Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Tie najlepšie pneumatiky Michelin pre bezstarostnú letnú jazdu

Pneumatiky Michelin sú známe svojím vysokým kilometrovým výkonom a prvotriednymi jazdnými vlastnosťami, ktoré ich z hľadiska bezpečnosti radia na popredné miesta. Pozrite sa na osvedčené letné a celoročné dezény pre osobné a úžitkové vozidlá, ktoré vám zjednodušia výber nových pneumatík.

Pneumatiky Michelin 2022

Z nových letných pneumatík Michelin si vyberú vodiči osobných aj úžitkových vozidiel.

Michelin Primacy 4+ s novou generáciou technológie EverGrip

Pneumatiky Michelin Primacy 4+ sú nástupcom modelu Primacy 4. Vďaka zdokonalenej technológii EverGrip oceníte ešte vyšší kilometrový výkon a akvaplaning už nemusí byť pre vás nočnou morou. Hlavnou inováciou je kombinácia dvoch tuhostí behúňa. S ubúdajúcou vzorkou sa pneumatika stáva mäkšou, pružnejšou, a tým aj priľnavejšou. S pribúdajúcim počtom kilometrov sa navyše drážky obnovujú, takže si pneumatika zachováva vynikajúce brzdné vlastnosti a odolnosť na mokrej vozovke aj na sklonku svojej životnosti.

Pneumatiky Michelin Primacy 4+

Pneumatiky Michelin Primacy 4+ zaručujú dlhotrvajúcu bezpečnosť aj pri vysokom počte najazdených kilometrov.

Ďalším plusom je aj technológia MaxTouch Construstion. Tá sa stará o rovnomerné rozloženie sily pri akcelerácii, prudkom brzdení a zatáčaní, čo zaisťuje maximálny kontakt s vozovkou a predlžuje životnosť pneumatík. Takže v krízových situáciách môžete ovládať svoje vozidlo bez zbytočného škrípania zubami.

Michelin Pilot Sport 4S pre maximálny pôžitok z jazdy

Prémiové pneumatiky Michelin Pilot Sport 4S sú vyvinuté pre jazdu po ceste a príležitostne aj po pretekárskej trati. Vďaka hybridnej zmesi gumy vám poskytnú dokonale presnú odozvu na každý váš pokyn. Získajú si vás aj svojím vynikajúcim výkonom na suchom a mokrom povrchu, ako aj brilantnými brzdnými vlastnosťami.

Pneumatiky Michelin Pilot Sport 4 S

Model Pilot Sport 4S je originálnou výbavou vysokovýkonných vozidiel Ferrari, Porsche alebo Mercedes-Benz AMG.

Tieto pneumatiky sa môžu pochváliť nielen športovou technológiou Michelin Pilot Sport, ale aj originálnym dizajnom. Parádu im robí zamatový efekt na bočnici, z praktického hľadiska zase určite oceníte hlboký chránič ráfika, ktorý zabraňuje drobným poškodeniam. Nie nadarmo si model Pilot Sport 4 S vybrali poprední výrobcovia výkonných vozidiel ako originálnu výbavu.

Michelin Pilot Sport 4 SUV už nebudete chcieť zložiť

Michelin Pilot Sport 4 SUV vám vyčarí úsmev na tvári v teréne, aj pri športovej jazde. Vďaka obojživelnému dezénu si poradí s rozpálenou cestou i mokrou vozovkou. V mokrých podmienkach dokonca dosahuje v testoch hodnotenie „A“. Preto ste s ňou v bezpečí pred aquaplaningom aj v tom najväčšom lejaku.

Pneumatika Pilot Sport 4 SUV má ďalej:

    • veľmi krátku brzdnú dráhu na suchom aj mokrom povrchu
    • vynikajúcu ovládateľnosť na mokrom povrchu
    • a nízky valivý odpor, vďaka ktorému ušetríte palivo a neopotrebujete toľko samotnej pneumatiky.

Pneumatiky Michelin Pilot Sport 4 SUV

S pneumatikami Michelin Pilot Sport 4 SUV si užijete jazdu v teréne aj na mokrej vozovke, kde pneu vyniká svojou odolnosťou proti akvaplaningu.

