Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Zoznámte sa so špičkovými zimnými pneumatikami od Continentalu

Potrebujete sa na svoje pneu 100 % spoľahnúť? Zvlášť v zimnej sezóne, keď je cesta namrznutá a často zaviata? Stavte na víťaza testov organizácie ADAC 2018, ktorá preverila tak štandardné pneu pre kompaktné automobily, ako aj pneu v najpredávanejšom rozmere. Z oboch vyšli pneumatiky Continental WinterContact TS 860 na výbornú!

Zimní Pneu Continental

Víťazom testu zimných pneumatík 2018 sú pneu Continental WinterContact TS 860.

Zimné pneumatiky Continental WinterContact TS 860 a Continental WinterContact TS 860 S

Zimné pneu Continental WinterContact TS 860 a Continental WinterContact TS 860 Sport sú jedinečné a všestranné zimné pneumatiky. Vďaka najnovším technológiám a inováciám si užijete šoférovanie s výbornou spätnou odozvou a maximálnou bezpečnosťou na mokrej, zasneženej aj zľadovatenej vozovke. Určené sú pre kompaktné, stredne veľké vozidlá.

Vďaka technológii Liquid Layer Drainage a novému systému lamiel aj lamelových kanálikov, ktoré neustále odvádzajú vodu z kontaktnej plochy pneumatiky, vás neohrozí ani zľadovatená vozovka či topiaci sa sneh. 

Technológia Snow Curve+ výrazne zvyšuje priľnavosť pneumatiky k zasneženej vozovke, čo oceníte predovšetkým v zákrutách. Sneh je pri jazde vtláčaný do viac než 1 000 zárezov na profile pneumatiky. Tie vytvárajú komplexnú 3D štruktúru a lepšie tak prepájajú povrch pneumatiky so zasneženou vozovkou. Pneu WinterContact™ TS 860 S tiež účinne znižuje valivý odpor aj spotrebu paliva. Nemusíte robiť žiadne kompromisy v oblasti bezpečnosti.

Zimná pneu Continental WinterContact TS 860

Perfektná priľnavosť k zasneženej aj namrznutej vozovke, to je zimná pneu Continental WinterContact TS 860.

Zimná pneu Continental WinterContact TS 860 S

Užite si maximálne bezpečnosť na mokrej, namrznutej aj zasneženej vozovke so zimnými pneu Continental WinterContact TS 860 S.

Continental VanContact Winter – úžitková

Continental VanContact Winter pre dodávky, úžitkové vozidlá a obytné vozidlá sú spoľahlivé a hospodárne zimné pneumatiky – ideálne pre zimnú sezónu. Kratšia brzdná dráha zvyšuje bezpečnosť jazdy. K tej prispieva aj nižší valivý odpor vďaka novej optimalizovanej zmesi a účinná ochrana proti akvaplaningu.

Zigzag tvar obvodových drážok a snehové kapsy zlepšujú priľnavosť a trakciu pneumatiky na zasneženom povrchu a ľade, žiadne počasie vás preto nezaskočí. Stabilitu jazdy na mokre a snehu zlepšujú špeciálne 3D lamely, ktoré sú rozmiestnené v celom priereze dezénu.

Zimné pneu Continental VanContact Winter

Zimné pneu pre dodávky, úžitkové a obytné vozidlá Continental VanContact Winter sú spoľahlivé a hospodárne.

Vyberte si svoje zimné gumy Continental a žiadna z nástrah zimného počasia vás neprekvapí.

 


Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru