Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Prezujte na letné! Predstavujeme TOP pneumatiky Michelin

Môžu vaše pneumatiky brzdiť ešte lepšie, poskytovať kvalitnejšiu ovládateľnosť vozidlu a hlavne vydržať dlhšie? Tie od značky Michelin áno! Prezrite si novinky v oblasti letných pneumatík a uľahčite si ich výber na ďalšiu sezónu.

Novinky Michelin 2020

Aké novinky si pre vás v tomto roku pripravila značka Michelin?

Najobľúbenejšie pneumatiky pre osobné vozidlá – Michelin Primacy 4

Zimná pneumatika Michelin Primacy 4

Letné pneumatiky Michelin Primacy 4 patria k najobľúbenejším pneumatikám pre osobné vozidlá.

Pneumatiky Michelin Primacy 4 vám poskytujú mimoriadnu bezpečnosť vďaka svojim brzdným vlastnostiam na mokrom povrchu, čo oceníte najmä počas daždivej jari. Nezáleží na tom, či máte pneumatiky nové, alebo sa blíži limit ich opotrebovania – technológia EverGrip zaistí stále rovnako kvalitnú a bezpečnú jazdu, od začiatku až do konca. Kvôli ľahšiemu zisteniu stavu pneumatiky sa na jej behúni nachádza indikátor opotrebenia, ktorý vám pomôže rozpoznať, kedy je pneumatiku potrebné vymeniť.

Michelin Primacy 4jednotka z hľadiska životnosti. Vydržia dokonca o 20 % dlhšie ako ich predchodca Michelin Primacy 3, a to sa vám už rozhodne oplatí. Navyše pneumatiky Primacy 4 sú minuloročným víťazom testov a zároveň Michelin Pilot Sport 4 sa vlani delil o prvenstvo s Continentalom.

Michelin Pilot Sport 4 pre milovníkov športovej jazdy

Pneumatika Michelin Pilot Sport 4

Hľadáte tie pravé gumy na športovú jazdu? Obujte svoje auto do pneumatík Pilot Sport 4.

Milujete rýchlu jazdu a chcete si užiť maximálne pohodlie a kontrolu nad vozidlom aj v zákrutách? Potom sú pre vás ako stvorené pneumatiky Michelin Pilot Sport 4, ktoré sú určené na športovú jazdu automobilov najvyššej triedy, ako je Porsche alebo BWM. Zaistia vám perfektnú kontrolu a presné reakcie aj na mokrom povrchu, ktorému sa dezén pneumatiky neustále prispôsobuje. Skvele tak držia na ceste a vytvárajú optimálnu stopu. Hlboké drážky na povrchu pneumatiky navyše výborne odvádzajú vodu a zabraňujú akvaplaningu, rovnako tak vás poteší krátka brzdná dráha, keď zastavíte v daždi. Čerešničkou na tejto pneumatike je potom dlhá životnosť, vďaka ktorej nebudete musieť len tak rozmýšľať nad tým, či si máte kúpiť ďalšiu súpravu letných pneumatík.

Michelin Agilis 3 je ideálna pneumatika pre vaše podnikanie

Zimná pneumatika Michelin Agilis 3

Letné pneumatiky Michelin Agilis 3 sú to pravé pre vaše podnikanie.

Starajte sa o svoje podnikanie a súčasne aj o uhlíkovú stopu! Michelin Agilis 3 je ideálna letná dodávková pneumatika pre váš biznis. Aké sú jej hlavné prednosti? Určite dlhá životnosť, typická pre pneumatiky Michelin. Očakávajte až o 7 % vyšší kilometrový výkon v porovnaní s predchádzajúcou generáciou. Oceníte aj dlhotrvajúcu bezpečnosť na mokrom povrchu od prvých kilometrov až do konca ich životnosti. Vďaka technológii EverGrip sa pneumatiky Michelin Agilis 3 budú držať vozovky ako pribité.

Silnejšia stavba a špeciálna zmes gumy poskytujú pneumatikám odolnosť proti odieraniu. Patentované odvádzanie kamienkov prispôsobené pneumatikám na dodávky tiež zvyšuje ich ochranu pred poškodením. A nakoniec – môžete sa spoľahnúť na ekologicky šetrný dizajn, vďaka ktorému vzniklo menšie množstvo odpadu a výroba pneumatík mala menší vplyv na životné prostredie.

Elektronovinky vyvinuté s ohľadom na ekológiu. Predstavujeme Michelin e.Primacy a Pilot Sport EV

Pneumatika Michelin e.Primacy

Pneumatika, ktorá vznikla s cieľom šetriť peniaze za palivo aj životné prostredie.

Chceli by ste zvýšiť dojazd a ušetriť peniaze za palivo? Vďaka technológii, ktorá zabraňuje energetickým stratám, môžete! A pneumatika Michelin e.Primacy je v tom prípade presne pre vás. Tenké pásky koruny s menším množstvom použitých surovín a CoolRunning bočnice pri jazde zaistia, že šetríte palivo, lebo môžete až o 7 % predĺžiť dojazd vášho elektromobilu. Jazda je navyše vďaka konštrukcii pneumatiky, ktorá priľne k povrchu vozovky, maximálne komfortná a auto sa ľahko ovláda.

Pneumatika Michelin Pilot Sport EV

Pneu Michelin Pilot Sport EV je skvelým variantom do každého počasia. 

Dlhší dojazd vášho elektrického vozidla ponúka aj ďalšia pneumatika zo stajne Michelin – Pilot Sport EV, ktorá vašu cestu dokáže predĺžiť až o 50 km. Výborne si poradí s každým povrchom aj s každým počasím a v zákrutách perfektne drží. A to aj keď do nich vojdete vyššou rýchlosťou. Navyše o pneumatikách pri jazde takmer neviete, v aute počujete asi o 20 % menej hluku, ako ste zvyknutí, a môžete si tak vychutnať svoje obľúbené pesničky alebo sa nerušene porozprávať so spolucestujúcim.

Užívajte si rýchlu jazdu s Michelin Pilot Sport Cup 2R

Zimná pneumatika Michelin Pilot Sport Cup 2R

Letné pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup 2R sú ideálne pre športovú jazdu.

Pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup 2R boli vyrobené pre vaše dlhotrvajúce výkony na trati. Poskytnú vám vynikajúcu kontrolu nad vedením vozidla a jeho lepšiu ovládateľnosť. Budete s nimi nezastaviteľní! Michelin Pilot Sport Cup 2R sú na trati až o 0,5 sekúnd na kilometer rýchlejšie. Vyniknete vďaka prepracovanému prémiovému plastickému dizajnu bočníc s kockovanou vlajkou.

Pneumatiky Michelin sú medzi slovenskými vodičmi veľmi obľúbené a niet sa čomu diviť. Nechajte sa tiež uniesť ich skvelými jazdnými vlastnosťami a urobte z nich jasnú voľbu pre letné obutie vášho auta. Nechajte výmenu zimných pneumatík za letné na profesionáloch a kontaktujte náš pneuservis.

 

Obujte svoje auto do pneumatík Michelin

 

Zdroj fotografií: AZ pneu

Nahoru