Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Pneumatiky Nexen: Vyberte si super kvalitu za cenu obyčajných pneumatík

Juhokórejská spoločnosť Nexen Tire Corporation, držiteľ patentu na výrobu gumových/stratifikovaných silikátových nano-kompozitových pneumatík, od roku 2014 vyrába pneumatiky vyššej strednej kvality aj v Českej republike. Je jedným z najvýznamnejších kórejských producentov pneumatík a celosvetovo významnou spoločnosťou využívajúcou najmodernejšie technológie výroby. Pneumatiky Nexen právom patria pre svoje vlastnosti aj priaznivú cenu k obľúbenej značke medzi motoristami.

Pneu Nexen

Pneumatiky od Nexenu – vynikajúce pneumatiky za rozumnú cenu.

Nexen Winguard Sport

Zimní pneumatiky Nexen Winguard Sport sú určené na širokú paletu výkonných osobných vozidiel. Asymetrický dezén, široké obvodové drážky a vyššia hustota lamiel vylepšujú jazdné vlastnosti najmä na mokrej a zasneženej vozovke.

Nexen Winguard Snow G2

Dobré vlastnosti na snehu a mokru pri jazde aj brzdení, vylepšená ovládateľnosť a vyšší kilometrový výkon oproti bežným pneumatikám. To sú zimné pneumatiky Nexen Winguard Snow G2 s drážkami prispôsobenými na lepšie odvádzanie vody proti riziku akvaplaningu.

Nexen Snow G WH1

Pneumatiky Nexen na vozidlá nižšej a strednej triedy za veľmi príjemnú cenu – Nexen Snow G WH1 spĺňajú všetko, čo od zimných pneumatík očakávate na suchej, mokrej aj zasneženej ceste.

Nexen Snow G WH2

Zimné pneumatiky Nexen Snow G WH2 boli podrobené nezávislému porovnávaciemu testu nemeckým automotoklubom ADAC a právom sa zaradili so svojimi technickými parametrami na popredné priečky popri takých značkách, ako sú Michelin, Bridgestone alebo Pirelli.

Nexen Winguard-SUV

Stabilita, rýchle odvádzanie vody, vynikajúce jazdné vlastnosti aj na snehu a ľade, nízka hlučnosť – to sú najväčšie prednosti pneumatík Nexen Winguard-SUV určených na SUV, 4×4 vozidlá a výkonné osobné autá. Výkon na mokrej ceste vylepšujú 4 široké drážky umiestnené po obvode zimnej pneumatiky.

Nexen Winguard Sport 2 SUV

Novinkou z roku 2018 sú vylepšené zimné pneumatiky Nexen Winguard Sport 2 SUV. Nový plášť zaručuje stabilitu vozidiel SUV na suchu, vode, snehu aj ľade a má skvelé jazdné vlastnosti aj pri zhoršených klimatických podmienkach alebo v horských oblastiach. Silná kostra pneumatík Nexen na SUV má navyše dlhšiu životnosť.

Zdroj fotografií: Depositphotos.com

Nahoru