Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Súťaž o zjazdové lyže LUSTi v dizajne Continental

Zima je za dverami a je nutné sa na ňu pripraviť. A nielen na cestu, kde potrebujete kvalitné pneu s dostatočne hlbokou vzorkou. Vyhrajte s nami zjazdové lyže a vyrazte v zime do hôr! Stačí nakúpiť 4 ks pneu Continental, zaregistrovať sa a potom už si len držať palce. Navyše, ak kúpite pneumatiky s rozmerom 17″ a väčšie, automaticky od nás dostanete ako darček zimnú čiapku!

Contihra – súťaž o zjazdové lyže LUSTi v dizajne Continental

Potrebujete nové obutie? Kúpte 4 ks pneu Continental a vyhrajte zjazdové lyže LUSTi. Vyrazte v zime do hôr s komplet novým vybavením.

Vyrazte v zime do hôr s novými pneu a novými lyžami

Vaše pneu už nie sú z najnovších? Teraz máte príležitosť zadovážiť si nové a ešte k nim vyhrať skvelé zjazdové lyže LUSTi v originálnom dizajne Continental. Ako na to? Kúpte 4 ks osobných, 4 × 4/SUV alebo VAN pneumatík Continental do 30. 11. 2019zaregistrujte sa. Potom už len stačí uschovať si účtenku o nákupe pre prípad výhry a dúfať, že jeden pár týchto úžasných lyží si nájde práve vás. 

Zimná čiapka ako darček k pneu 17″ a väčším

Ale to nie je všetko. Kúpte pneumatiky Continental s rozmerom 17″ a väčšie, nahrajte účtenku na www.contihra.sk a automaticky vám na registrovanú adresu príde ako darček zimná čiapka Continental.

Contihra – darček zimná čiapka Continental

Nenechajte si ujsť príležitosť vyraziť do zimy s novým obutím, novými zjazdovými lyžami a prípadne aj novou zimnou čiapkou! Čas na registráciu máte do 30. 11. 2019. Podrobné pravidlá súťaže nájdete na www.contihra.sk. Akcia platí od začiatku septembra, registrovať sa môžu aj tí, ktorí u nás nakúpili od 1. 9. 2019.

Pamätajte, že zima je tu každú chvíľu a je lepšie sa na ňu pripraviť včas. V AZ Pneu zoženiete kompletný sortiment pneumatík Continental za skvelé ceny.

Nahoru