Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Vyhrajte súpravu pneumatík Continental v hre Conti ide na zelenú

Spoločnosť Continental sa tento rok rozhodla trochu zmeniť formát klasickej ContiHry a pripravila súťaž „Conti ide na zelenú“. Každý účastník môže ovplyvniť, ktorý z vybraných ekoprojektov získa finančnú podporu na obnovu alebo prevádzku. Stačí niekoľko kliknutí a môžete podporiť dobrú vec a zapojiť sa do žrebovania o nové pneumatiky Continental s technológiou ContiRe.Tex.

Vyhrajte pneu Continental

Podporte dobrú vec a vyhrajte súpravu nových pneumatík Continental.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Ak sa chcete zapojiť do súťaže o túto jedinečnú výhru, kliknite na webovú stránku contiidenazelenu.sk. Na mape vyberte ekologický projekt, ktorý chcete podporiť, vyplňte svoje registračné údaje a potvrďte svoj hlas. Automaticky tak budete zaradení do žrebovania o nové pneumatiky Continental. Hlasovať za ekoprojekt môžete do 31. 5. vrátane.

Aké zaujímavé projekty môžete podporiť?

Na Slovensku sú do súťaže zapojené 4 projekty. Všetky si zaslúžia podporu, ale vybrať si môžete len jeden. Ktorý z nich dostane váš hlas?

  • „Za včely = za nás!“ – Viete, že bez včiel by život na Zemi nebol taký, aký je? Alebo že by vôbec neexistoval? Pomôžte OZ Príroda bez hraníc vybudovať domov pre tisícky včielok pri meste Námestovo. Včelíny budú aj malou enviroučebňou nielen pre deti.
  • Záchrana živočíchov z voľnej prírody – Záchranná stanica a Ekocentrum Zázrivá sa stará o zranené a inak postihnuté živočíchy z voľnej prírody. Zahŕňa to zaobstaranie krmív, liečiv, prevádzku zásahových vozidiel, ako aj starostlivosť o priestranstvá a biotopy, ktoré sú prirodzeným domovom týchto živočíchov. Podporíte ich?
  • Voda pre močiare – Slovenská ornitologická spoločnosť BirdLife sa snaží dostať vodu späť do močiarov v Chránenom vtáčom území Medzibodrožie. Bez vody v mokradiach je ohrozený celý ekosystém vrátane nás.
  • Voda nie je odpad – Nedostatok zrážok, vysušená zem, problémy so zadržiavaním vody v krajine. Tento globálny problém sa snaží riešiť Dobrovoľnícke centrum Košického kraja. Možno aj vďaka vašej podpore vybuduje ďalšiu dažďovú záhradu či jazierko.

Obujte spoľahlivých šampiónov z dielne Continental. Na leto aj celý rok >>

Kedy sa uskutoční žrebovanie?

Spoločnosť Continental zverejní výhercov spoločne s výhernými projektmi 15. 6. 2023. Ak budete mať šťastie a vyhráte, dozviete sa to najneskôr do 10 pracovných dní. Prevádzkovateľ vám zašle informáciu s blahoželaním prostredníctvom e-mailu a telefónneho čísla, ktoré ste uviedli v registračnom formulári. 

Viac informácií o súťaži a výhre si môžete prečítať v Pravidlách akcie.

Zistili ste po zime, že dezén vašich letných pneumatík vám už nezaisťuje bezpečnú jazdu? Na nič nečakajte a kúpte si nové kvalitné pneumatiky Continental alebo pneumatiky iných osvedčených značiek.

 

Vybrať si nové letné pneumatiky

 

Zdroj fotografií: Continental

Nahoru