Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

MOTOSALON 2019 už po desiatykrát a ako vždy štýlovo!

Už sa nemôžete dočkať, kým zobudíte mašinu zo zimného spánku a zahájite motorkársku sezónu? Čakanie si môžete skrátiť na jubilejnom desiatom ročníku veľtrhu MOTOSALON, ktorý sa tentoraz koná v Prahe-Letňanoch, vo výstavnom areáli PVA EXPO. Motto štvordennej jazdy znie: „Motorka ako člen rodiny“!

Výstava pro fanoušky motocyklůZrýchli sa vám tep pri pohľade na luxusný stroj? Vyberte sa na desiaty ročník Motosalonu v pražských Letňanoch.

 

Pražské výstavisko v Letňanoch privíta v termíne 28. 2. – 3. 3. 2019 nielen množstvo predajcov motocyklov, štvorkoliek, príslušenstva a motooblečenia, ale hlavne všetkých fanúšikov a fanúšičky motoriek, ktorí sa zaujímajú o novinky a vychytávky nadchádzajúcej sezóny. Ako vždy tu bude možné vidieť to najlepšie, čo na tunajšom trhu môžete zohnať, a bohatý sprievodný program. MOTOSALON 2019 sa už teraz teší záujmu mnohých nových firiem a vzhľadom k tomu, že sa jedná o jubilejný 10. ročník so silnou mediálnou podporou, očakáva sa aj rekordná návštevnosť.

Gestorom MOTOSALONU 2019 je Zväz dovozcov automobilov

Najväčšiu odborovú prehliadku v strednej Európe zastrešuje motocyklová sekcia Zväzu dovozcov automobilov s podporou Združenia automobilového priemyslu. Stretnúť sa tu môžete aj so známymi osobnosťami. Patrónami MOTOSALONU sú „Vagabundi“ Pavel Liška a Jan Revai spolu s pretekárom, kaskadérom a rebelom Pepom Sršňom. Návštevníci sa môžu tešiť na to, akým originálnym spôsobom obsiahnu celebrity motto veľtrhu „Motorka ako člen rodiny“.

Čo očakávať od veľtrhu MOTOSALON 2019?

Tak ako každý rok, predstavia významné značky dostupné na českom trhu svoje posledné novinky nielen z oblasti výroby motocyklov, skútrov, štvorkoliek, prípojných vozidiel k motocyklom alebo pneumatík na motocykle, ale aj vychytávky medzi motodoplňkami, novú výbavu, výstroj a komunikačnú techniku pre motorkárov. Nebudú chýbať ani zástupcovia služieb pre motocyklistov a samozrejme krásne ženy. Tradične sa tiež môžete zúčastniť prednášok, prezentácií a ďalších sprievodných akcií, ktoré sú súčasťou každého MOTOSALONU.

Po skončení veľtrhu MOTOSALON 2019 sa už tešte na rýchle zahájenie motorkárskej sezóny. Ako sa na ňu pripraviť, to vám napovie článok Určite ste pripravení na sezónu. Ale čo váš motocykel? A pamätajte na to, že jazdné vlastnosti vášho stroja sa zvyšujú najmä s kvalitným obutím!

 

Zdroj fotografií: Depositphotos.com

Nahoru