Michelin Pilot Sport 5 nadchnú fanúšikov športovej jazdy

Pneumatiky Pilot Sport 5 sú letné pneumatiky 5. generácie, ktoré vynikajú rýchlou odozvou a rovnako ako Primacy 4+ disponujú technológiou MaxTouch Construction. Nechceme vás nabádať k rýchlej jazde, ale aj keď pôjdete rýchlosťou 200 km/h, pneumatiky vás podržia a ponúknu spoľahlivé jazdné vlastnosti.

Pneumatiky Michelin Pilot Sport 5

Dvojitý dezén pneumatík Michelin Pilot Sport 5 zabezpečuje výbornú priľnavosť na mokrej aj suchej vozovke.

O efektívne odvádzanie vody sa starajú široké pozdĺžne drážky na vnútornej strane a ochrana proti akvaplaningu je minimálne o 10 % vyššia v porovnaní s predchádzajúcim modelom Pilot Sport 4.

Tuhé bloky dezénu na vonkajšej strane zase zabezpečujú väčšiu priľnavosť na suchej vozovke. Spoločnosť Michelin navrhla pre tento model aj elegantný dizajn. S matným čiernym pruhom na bočnici, ktorý pripomína zamat, bude vaša jazda ešte štýlovejšia.

Novinka: Michelin Pilot Sport S 5

Máte radi športovú jazdu? 5. generácia pneumatík Pilot Sport 4S vám rozprúdi adrenalín. Nový letný model S 5 poskytuje bezkonkurenčnú flexibilitu a odozvu pri svižnom prejazde rovinkami aj zákrutami, bez ohľadu na počasie.

Pneumatiky Michelin Pilot Sport S 5

Letné pneumatiky Pilot Sport S 5 s vysoko výkonnými elastomérmi majú perfektnú priľnavosť na každom povrchu.

Od najnovšej generácie dvojzložkovej pryžovej zmesi očakávajte najlepšiu priľnavosť a brzdný výkon na suchom aj mokrom povrchu. S Michelin Pilot Sport S 5 sa preto môžete spoľahnúť na maximálnu kontrolu nad vozidlom, ktoré vás udrží v ideálnej stope aj pri prejazde ostrými zákrutami.

Michelin e·PRIMACY si udržiavajú obľubu medzi vyznávačmi ekologickej mobility

Chcete znížiť svoju uhlíkovú stopu? S pneumatikami e·PRIMACY ušetríte náklady na palivo alebo predĺžite dojazd batérie vášho elektromobilu v priemere o 7 %. O zníženie energetických strát sa stará špeciálna gumová zmes Energy Passive, vzduchotesná vrstva EnergyAirShield a bočnica CoolRunning. Spoločnosť Michelin však nezabudla ani na bezpečnosť. Drážky v tvare U spoľahlivo odvádzajú vodu a brzdná dráha zostáva rovnaká aj po najazdení 30 000 km.

Pneumatiky Michelin e Primacy

Ekologické letné pneumatiky Michelin e·PRIMACY znížia vašu uhlíkovú stopu až o 174 kg CO2 za celý čas ich používania.

Michelin Pilot Sport EV: ako stvorená pre dlhú výdrž športových elektromobilov

Michelin Pilot Sport EV sú pneumatiky inšpirované Formulou E, ktoré vám dovolia šliapnuť na plyn vášho športového elektromobilu. Vďaka premyslenej receptúre gumovej zmesi PowerGreen sa môžete spoľahnúť na efektívny výkon a predĺžený dojazd batérie až o 60 kilometrov. Technológia MICHELIN Acoustic sa zase stará o nižšiu hlučnosť behúňa, takže budete mať oveľa komfortnejší pôžitok z jazdy.

Pneumatiky Michelin Pilot Sport EV

Model Pilot Sport EV vás nadchne nízkou hlučnosťou, vyšším dojazdom na jedno nabitie batérie a dlhou životnosťou.

Ďalšou devízou týchto športových pneumatík je technológia MaxTouch Construction, ktorá zaisťuje:

  • maximálny kontakt s vozovkou,
  • rovnomerné rozloženie síl pri akcelerácii a brzdení
  • a dlhšiu životnosť behúňa.

Sú skrátka stvorené pre všetkých, ktorých láka svižnejšia jazda elektromobilu na rovinkách a v zákrutách za každého počasia a ktorým nie je ľahostajné naše životné prostredie.

