Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Užite si bezpečnú letnú jazdu s novinkami od Pirelli

Teploty stúpajú a vy ešte nemáte letné pneumatiky, ktoré obstoja na rozpálenom asfalte alebo pri prívalovom daždi? Máme pre vás odpoveď. Letné alebo celoročné pneumatiky Pirelli vďaka svojim špecifickým vlastnostiam splnia všetky vaše požiadavky. Tento rok táto talianska spoločnosť predstavila 6 inovovaných dezénov. Ktorý z nich si vyberiete?

Pneu novinky Pirelli

Stavte na prémiovú kvalitu a obujte novinky z dielne Pirelli!

Pirelli má rýchlosť v krvi

Spoločnosť Pirelli vznikla v Miláne v roku 1872, ale prvá pneumatika pre osobné vozidlá zišla z výrobnej linky až v roku 1901. Netrvalo však dlho a spoločnosť Pirelli sa stala špecialistom na rýchlosť. V roku 1907 si princ Scipione Borghese vyžiadal pneumatiky Pirelli pre svoje vozidlo na preteky Peking – Paríž a bola to viac než dobrá voľba. Víťazstvo talianskeho tímu sa stalo legendou, rovnako ako pneumatiky Pirelli, ktoré sa okamžite preslávili po celom svete.

Táto talianska značka sa dodnes spája najmä s odvetvím motoršportu. Najväčšie pútače možno vidieť na majstrovstvách sveta superbikov, kde Pirelli dodáva motocyklové pneumatiky, alebo na pretekárskych tratiach Formuly 1. Skúsenosti z vývoja pneumatík pre monoposty „ef-jednotky“ výrobca uplatňuje aj pri vývoji pneumatík pre osobné vozidlá, takže od nich očakávajte len tie najlepšie vlastnosti.

Preteky z Pekingu do Paríža 1907

Taliansky tím s vozidlom Itala zvládol za 60 dní pol sveta a do Paríža dorazil ako prvý.

Pirelli tiež úzko spolupracuje s výrobcami automobilov prémiových značiek, ktorí používajú najznámejšie talianske pneumatiky ako originálnu výbavu. Vynikajú nielen svojím dizajnom a efektivitou dezénu. Ročná produkcia 5. najväčšieho výrobcu pneumatík na svete dosahuje 80 miliónov kusov. Pre rok 2023 Taliani predstavili niekoľko noviniek.

Pirelli P Zero sa prispôsobí výkonu každého vozidla

O pneumatikách Pirelli P Zero sníva každý majiteľ športového vozidla, pretože sú na špičke vývojového reťazca, ktorý má korene v pretekárskych okruhoch F1. Nová generácia tohto dezénu poskytuje lepšiu odozvu na riadenie, konzistentnú ovládateľnosť a lepšie zahrievanie.

Pneu Pirelli P Zero

Pirelli P Zero je snom každého majiteľa športového a výkonného vozidla.

Inžinieri z Milána nezabudli ani na bezpečnosť. Vďaka prispôsobenému dizajnu vnútornej časti dezénu a vysokému obsahu siliky sú pneumatiky ešte bezpečnejšie pri jazde na mokrej vozovke. Môžu sa pochváliť aj skvelou trakciou a nízkym valivým odporom, ktorý zároveň znižuje ich hlučnosť. V zákrutách aj na rovinke si tak užijete komfortnú jazdu.

S Pirelli Cinturato P7 budete mať jazdu pod kontrolou

Pirelli Cinturato P7 je vysokovýkonná pneumatika navrhnutá pre prémiové vozidlá a crossovery. Pri inovácii dezénu si vo výrobe posvietili na:

  • vysoký výkon na mokrom povrchu,
  • vysoký kilometrový výkon,
  • nízky valivý odpor
  • a udržateľnosť vzhľadom na životné prostredie.

Nové zloženie zmesi týchto pneumatík vám poskytne tú najlepšiu záruku bezpečnosti, efektivity a komfortu, či už budete musieť náhle zabrzdiť, alebo si budete chcieť užiť príjemnú a úspornú jazdu.

