Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Získajte originálne ponožky k moto pneu Continental

Moto sezóna sa začína rozbiehať. Nezaslúžila by si vaša mašina nové pneumatiky? Využite našu ponuku a získajte darček k nákupu vybraných pneumatík! Pozrite sa, ku ktorým súpravám pneumatík dostanete od nás značkové ponožky.

Originálne ponožky Continental ako darček

K vybraným súpravám moto pneumatík Continental rozdávame štýlové ponožky.

Značkové ponožky Continental za pneumatiky TKC 70, TKC 70 Rocks alebo TKC 80 Twinduro

Kúpte si súpravu viacúčelových pneumatík Continental TKC 70, TKC 70 Rocks alebo TKC 80 Twinduro, s ktorými zvládnete aj offroadové úseky, a my vám k nim pribalíme značkové ponožky vo farbách spoločnosti Continental. Určite sa zmestia do motorkárskych topánok, ale budú sa hodiť aj na bežné nosenie. Akcia platí do vypredania zásob, tak nepremeškajte túto ponuku.

Ponožky k moto pneu Continental

Originálne ponožky môžete využiť na výlety na motorke, ale aj na každodenné nosenie.

Continental TKC 70

Pneumatika s radiálnou a diagonálnou konštrukciou TKC 70 vás nesklame ani v stredne ťažkom teréne. Je ručne vyrobená v Nemecku a navrhnutá na použitie až do rýchlosti 240 km/h. Vždy sa môžete spoľahnúť na skvelý výkon, či už budete jazdiť po asfalte, alebo vyrazíte na poľnú cestu. Vďaka technológii MultiGrip s dvojakou tvrdosťou zmesi dosahuje vyšší kilometrový výkon a lepšiu priľnavosť.

Moto pneumatiky Continental TKC 70

Pneumatika TKC 70 má vyvážený výkon a ponúka „robustné“ možnosti v teréne.

Continental TKC 70 Rocks

Model TKC 70 Rocks vás bude lákať na dobrodružstvo v teréne, ale aj na ceste. S týmto dezénom si užijete zlepšenú trakciu pri offroadovej jazde a skvelý výkon na asfalte. Po prvýkrát v histórii môžete dokonca so zadnou pneumatikou TKC 70 Rocks kombinovať klasickú prednú pneumatiku TKC 70 alebo TKC 80 Twinduro. Zdokonalené rozmiestnenie zubov prispieva k nižšej hlučnosti a technológia RainGrip vás nenechá v štichu ani na mokrom povrchu.

Pneu Continental TKC 70 Rocks

Užite si dobrodružnejšiu jazdu v teréne aj na ceste s pneu TKC 70 Rocks.

Continental TKC 80 Twinduro

Pneumatiky TKC 80 Twinduro sú otestované na použitie na dlhých trasách aj na pretekoch. Majú samočistiaci dezén, vyznačujú sa výbornou bočnou stabilitou na mäkkom povrchu a skvelým kilometrovým výkonom a ovládateľnosťou na ceste. A nezáleží ani na tom, akú kubatúru sedláte.

Moto pneu Continental TKC 80 Twinduro

Pneumatiky TKC 80 vám zvýšia adrenalín na pretekárskej trati a na ceste si s nimi užijete veľa najazdených kilometrov.

Ak ste si nevybrali, určite si pozrite ďalšie modely osvedčených motocyklových pneumatík Continental. Aj keď k nim nedostanete ponožky, zaručene vám ponúknu špičkový výkon a pocit bezpečia za každých okolností.

 

Prezrieť si ponuku moto pneumatík Continental

 

Zdroj fotografií: AZ pneu, Continental

Nahoru