Nie ste si istí, ako vybrať pneumatiky? Radi vám poradíme

Spoľahnite sa na experta v kategórii celoročných pneumatík: Michelin Crossclimate 2

Pneumatika Michelin Crossclimate 2 je lídrom v bezpečnosti jazdy za akéhokoľvek počasia. Má skvelý výkon na zasneženej i mokrej vozovke až do zákonom stanoveného opotrebenia. Vďaka tepelne prispôsobivej gume s ňou vyjdete bezpečne aj na suchu.

Na behúňových blokoch má výstupky, ktoré zvyšujú záber na snehu a drážky v tvare písmena V, čo efektívne odvádza vodu. Tým zaručujú vynikajúce brzdné vlastnosti na mokrom povrchu. Na blokoch nájdete aj tzv. V-rampy, ktoré maximalizujú kontaktnú plochu na letnom suchom povrchu a zvyšujú tak priľnavosť vrátane brzdných vlastností.

Dezén je navyše navrhnutý tak, že minimalizuje energetické straty na palive. Vďaka tomu sa Michelin Crossclimate 2 hravo vyrovnáva štandardom letných pneumatík.

Pneumatiky Michelin Crossclimate 2

S pneumatikami Michelin Crossclimate 2 vyrazíte na cesty v akomkoľvek ročnom období i počasí.

To naj od Michelinu pre vodičov úžitkových vozidiel

Michelin Agilis 3 sú odolné a šetrné k životnému prostrediu

Letné úžitkové pneumatiky Michelin Agilis 3 sa môžu pochváliť energetickou triedou B v kategórii valivého odporu, takže s nimi ušetríte palivo aj obsah peňaženky. Čo do priľnavosti na mokrom povrchu patria dokonca do triedy A. O špičkové brzdné vlastnosti v daždi sa stará technológia EverGrip. Vďaka zosilnenej konštrukcii a patentovaným odvádzačom kamienkov sú ešte lepšie chránené pred mechanickým poškodením. Samozrejmosťou je, pre značku Michelin typický, vysoký kilometrový výkon.

Úžitkové pneumatiky Michelin Agilis 3

Pneumatiky Michelin Agilis 3 majú patentované odvádzače kamienkov špeciálne upravené pre úžitkové pneumatiky.

S Michelin Agilis Crossclimate sa môžete sústrediť na podnikanie

Nechcete na jar a na jeseň strácať čas výmenou pneumatík? S celoročnými úžitkovými pneumatikami Michelin Agilis Crossclimate sa môžete úplne venovať tomu, čo je pre vás dôležité. Majú certifikáciu 3PMSF, takže bez problémov zaberú aj na zasneženom povrchu alebo v blate. Sú výnimočne priľnavé na mokrom povrchu, o čom svedčí ich klasifikácia v triede A pre letné a zimné obdobie, a vďaka svojej robustnej konštrukcii sú prakticky nezničiteľné.

Celoročné úžitkové pneumatiky Michelin Agilis Crossclimate

Pneumatiky Michelin Agilis Crossclimate disponujú ochrannými štítmi na bočnici behúňa, ktoré ho chránia pred poškodením.

Michelin Crossclimate Camping nielen pre majiteľov karavanov

Nový model celoročných pneumatík Crossclimate Camping ocenia vodiči úžitkových aj obytných vozidiel. Aj keď prejdete z hladkého asfaltu na kamenitú cestu, nemusíte sa obávať, že sa pneumatiky ľahko prepichnú. Dvojitá kostra a ochranné štíty na bočnici odolajú silným nárazom a pri väčšom zaťažení ich môžete bez obáv viac nahustiť. Vďaka vysokému počtu drážok a lamiel si pneumatiky poradia s mokrou vozovkou, blatom a snehom.

Pneumatiky Michelin Crossclimate Camping

Pneumatiky Michelin Crossclimate Camping si okrem iného zakladajú na mimoriadnej úspore paliva a vysokom kilometrovom výkone.

Stavte na pneumatiky Michelin, ktoré majú vynikajúce jazdné vlastnosti, odolnosť a dlhú životnosť. V našom bratislavskom pneuservise sa radi postaráme o výmenu vašich zimných pneumatík za letné.

 

Vybrať si letné pneumatiky Michelin

 

Zdroj fotografií: Depositphotos, AZ pneu SK

Nahoru