Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Pneuservis v Bratislave alebo čo všetko pre vás môžeme urobiť

Dezén vašich pneumatík je už nebezpečne opotrebovaný, potrebujete prezuť sezónne pneu a šetríte radi svoj čas aj peniaze? Navštívte náš pneuservis v Bratislave. Okrem predaja značkových pneumatík sme totiž profíci aj na ich výmenu.

Výmenu pneumatík rozhodne nie je radno podceňovať. Ani pneu od značiek vychýrených výdržou svojich výrobkov, ako je napríklad firma Hankook, nevydržia večnosť. Nehovoriac o nutnosti prezutia na zimné pneu, ktorému sa žiadny svedomitý šofér nevyhne (o tom, prečo používanie zimných pneu v letných mesiacoch nie je dobrý nápad, si prečítajte v článku Zimné pneu v lete? Môžete čoskoro docestovať). Preto nás navštívte a zverte prezutie svojho vozidla do rúk odborníkov.

StateLibQld_1_103658_Women_changing_a_tyre_on_a_truck_during_World_War_II,_1939

Nenamáhajte sa s výmenou pneumatiky ako slečny na obrázku. Zverte ju nám a ušetríte si robotu.

Náš autoservis nájdete ľahko. Nachádza sa na tej istej adrese ako náš sklad a predajňa – teda v Bratislave na ulici Polianky 17. Robíme výmenu pneumatík pre širokú škálu áut aj motocyklov, takže u nás prezujete pneumatiky na skútri aj dodávke. Otvorené mávame od pondelka do piatku medzi ôsmou a sedemnáctou hodinou, počas sezóny o hodinu dlhšie.

Ako vraví staré rčenie – čas sú peniaze. Dôveruje nám čím ďalej tým viac šoférov, a tak často mávame plno. Preto si na našich stránkach určite vopred zarezervujte čas, kedy nás prídete navštíviť. Vyhnete se tak zbytočnému čakaniu a budete mať istotu, že všetko prebehne svižno a hladko. S rezerváciou neotáľajte. Termíny sa plnia rýchlo, nemusel by na vás žiadny ostať, a vy by ste tak riskovali jazdenie na nevyhovujúcich pneu, a tým aj dopravnú nehodu.

Serviceman repairman automobile mechanic with two car tyres isolated

Navštívte nás v našom autoservise v Bratislave. Radi vám vymeníme pneumatiky a odpovieme na každú otázku.

Nie ste si istí stavom svojich pneu? V servise vám samozrejme radi so všetkým poradíme a ich stav dôkladne skontrolujeme. Ak máte akýkoľvek dotaz týkajúci sa vašich pneumatík, neváhajte sa na nás obrátiť aj telefonicky alebo mailom.

Potrebujete pomôcť s výberom pneumatík a ďalšieho príslušenstva? Ozvite sa. Náš tím špecialistov sa o vás postará.

Zdroj foto: Depositphotos.com, Wikimedia.org

Nahoru