Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Vyhrajte kurz jazdy na motocykli v škole Josefa Sršňa! A k tomu súpravu pneumatík Continental

Ovládnite na svojom motocykli kráľovstvo bežnej premávky. S kurzom Motoškoly Josefa Sršňa to pôjde samo. Práve teraz ho môžete vyhrať, keď správne odpoviete na celkom banálnu otázku. Psst… my odpoveď poznáme.

Motorka s pneu Continental

Pochopte svoj stroj, jazdite s prehľadom a bezpečne. A najlepšie na nových pneumatikách Continental.

 

Súťaž Contihra 2019 s výhrou v podobe zájazdu na Tour de France sa rozbehla vo veľkom štýle. A nebol by to Continental, keby nepripravil súťažnú chuťovku aj pre motocyklistov. O čo všetko ide v akcii Contimoto?

Čo môžete vyhrať?

Kurz renomovanej Motoškoly Josefa “Sršňa” Šilera v hodnote 230 euro vás naučí bezpečne zvládať nástrahy bežnej premávky, nepredvídateľné krízové situácie aj intenzívne brzdiť.

Ak túto cenu získate, môžete absolvovať kurz na nových motocyklových pneumatikách Continental podľa vlastného výberu, ktoré sú súčasťou výhry!

Ako to zariadiť?

  1. Navštívte web súťaže Contimoto.
  2. Označte správnu odpoveď na jednoduchú otázku. Ak si neviete rady, odpoveď nájdete na našom webe. Napríklad tu. 😉
  3. Zaregistrujte sa do súťaže.
  4. Začnite sa tešiť na vyhlásenie výhercov. Výhru získajú 3 z vás, ktorí sa neboja niekoľkých kliknutí.

Pretože súťaž trvá do 30. 9. 2019, odporúčame vám, aby ste si vybrali ešte nejaké motocyklové pneumatiky Continental na aktuálnu sezónu. Nezáleží, či sedláte cestný motocykel, scooter, alebo napríklad enduro… V AZ Pneu nájdete na svoju mašinu vždy tie správne pneumatiky. Ale teraz už hor sa do súťaže pre motocyklistov!

 

 

Zdroj foto: Depositphotos.com

Nahoru