Pneumatiky Pirelli Cinturato P7

Model Cinturato P7 je vďaka svojim vyváženým vlastnostiam prvou voľbou najlepších výrobcov automobilov.

Sme autorizovaný predajca pneumatík Pirelli a ďalších značiek. Čo to pre vás znamená? >>

Pirelli Powergy sú rozumnou a bezpečnou voľbou

Nový rad pneumatík Pirelli Powergy pre osobné vozidlá a SUV sa na energetickom štítku môže pochváliť označením A v priľnavosti na mokrom povrchu. Keď k zníženému riziku akvaplaningu pridáte aj kratšiu brzdnú dráhu, vyjde vám precízne ovládanie vozidla aj v tých najzložitejších podmienkach. Tento model dostal do vienka zmes s nižším valivým odporom, takže nebudete musieť často jazdiť dotankovať nádrž.

Pneumatiky Pirelli Powergy

Pneumatiky Pirelli Powergy sú bezpečné a vyvinuté pre „zelený výkon“ – nezaťažujú toľko životné prostredie.

Pirelli Scorpion – letný idol všetkých SUV

Nie nadarmo získal tento model certifikát TÜV SÜD. Vďaka novej zmesi a optimalizovanému dezénu pneumatík Pirelli Scorpion budete mať istotu, že vždy zabrzdíte včas. Postará sa o to nízky profil a plochý dizajn behúňa, rovnako ako sa stará o nižší valivý odpor a hlučnosť, lepšiu ovládateľnosť vozidla alebo odolnosť voči opotrebovaniu. Vo vašom SUV si tak môžete užívať bezstarostnú letnú jazdu.

Pneu Pirelli Scorpion

Inovovaný skosený dezén pneumatík Pirelli Scorpion vám zaistí bezpečné brzdenie a lepšiu ovládateľnosť vozidla.

S Pirelli Cinturato All Season SF 2 budete spokojní celý rok

Chcete si užívať bezpečný a pohodový pôžitok z jazdy po celý rok? S pneumatikami Pirelli Cinturato All Season SF 2 nebudete musieť myslieť na sezónne prezúvanie ani sa obávať náhlych výkyvov počasia. Univerzálny dezén vám poskytne maximálny výkon za každého počasia, ale aj:

  • vyšší jazdný komfort,
  • bezpečnosť aj v prípade akvaplaningu,
  • zlepšenú priľnavosť na snehu
  • alebo dlhší kilometrový výkon.

Pneu Pirelli Cinturato All Season SF 2

Celoročné pneumatiky Pirelli Cinturato majú perfektnú účinnosť v lete aj v zime, v meste aj v teréne.

Celoročný guru pre SUV: Pirelli Scorpion All Season SF 2

Nový rad celoročných pneumatík Pirelli Scorpion All Season SF 2 si poradí s rozmarmi každého počasia. Väčšie centrálne a horizontálne drážky zvyšujú odolnosť voči akvaplaningu a celkovo zlepšujú ovládateľnosť na mokrej vozovke, zatiaľ čo 3D lamely v tvare diamantu zabezpečujú skvelý brzdný výkon na všetkých povrchoch. Štruktúra dezénu navrhnutá špeciálne pre SUV poskytne vášmu vozidlu excelentnú stabilitu a vám istotu, či už sa vydáte v lete k moru alebo v zime na hory.

Pneu Pirelli Scorpion All Season SF 2

Nové celoročné pneumatiky Scorpion Season SF 2 majú perfektný výkon na suchom, mokrom aj zasneženom povrchu.

Nevybrali ste si z týchto talianskych noviniek? Nevadí. V našom e-shope na vás čaká široké portfólio pneumatík Pirelli. Stačí si jednoducho vyfiltrovať vhodný rozmer.

 

Vybrať si pneumatiky Pirelli

 

Zdroj fotografií: Depositphotos, Pirelli, AZ pneu

Nahoru