Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Zimou bez starostí s ContiHrou 2020: Vyhraj súpravu pneumatík Continental!

Chyť príležitosť za pačesy a zahraj si s nami o jednu z 3 súprav prémiových pneumatík Continental. Súťaž trvá do 30.11. Možno vyžrebujeme 7.12. práve teba!

Vyhraj súpravu zimných pneumatík Continental

S ContiHrou môžeš prejsť zimou bez starostí. Možno práve na teba čaká súprava prémiových pneumatík Continental v hodnote 350 eur.

Ako sa zapojiť do súťaže o 3 súpravy prémiových pneumatík?

Je to ľahké! Stačí sa zaregistrovať na stránkach ContiHra, kde uvedieš svoje meno a kontaktné údaje. A potom ti už môžeme len zaželať veľa šťastia. Možno sa usmeje práve na teba! Hrá sa o 3 súpravy prémiových pneumatík Continental v hodnote 350 eur, čo je výhra, ktorá už hocikomu dokáže poriadne zohriať začiatok zimy. 

Kedy ContiHra končí?

Súťaž je už v plnom prúde a bude pokračovať až do 30.11.2020. Po skončení súťaže potom 7.12. vyžrebujeme troch šťastných výhercov, za ktorými následne zamieria tieto vynikajúce pneumatiky. 

Kúpil si si pneumatiky s rozmerom 15” a väčšie?

Potom tu nahraj účtenku či doklad a automaticky získavaš ako darček BT kľúčenku v hodnote 20 eur. To predsa stojí za to!

Viac informácií o súťaži nájdeš na stránkach ContiHra 2020.

Ako sú na tom tvoje zimné pneumatiky? Onedlho už bude nutné prezúvať, tak ich radšej skontroluj. Ak má ich dezén svoju najlepšiu hĺbku za sebou, kúp si nové, nech prejdeš zimou bezpečne!

 

Vyberaj zo zimných pneumatík Continental

 

Zdroj fotografií: AZ pneu

Nahoru