirelli Scorpion

Kúpte si motocyklové pneumatiky Pirelli Scorpion a my vás zadarmo vybavíme na sezónu 2020 parádnou čiapkou a nákrčníkom Scorpion.

Pirelli Scorpion Rally

Terénne motocyklové pneumatiky Pirelli Scorpion Rally v sebe spájajú to najlepšie z terénnych a cestných pneumatík. Preháňate svoj stroj po obidvoch typoch povrchov? Výberom týchto pneumatík rozhodne neurobíte chybu!

Motocyklové pneumatiky Pirelli Scorpion Rally

Motocyklové pneumatiky Pirelli Scorpion Rally predstavujú dokonalú voľbu pre všetkých, ktorí jazdia ako v teréne, tak po ceste.

Pirelli Scorpion Rally STR

Hľadáte pneumatiky pre optimálny off road výkon v kombinácii s vynikajúcou priľnavosťou a stabilitou na ceste? Práve ste ich našli. Dezén pneumatík Pirelli Scorpion Rally STR je navrhnutý tak, aby zaručoval výbornú stabilitu a dokonalý grip.

Pirelli Scorpion Trail 2

Pneumatiky pre cestné endurá a adventure motocykle s vysokým výkonom na každom povrchu. Pneumatiky Pirelli Scorpion Trail 2 sa vyznačujú agresívnym vzhľadom dezénu, majú výbornú stabilitu aj vo vysokej rýchlosti, umožňujú ľahké ovládanie aj plne naloženého motocykla a poskytujú jedinečný komfort za všetkých jazdných podmienok. 

Michelin + batoh MotoGP

Pred začiatkom sezóny 2020 máte šancu urobiť si radosť super pneumatikami Michelin a k nim dostať zadarmo parádny batoh MotoGP, ktorý sa vám bude hodiť nielen na výlety na motocykli. Stačí si kúpiť jednu z uvedených súprav pneumatík Michelin.

Batoh MotoGP zadarmo k motocyklovým pneumatikám Michelin

K motocyklovým pneumatikám Michelin teraz dostanete zadarmo ako pozornosť aj super batoh Michelin MotoGP.

Michelin Power 5

Tieto špičkové športové pneumatiky sú snom každej cestnej motorky. Michelin Power 5 sú top pneumatiky s vynikajúcou stabilitou a priľnavosťou na mokrej vozovke, vďaka ktorej sa nemusíte báť ani klopiť zákruty. Tieto pneumatiky vás podržia!

Michelin Road 5

Dokonalý tip pre všetkých cestovateľov na motocykli, ktorí chcú spoľahlivé pneumatiky. Michelin Road 5 sú totiž prvotriedne pneumatiky, ktoré sa pravidelne umiestňujú na popredných miestach v testoch cestných pneumatík.

Michelin Road 5 GT

Patríte k milovníkom dlhých výletov a dovoleniek na dvoch kolesách? Vyberte si pneumatiky Michelin Road 5 GT! Boli vyvinuté predovšetkým pre cestné motocykle a ten váš si v nich bude vrnieť blahom.

Motocyklové pneumatiky Michelin Road 5 GT

Motocyklové pneumatiky Michelin Road 5 GT sú vynikajúce pneumatiky primárne pre cestné motocykle, ktorým zaistia dokonalý cestovný komfort.

Michelin Road 5 Trail

Priľnavosť na suchom povrchu? Priľnavosť na mokrom povrchu? Stabilita v zákrutách? Komfort pri jazde? V tom všetkom majú pneumatiky Michelin Road 5 Trail plný počet hviezdičiek! A sú pripravené stať sa šťastnou hviezdou vašich výletov.

Ak ste si nevybrali ani na tejto skvelej prehliadke top motocyklových pneumatík Pirelli a Michelin, alebo stále váhate, prezrite si náš kompletný sortiment, v ktorom nájdete obrovský výber motocyklových pneumatík od všetkých preverených výrobcov.

 

Vyberte si nové kvalitné motocyklové pneumatiky na sezónu 2020!

 

Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru