Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Pirelli rozdáva k novinke Diablo Rosso IV bezdrôtové slúchadlá

Obuť špičkové pneumatiky a ešte k nim dostať luxusný darček? Takáto ponuka sa často neobjavuje, ale vy ste na ňu práve narazili! Pirelli prichádza so štvrtou generáciou šľachtického kaučukového rodu Pirelli Diablo Rosso a z radosti nad týmto dokonalým a čistokrvným prírastkom rozdáva ku každej zakúpenej súprave pneumatík diabolsky štýlové bezdrôtové slúchadlá! Chcete vedieť viac? Náš článok je plný užitočných informácií.

Cestný motocykel na pneumatikách Pirelli Diablo Rosso IV

Novinku Pirelli Diablo Rosso IV môžete mať aj s darčekom, ktorým sú štýlové bezdrôtové slúchadlá. Stačí si kúpiť do konca júna 2021 súpravu týchto motocyklových pneumatík.

Diabolsky famózne motocyklové pneumatiky… navyše s darčekom!

Ak vyberáte pre svoju nabúchanú motorku špičkové pneumatiky, práve ste narazili na ponuku, ktorá pravdepodobne rázne ukončí vaše rozhodovanie. Môžete totiž obuť diabolsky dokonalú novinku, najnovšiu generáciu kráľovskej rodiny Diablo Rosso. Stačí si kúpiť súpravu motocyklových pneumatík Pirelli Diablo Rosso IV a automaticky k nej dostanete ako darček bezdrôtové slúchadlá. Radšej dlho nerozmýšľajte! Akcia totiž trvá len do vypredania zásob!

Kráľovská kvalita pre superšporty, naháče a crossovery

A čím pneumatika Pirelli Diablo Rosso IV dokazuje svoju pekelne kráľovskú kvalitu? Je štvrtou generáciou rodu Diablo Rosso, z ktorého dielne sa predalo viac ako 5 miliónov kusov, ale predovšetkým vás presvedčí svojimi prvotriednymi vlastnosťami. Táto pneumatika určená pre stroje radu Superšport, pre naháče, crossovery, ale aj pre športovo ladenú jazdu po ceste sa môže pochváliť excelentným gripom vo všetkých fázach jazdy, precíznou spätnou väzbou a optimálnou kontrolou

Prémiový výrobca pneumatík Pirelli cieli touto novinkou na motocyklistov s dynamickejším štýlom jazdy, ktorí vyžadujú od obutia hlavne vysokú priľnavosť na všetkých typoch asfaltu a za každého počasia. Skvelá ovládateľnosť tohto plášťa umožňuje využiť výkon každej cestnej motorky na maximum.

Motocyklové pneumatiky Pirelli Diablo Rosso IV

Novinková motocyklová pneumatika Pirelli Diablo Rosso IV bola vyvinutá pre superšporty, naháče, crossovery, ale aj pre športovo ladenú jazdu po ceste.

Športová jazda na všetkých cestných strojoch na suchom aj mokrom povrchu

Každý rozmer tejto pneumatiky bol pri vývoji ladený zvlášť, s dôrazom na optimálne technické vlastnosti, ktoré musia vyhovovať charakteristike a nárokom každého typu motocykla. Vývojári vzali do úvahy všetky hľadiská, vrátane hmotnosti a výkonu stroja, inovatívny profil pneumatiky navyše ťaží zo skúseností získaných na Majstrovstvách sveta superbikov

Radi jazdíte po kľukatých horských cestách? Milujete klopené zákruty na uzavretom okruhu? Alebo je pre vás najväčšou výzvou rovná asfaltka tiahnuca sa k horizontu, ktorý láka objavovať? Vo všetkých prípadoch, keď ručička na tachometri šplhá do červených, Pirelli Diablo Rosso IV pomôže vášmu stroju dosiahnuť maximálny výkon na suchom aj mokrom povrchu.  

Bezdrôtové slúchadlá Pirelli Diablo

Pirelli rozdáva ku každej zakúpenej súprave pneumatík Pirelli Diablo Rosso IV bezdrôtové slúchadlá. Stačí si kúpiť pneumatiky do konca júna 2021 a slúchadlá k nim automaticky dostanete. 

Predná a zadná pneumatika motorkám priamo na mieru

Zaujíma vás recept, podľa ktorého v Pirelli túto delikatesu upiekli? Predná pneumatika Diablo Rosso IV je rozdelená na tri časti, v ktorých sú použité dve rôzne zmesi. Stredový pás je z tvrdšej zmesi s vysokým obsahom siliky, ktorá vypĺňa cca 50 % profilu. Vďaka tomuto riešeniu je zmes prítomná v kontaktnom povrchu až do 35 % uhla náklonu, čo zabraňuje nerovnomernému opotrebovaniu pneumatiky.

Pre zadné pneumatiky boli špeciálne vyvinuté dve nové zmesi, ktoré zložením vychádzajú v ústrety rôznym typom motocyklov predovšetkým s ohľadom na ich hmotnosť a výkon. Kým v prípade rozmeru do 190/50 ZR 17 je dvojitá zmes usporiadaná podľa schémy Cap & Base zaručujúcej rýchle zahriatie a vysoký kilometrový nájazd, v prípade rozmeru 190/55 ZR 17 a vyššieho je zadná pneumatika rozdelená na päť oblastí s využitím troch rôznych zmesí, ktoré dohromady zaisťujú stabilitu vo vysokej rýchlosti, rovnomerné opotrebovanie gumy, rýchle zahriatie a ťah pri zrýchlení.

Premeňte svoju mašinu na prudkú strelu

Aby sme si to teda zhrnuli, pre rýchle a silné motorky, ktorých živlom je asfalt najrôznejšieho zrna a hrubosti, či už suchý alebo mokrý, budete ťažko hľadať ideálnejšie pneumatiky. Ak s potešením tu a tam povolíte svojmu jednostopovému plnokrvníkovi opraty a ste plní očakávania, koľko sa z neho dá dostať, prišiel čas rovno skočiť po pneumatikách Pirelli Diablo Rosso IV a na nič nečakať! Darček v podobe parádnych bezdrôtových slúchadiel s logom Pirelli totiž dostanete ku gumám len v prípade, že nakúpite do konca júna 2021!

 

Kúpiť Pirelli Diablo Rosso IV

 

Zdroj fotografií: Pirelli, AZ pneu

Nahoru