Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Škoda Auto predstavila novú aplikáciu MyŠKODA

Hľadáte aplikáciu, ktorá vám uľahčí každodennú jazdu autom? Napríklad tým, že vám pomôže nájsť vaše auto na preplnenom parkovisku? Alebo za vás naplánuje trasu a postará sa o to, aby ste vždy dorazili do cieľa včas? To všetko a oveľa viac ponúka nová aplikácia MyŠKODA. Ešte ju nemáte?

Aplikácia v mobile

Všetky doterajšie aplikácie automobilky ŠKODA v jednej. A ešte niečo navyše. Vyskúšajte MyŠKODA.

Škoda Auto zlúčila všetky svoje doterajšie aplikácie do jednej

Škoda Auto predstavila všetkým majiteľom vozidiel ŠKODA úplne novú aplikáciu MyŠKODA, ktorá nahradila všetky doterajšie aplikácie automobilky. Prvý raz tak došlo k prepojeniu online služieb Škoda Connect s čisto užívateľskými funkciami, ktoré zvyšujú komfort pred jazdou, počas jazdy aj po jej skončení.

Nová dimenzia konektivity medzi vozidlom a chytrým telefónom

Najnovšiu aplikáciu si môžete stiahnuť z obchodov Google Play a App Store. Ak ste už v minulosti používali niektorú z aplikácií Škoda, na prihlásenie budete môcť použiť svoje súčasné prihlasovacie údaje. Teda nie je potrebné znovu vyplňovať identifikačné údaje a spárovať chytrý telefón s vozidlom. Aplikáciu môžete jednoducho ovládať pomocou chytrého telefónu, chytrých hodiniek či displeja vozidla. Prenos zákazníckych účtov do novej aplikácie prebehne automaticky. Ak ešte Škoda ID nemáte a doteraz ste sa do aplikácie prihlasovali pomocou údajov externých poskytovateľov, napríklad prostredníctvom svojho facebookového alebo emailového účtu, budete si musieť ID založiť, a to na domovskej stránke Škody alebo priamo v aplikácii MyŠKODA.

Úplne nová ponuka funkcií 

Nová aplikácia MyŠKODA ponúka všetky funkcie obidvoch predchádzajúcich aplikácií a zároveň aj nejaké navyše. Toto je zoznam niektorých z nich:

– Zobrazenie detailných informácií o vašom vozidle. 

– Uloženie polohy zaparkovaného vozidla. Ak si nie ste istí, kde ste zaparkovali, aplikácia vám zobrazí polohu vozidla. Praktickou vychytávkou je aj odpočítavanie platnosti parkovacieho lístka. 

– Aktuálne údaje o jazde a informácie o stave vozidla. Aplikácia vám zobrazí dojazd, najazdené vzdialenosti, dĺžku jazdy, informácie o servisných intervaloch a veľa ďalšieho.

– Vzdialený prístup k vozidlu vrátane zamykania a odomykania dverí

– Vzdialené nabíjanie dostupné iba pre elektromobily.

– Sledovanie športových udalostí sekundu po sekunde.

– Naplánovanie trasy vďaka prepojeniu s kalendárom. Súčasťou je aj ponuka rýchleho hľadania parkovacích miest v okolí.

– Aplikácia ponúka zábavu aj pre najmenších cestovateľov v podobe niekoľkých interaktívnych hier.

Pomoc vzdialená len na pár kliknutí

Aplikácia MyŠKODA vám príde vhod aj v prípade nečakaných udalostí. Obrázkové návody vám poradia, ako vymeniť prepichnutú pneumatiku alebo skontrolovať hladinu motorového oleja. Ak zostane vaše auto úplne nepojazdné, stačí kliknúť na ikonu slúchadla, ktorá vám privolá na pomoc asistenčnú službu. A to nielen v Česku, ale aj v zahraničí. Na cestu ale vždy radšej vyrážajte až po dôkladnej kontrole stavu vozidla a pneumatík.

 

Kúpiť nové pneumatiky

 

Zdroj fotografií: Depositphotos.com

Nahoru