Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Pneuservis a rýchloservis pre vašu motorku

Či už sa chcete len previezť, alebo vyrážate na dlhšiu jazdu, nemali by ste zanedbať dôkladnú starostlivosť o vašu mašinu. V našom pneuservise a motoservise v Bratislave za chvíľu skontrolujeme stav vášho stroja a zvládneme aj jednoduché servisné úkony. Pre nepojazdnú motorku si navyše sami prídeme.

Muž opravuje motorku v oblaku dymu

Zverte nám servis vašej motorky. Rýchlo sa postaráme o výmenu sviečok aj o servis bŕzd.

Rýchloservis pre vašu motorku

Už sa tešíte na výhľady do krajiny a chcete mať motorku čo najskôr pripravenú na jazdu? Skôr ako vyrazíte, skontrolujte stav vašej mašiny a prípadne využite náš rýchloservis. Môžete sa vyhnúť nepríjemnostiam, ktoré by mohli vzniknúť v priebehu cesty. Rýchlo zvládneme výmenu sviečok, kvapalín, filtrov alebo napríklad servis bŕzd a skontrolujeme vašu motorku pred jazdou.

Motorku sami privezieme

Nech už vás porucha zastihne na výlete, alebo pre zlý stav motorky na cestu ani nevyrazíte, o vašu mašinu sa postaráme. Prídeme pre ňu so špeciálne upravenou dodávkou s nakladacou rampou a odvezieme ju do servisu. A tiež aj vás a vášho spolujazdca! Nemusíte si tak zaisťovať dopravu u kamarátov, alebo hľadať spojenie hromadnou dopravou.

Paušálna cena za zvoz motorky po Bratislave je 10 eur s DPH, mimo Bratislavy 0,40 eur s DPH/km (od miesta servisu do miesta odvozu).

Poradíme si aj s ojazdenými pneumatikami. U nás nájdete široký výber prvotriednych motocyklových pneumatík, vďaka ktorým bude vaša jazda bezpečnejšia a pohodlnejšia.

 

Rezervovať termín v pneuservise

 

Zdroj fotografie: Depositphotos

Nahoru