Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Kúpte si motocyklové pneumatiky Michelin zo skupiny Power a získajte darček

Rad motocyklových pneumatík Michelin Power si nájde svojich priaznivcov medzi „cestnými jazdcami“, milovníkmi športovej jazdy aj okruhovými dravcami. Ako už je u tohto výrobcu zvykom, pneumatiky sa môžu pochváliť dlhou životnosťou, ako aj skvelým gripom alebo ovládateľnosťou na mokrých tratiach. K ich nákupu teraz od nás získate darček. Na ktoré série sa akcia vzťahuje?

Šiltovka a okularie ako darček k moto pneu Michelin

S pneumatikami Michelin budete perfektne klopiť zákruty.

Slnečné okuliare a šiltovka Michelin nielen k bazénu

Kúpte si vybrané motocyklové pneumatiky z radu Michelin Power a získajte zadarmo slnečné okuliare a šiltovku. Či už si budete užívať dovolenku pri mori alebo grilovať na záhrade pri bazéne, štýlové doplnky Michelin vás ochránia pred slnečnými lúčmi. Akcia platí od 1. 4. 2023 do vypredania zásob. A nie je to žiadny aprílový žart.

Okuliare a šiltovku získate s nákupom motocyklových pneumatík Michelin:

Vyberte si motocyklové pneumatiky z pretekárskeho radu Michelin Power

Všetky pneumatiky z tohto radu majú špičkové vlastnosti pretekárskych pneumatík. Či už ste na trati alebo na pekne kľukatej ceste, užijete si športovú jazdu. Pneumatiky sú spoľahlivé a majú adekvátnu reakciu, takže vás nesklamú ani na každodenných cestách.

Michelin Power 5

Táto motocyklová pneumatika Michelin má perfektnú priľnavosť a ovládateľnosť na mokrej vozovke a navyše sa môže pochváliť vysokým kilometrovým výkonom, čo z nej robí eso vo vašej garáži. Michelin Power 5 je určená na športovú jazdu, ale nesklame vás ani pri jazde po luhoch a hájoch.

Moto pneu Michelin Power 5

Kúpte si do svojej garáže pneumatiky Michelin Power 5 a zatienite všetky ostatné motocyklové pneumatiky.

Michelin Power GP

Michelin Power GP má ideálne vlastnosti pre športové motocykle, ktoré jazdia aj po verejných komunikáciách. Na pretekárskom dni alebo na tréningu na trati sa však za jej obojživelnosť určite nemusíte hanbiť.

Moto pneu Michelin Power GP

 Kúpte si obojživelníka Michelin Power GP, ktorý vás nesklame na ceste ani na pretekárskej dráhe.

Michelin Power Cup 2

Pneumatiky Michelin Power Cup 2 boli optimalizované na použitie na trati. Nízke pomery pórov ponúkajú maximálne hladké zóny pre lepšiu priľnavosť na suchom povrchu vo všetkých fázach uhla náklonu. Môžete ich však používať aj na verejných komunikáciách.

Moto pneu Michelin Power Cup 2

Pneumatika Michelin Power Cup 2 vás pri jazde priblíži k športovému zážitku na pretekárskej trati.

Michelin Power Slick 2

Táto pneumatika prekoná vaše očakávania športového výkonu na trati. Jazda na nej je dokonalým zážitkom na okruhoch aj na pretekoch. Ak teda hľadáte svižnejšieho partnera na cesty, práve ste ho našli. Rad pneumatík Michelin Power Slick 2dokonale vyváženú zmes, ktorá poskytuje optimálnu priľnavosť k povrchu.

Moto pneu Michelin Power Slick 2

Prezrite si pneumatiky Michelin Power Slick 2 s hladkým dezénom, ktorý vás podrží na pretekoch aj na víkendovom výlete.

 

Nevybrali ste si? Nevadí. Možno vás osloví súprava motocyklových pneumatík Michelin Pilot Road 4, ku ktorej dostanete od nás batoh. Využijete ho pri jazde v jednej stope aj na pešej túre. Ale poponáhľajte sa, akcia tiež platí do vypredania zásob.

Michelin Pilot Road 4: Prelomové pneumatiky v oblasti športového cestovania

Zmes pneumatík Pilot Road 4 obohatená o kremík zaisťuje perfektnú priľnavosť a lamely XST+ skracujú brzdnú dráhu až o 17 % v porovnaní s inými pneumatikami tejto kategórie. Vďaka mimoriadnej priľnavosti a vynikajúcej životnosti si budete na cestách užívať pocit bezpečia bez ohľadu na poveternostné podmienky.

Pneu Michelin Pilot Road 4

Pneumatiky Pilot Road 4 odporúčajú aj samotní výrobcovia. Oficiálne ich schválilo napr. BMW pre modely R1200 R a RS alebo Yamaha pre model MT 07 / Tracer.

Ďalšiu ponuku motocyklových pneumatík Michelin pre váš stroj nájdete v našom e-shope. Stačí len pohodlne vyfiltrovať požadované parametre.

Kompletná ponuka motocyklových pneumatík Michelin

 

Zdroj fotografií: Michelin, AZ pneu, Depositphotos

Nahoru