Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Zapojte sa do súťaže prestavieb Royal Enfield a ušetrite za novú mašinu

Patríte medzi priaznivcov prestavieb motocyklov a radi by ste si vyšperkovali novú mašinu? Potom zbystrite! Výrobca motocyklov Royal Enfield pripravil spoločne s oficiálnym českým distribútorom Vintage Garage súťaž prestavieb Royal KickStart Battle #2. Účastníci súťaže môžu pri splnení podmienok získať naspäť štvrtinu kúpnej ceny motocykla, ktorý sa rozhodli upraviť. Na tri víťazné motocykle potom okrem toho čaká aj finančná odmena.

Motocykel značky Royal Enfield

Účastníci súťaže prestavieb motocyklov Royal Enfield získajú naspäť pri dodržaní súťažných podmienok 25 % kúpnej ceny motorky.

Motorky Royal Enfield sa dokonca hlásia o prestavbu 

Ak sa orientujete vo svete motocyklov, značku Royal Enfield určite veľmi dobre poznáte. Jej história siaha až do polovice 19. storočia. Svoje mašiny vyrába tento indicko-britský gavalier nepretržite od roku 1901, a tak patrí medzi najstarších kontinuálne existujúcich výrobcov motocyklov na svete.

Vďaka cenovej dostupnosti, jednoduchej konštrukcii a čistému dizajnu sú motorky Royal Enfield na prestavby ideálne. To si výrobca veľmi dobre uvedomuje, preto pravidelne organizuje akcie a súťaže určené všetkým, ktorí sa chcú pustiť do prestavby niektorej z ponúkaných mašín. Aj keď nejde o masovo rozšírenú záležitosť, prestavby sú na vzostupe a lákajú stále viac priaznivcov plechových krások.

V prvom ročníku súťaže Royal KickStart Battle ste si museli vybrať z jednovalcových modelov Bullet/Classic 500. V aktuálne usporiadanom ročníku súťaže však máte oveľa voľnejšie ruky. Pustiť sa totiž môžete do individuálnych úprav obľúbeného modelu HIMALAYAN, rovnako ako aj do twin modelov INTERCEPTOR a CONTINENTAL GT 650.

Zapojte sa do súťaže a získajte naspäť 25 % kúpnej ceny motocykla

Na všetkých, ktorí sa zapoja do súťaže Royal KickStart Battle, čaká kompenzácia vo výške 25 % kúpnej ceny motocykla. A to už za neľahkú prácu stojí! Finančná podpora je určená ako tým, ktorí sa do poriadnej prestavby pustia svojpomocne, tak aj tým, ktorí ju zveria špecializovanému custom úpravcovi. Musíte však splniť jednoduchú podmienku – úpravy stroja musia preukázateľne presiahnuť 1,5-násobok finančnej kompenzácie. Súčasne musíte motocykel Royal Enfiled kúpiť od distribútora v období od 15. 9. do 18. 12. 2020.

Ak sa napríklad rozhodnete pre prestavbu modelu Interceptor 650 TWIN Mark Three, ktorý stojí podľa aktuálneho cenníka cca 7 000 eur, musíte do prestavby investovať minimálne 2 625 eur a pár drobných k tomu. O zaradení do súťaže však rozhoduje usporiadateľ, a tak vám aj pri splnení uvedenej podmienky automaticky nevzniká nárok na kompenzáciu.

Na víťaza prestavieb čaká finančná odmena

Čo by to bolo za súťaž, keby jej účastníci nemali motiváciu v podobe odmeny. Preto sa usporiadatelia rozhodli odmeniť absolútneho víťaza súťaže prestavieb finančnou sumou 1 155 eur. Majiteľ stroja, ktorý sa umiestni na druhom mieste, potom získa odmenu vo výške 770 eur a držiteľ bronzovej medaily dostane 385 eur.

Vyhlásenie víťazov prebehne na Motosalone 2021

Vyhodnotenie súťaže prestavieb Royal Enfield a veľkolepé predstavenie všetkých upravených strojov prebehne na budúci rok na Motosalone 2021, ktorý by sa mal uskutočniť v termíne 4. až 7. marca na brnianskom výstavisku.

Ak sa chystáte navštíviť túto tradičnú motorkársku udalosť, určite si nenechajte ujsť slávnostné vyhlásenie súťaže prestavieb. Na Motosalone sa pravidelne prezentuje väčšina výrobcov motoriek a príslušenstva, rovnako ako aj popredných českých custom úpravní. Súčasne sa vyhlasujú aj ďalšie súťaže a ankety vrátane obľúbenej ankety Motocykel roka. Tohtoročného víťaza sme vám už svojho času predstavili v článku Motosalon 2020: zoznámte sa s víťazmi, ktorý si nenechajte ujsť.

Zvažujete, že sa do prestavby Royal Enfield mašín sami zapojíte? Potom nezabudnite, že dôležitou súčasťou všetkých upravovaných strojov sú aj pneumatiky. Skvelou voľbou sú napríklad pneumatiky Dunlop K81 TT100, ktoré si v minulosti vybrala aj francúzska dielňa BAAK pri prestavbe modelu Royal Enfield Interceptor 650. Či už preferujete tú alebo onú značku, stavte na nové, kvalitné pneumatiky, ktoré vás a vašu mašinu podržia na suchom aj mokrom povrchu.

 

Vyberte si z kvalitných motocyklových pneumatík

 

Zdroj fotografie: Eranjan, Unsplash

Nahoru