Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Motocyklové pneumatiky Continental stále patria medzi najžiadanejšie v Európe

Značku Continental obúva už niekoľko generácií motocyklistov a umiestňuje sa na popredných miestach v obľúbenosti a v testoch pneumatík. Kľúčom k úspechu pneumatík sú inovatívne technológie, vďaka ktorým majú perfektnú priľnavosť za každého počasia, konštantný výkon a dlhú životnosť. Pozrite si výber tých najlepších pre rôzne typy motocyklov.

moto pneu od Continental

Motocyklové pneumatiky Continental sú stále obľúbené na okruhu, na ceste aj v teréne. 

ContiRaceAttack 2 oslní amatérskych pretekárov

Okruhový dezén pneumatík Continental ContiRaceAttack 2 s homologizáciou DOT nadchne každého amatérskeho pretekára. Zmes BlackChilli Race zaisťuje ich rýchle zahriatie a vďaka svojej konštrukcii sú stabilné pri brzdení aj pri výjazde zo zákrut.

Pneumatiky ContiRaceAttack 2

Pretekárske pneumatiky ContiRaceAttack 2 vás podržia na trati za každých podmienok.

Bez ohľadu na podmienky na trati si tieto pneumatiky dokážu udržať konštantnú teplotu. V kombinácii s modelom ContiRaceAttack 2 Street navyše dosiahnete dlhšiu životnosť, čo oceníte najmä pri vytrvalostných pretekoch. Pri jazdách na pretekárskom okruhu odporúčame použiť ohrievače pneumatík.

ContiRoadAttack 4 – cestná pneumatika so športovým dizajnom

Spoločnosť Continental zaradila medzi tohtoročné motocyklové novinky model ContiRoadAttack 4, ktorý je ako stvorený pre športovo-cestné stroje s vysokým výkonom. V tomto segmente prekonáva svojich konkurentov z hľadiska pohodlia a stability, ako aj vysokým kilometrovým výkonom. Má však aj čisto športové vlastnosti, ktoré tento model právom radia medzi Hyper-Touring pneumatiky.

Pneumatiky ContiRoadAttack 4

Model ContiRoadAttack 4 dodá výkon aj starším cestným motocyklom.

Pneumatiky ContiRoadAttack 4 sa môžu pochváliť technológiou GripLimit Feedback, vďaka ktorej majú zlepšenú odozvu aj pri veľkom náklone, a technológiou TractionSkin, s ktorou stačí krátka jazda pred využitím na plný výkon. Môžete sa tiež spoľahnúť, že tieto pneumatiky budú mať špičkový záber za každého počasia.

ContiSportAttack 4 – stabilné aj v extrémnych náklonoch

Pneumatiky Continental ContiSportAttack 4, navrhnuté pre superbiky, zaručujú maximálny handling na mokrom povrchu vďaka technológii RainGrip, ktorá nemeckého výrobcu pravidelne posúva na popredné miesta v testoch pneumatík. Ich konštrukcia zaručuje väčšiu priľnavosť a stabilitu aj v zákrutách, čo oceníte, ak holdujete extrémnym náklonom. Dávajte si však pozor na nedorozumenia s autami v bežnej premávke. Radšej si zájdite na okruh, kde si vlastnosti týchto pneumatík užijete na maximum.

Pneumatiky ContiSportAttack 4

Vďaka rýchlemu zahriatiu budete mať s pneumatikami ContiSportAttack 4 istotu už od prvých kilometrov.

ContiStreet pre ľahké motocykle

S pneumatikami Continental ContiStreet sa môžete spoľahnúť, že vás pri každodenných jazdách dovezú vždy včas a bezpečne do cieľa. Ingrediencie revolučnej zmesi dezénu prevzali od prémiového víťaza testov ContiRoadAttack 3, takže majú dokonalú priľnavosť na mokrom povrchu a užijete si s nimi aj vyšší kilometrový výkon. Navyše sú odolnejšie voči defektom. Nemusíte sa tak obávať, že by ste prišli neskoro do práce alebo na schôdzku.

Pneumatiky ContiStreet

Diagonálne pneumatiky ContiStreet s revolučnou zmesou dezénu sú spoľahlivé za každého počasia.

ContiTrailAttack 3 – prvotriedne vlastnosti na ceste aj v teréne

Majitelia cestných endur a offroadov si prídu na svoje s pneumatikami Continental ContiTrailAttack 3, ktoré si aj po niekoľkých tisíckach kilometrov zachovávajú vysoký a konštantný výkon. Túto vlastnosť má na svedomí špecifický dezén, zmes MultiGrip a prepracovaná konštrukcia pneumatík. Vďaka technológii TractionSkin sa zahrejú už po 1 500 metroch, takže ich stabilitu na ceste a v náročnom teréne pocítite takmer okamžite.

Pneumatiky ContiTrailAttack 3

Optimalizovaná pretekárska zmes pneumatík ContiTrailAttack 3 vám zaručí možnosť vyťažiť z nich maximálny výkon.

TKC 70 Rocks – adventure pneumatika s výkonom offroadovej

Chcete zažiť viac dobrodružstva pri jazde v teréne a na cestách? Namontujte na svoj stroj pneumatiky Continental TKC 70 Rocks a sami sa presvedčte o ich skvelom výkone na asfalte a o zlepšenej trakcii v teréne. Vďaka dokonalému rozmiestneniu zubov v dezéne oceníte aj nižšiu hlučnosť. Zadnú pneumatiku môžete dokonca skombinovať s klasickou prednou pneumatikou TKC 70.

Pneumatiky TKC 70 Rocks

S pneumatikami TKC 70 Rocks si môžete bez obáv vybiť adrenalín na ceste aj v teréne.

Nevybrali ste si z týchto modelov? Pozrite si našu kompletnú ponuku motocyklových pneumatík Continental, medzi ktorými určite nájdete svojho favorita!

 

Kompletná ponuka motocyklových pneumatík Continental

 

Nahoru