Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Dokonalé sedemmiestne auto pre veľkú rodinu

Čo očakávate od rodinného vozidla? Bezpečie, komfort, variabilitu alebo priaznivú cenu? Uspokojiť nároky veľkej rodiny nie je vôbec jednoduché, najmä vtedy, keď musíte vyberať auto nielen s ohľadom na väčší počet autosedačiek, ale aj na zostávajúce miesto v kufri. Našťastie dnes na trhu nájdete veľké množstvo áut, do ktorých poskladáte sedemčlennú rodinu vrátane batožiny. Navyše za rozumnú cenu.

Sedemmiestne vozidlo Peugeot

Aj auto, do ktorého sa vojde veľká rodina, môže vyzerať skvele.

Dacia Lodgy je stávka na istotu

Medzi najobľúbenejšie rodinné autá v Českej republike patrí Dacia Lodgy, ktorá vás uchváti nielen priaznivou cenou, ale aj svojou spoľahlivosťou a výbavou. Najväčšou prednosťou Dacie Lodgy je, ako už býva pre značku Dacia zvykom, nízka cena. Cena za sedemmiestny model začína na 307 900 Kč. Vozidlo s asertívnym štýlom sa prispôsobí každej rodine. Pomocou niekoľkých pohybov môžete ľahko zmeniť počet sedadiel na 5, 6 alebo 7. Medzi najväčšie výhody tohto vozidla patrí pomer ceny a prepravnej kapacity. Ďalšou výhodou je kvalitný motor s predpokladom dlhodobej spoľahlivosti. Dacia Lodgy je skrátka stávka na istotu.

Citroën Berlingo ponúka pohodlie aj na zadných sedačkách

Citroën prišiel na trh s praktickým vozidlom Berlingo pred viac ako 24 rokmi. Vtedy asi nikto neočakával také veľké predajné úspechy naprieč celou Európou, ktoré trvajú dodnes. V poradí už tretia generácia modelu Berlingo poteší sympatickým vzhľadom, bohatou komfortnou výbavou a predovšetkým praktickým riešením. Výhodou číslo jedna je dostatok miesta, a to aj pre cestujúcich na zadných sedačkách. Ich montáž je vo všetkých radoch veľmi jednoduchá, napomáhajú tomu posuvné zadné dvere. Hoci na niektorých detailoch možno uvidíte horšie dielenské spracovanie, výsledná cena a rodinné schopnosti vás presvedčia o kvalitách francúzskeho MPV.

Riešenie pre aktívne rodiny? Toyota Proace City Verso

Toyota Proace City Verso je bohato vybavená tak, aby fungovala ako ideálne rodinné auto, ktoré sa dokonale prispôsobí aktívnemu spôsobu života každej rodiny. Toto MPV myslí na všetky situácie, ktoré život prináša. Deti majú vzadu k dispozícii stolčeky a priehradky pod nohami pripravené na všetky potrebné veci. Samostatné sedačky poskytujú dostatok komfortu aj dospelým pasažierom, dajú sa sklopiť do roviny s podlahou kufra a dokonca sa dajú z kufra ľahko vybrať.

Peugeot 5008 SUV ponúkne komfort aj praktické funkcie

Niektoré SUV sa dokážu vyrovnať MPV, aj čo sa týka priestoru pre rodinu. Príkladom je rodinný automobil Peugeot 5008 SUV, ktorý je k dispozícii aj v sedemmiestnom vyhotovení. Bol navrhnutý tak, aby svojim cestujúcim poskytoval potrebný priestor a komfort. Niet divu, že sa u nás stal jedným z najpredávanejších rodinných modelov. Svojou prepravnou kapacitou a optimálnou variabilitou usporiadania sa ľahko a jednoducho prispôsobí potrebám každodenného života modernej rodiny. Okrem priestorného a komfortného interiéru vozidla ocenia rodičia aj vnútorný dizajn s množstvom praktických palubných funkcií.

Škoda Kodiaq pre rodiny aj páry

Ak máte radi značku Škoda, potom vás určite zaujme model Kodiaq, ktorý ponúka až sedem miest na sedenie, veľký batožinový priestor a bohatú výbavu. Ideálny pre rodiny s deťmi, ale aj aktívne páry, ktoré potrebujú dostatok miesta na športovú výbavu. Kodiaq je teda predovšetkým praktické rodinné auto, ktoré ako bonus ponúka pohon všetkých kolies a určitú mieru terénnych schopností. Offroad by ste v ňom hľadali márne, môžete sa však spoľahnúť, že vás nenechá v štichu ani v zime na horách. Bonusom navyše sú vychytávky ako vankúšiky na zaspávanie na zadných sedadlách alebo držiaky tabletov.

Volkswagen Touran ponúka maximálnu bezpečnosť

Čo sa týka pomeru cena verzus kvalita, patrí k najlepšej voľbe Volkswagen Touran s pohonom predných kolies, ktorý sa zaraďuje medzi najbezpečnejšie MPV na svete. Tento cieľ bol dosiahnutý použitím ocele s vysokou pevnosťou v skelete karosérie s optimalizovanou pasívnou bezpečnosťou. Na prianie môže byť vybavený až dvomi integrovanými detskými sedačkami, ktoré zabezpečujú dobré bočné držanie tela a sú vhodné pre deti vo veku od troch rokov. Do integrovaných držiakov možno rýchlo ukotviť aj detské sedačky spĺňajúce štandard ISOFIX. Máte tak istotu, že vaše deti budú aj pri jazdách na dlhé vzdialenosti cestovať pohodlne.

Vyberte si tie pravé zimné pneumatiky

Ak si vyberáte nový automobil, nezabudnite, že bude dodaný na letných pneumatikách, preto neváhajte investovať aj do kvalitných zimných pneumatík. Na rodinné menšie SUV a vozidlá z radu MPV sa najčastejšie hodia pneumatiky s rozmermi 235/55 R17. Vybrať si môžete napríklad zimné pneumatiky Michelin Alpin 5, ktoré sa stali dominantným víťazom tohtoročného testu zimných pneumatík nemeckého automobilového klubu ADAC.

Zimná pneumatika Michelin Pilot Alpin 5

Pneumatiky vhodné pre osobné vozidlá a SUV sú napríklad pneumatiky Michelin Pilot Alpin 5.

S prezúvaním pneumatík si nemusíte robiť starosti. Ak ste z okolia Bratislavy, radi vám so servisnými záležitosťami pomôžeme. Jednoducho sa objednajte na prezutie pneumatík.

 

Rezervovať si termín prezutia

 

Zdroj fotografií: Depositphotos.com, Az Pneu

Nahoru