Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Sme autorizovaný predajca pneumatík Pirelli, Michelin, Nexen a ďalších značiek. Čo to pre vás znamená?

Kvalitné pneumatiky sú základným predpokladom bezpečnej jazdy, či už ide o osobné auto, dodávku alebo motocykel. Ako však dať pozor na kvalitu pneumatík pri samotnom výbere? Istotu, že ide o produkt priamo od výrobcu, vám dá autorizovaný predajca. Nákupom od oficiálneho partnera značky ale získate aj ďalšie výhody. Prečítajte si, čo vám garantujeme v AZ pneu.

správne uskladnenie pneumatík

V našich skladoch majú pneumatiky všetko, čo potrebujú na zachovanie svojich vlastností – sucho, tmu a ideálnu teplotu.

Výhody nákupu od autorizovaného predajcu

Čo nás robí autorizovaným predajcom? S výrobcami spolupracujeme priamo na základe zmluvnej dohody o predaji, poprípade sme od nich obdržali certifikát produktového špecialistu. Týmto spôsobom sme napojení na výrobcov pneumatík značiek od A po Z. Pre vás ako koncového zákazníka to prináša viac istoty.

Čo presne získate kúpou pneumatík v AZ pneu, či už si vyberiete značku Barum, Continental, Matador, Michelin alebo Nexen? Napríklad istotu, že:

  • ide o originálny a homologizovaný výrobok,
  • vždy vám ponúkneme to najlepšie, čo je aktuálne k dispozícii od výrobcu,
  • vždy vám poradíme s výberom pneumatík, ktoré spĺňajú vaše potreby,
  • bez problémov vám vymeníme pneumatiky v prípade, že ste si objednali nesprávny rozmer 
  • a zaručíme vám zákonom stanovené lehoty a podmienky v prípade reklamácie.

Vyberte si víťazov testov: Zimné alebo celoročné pneumatiky Michelin. >>

Prečo neriešiť na nových pneumatikách rok starú „DOTku“?

Vodiči sa pri výbere pneumatík často zaoberajú označením DOT a požadujú od predajcu produkt vyrobený v aktuálnom roku alebo v konkrétnom mesiaci. Táto požiadavka je vo väčšine prípadov nereálna a predstavuje aj zbytočnú obavu. Dôvody? 

Po prvé, ak chcete napríklad namontovať najnovšie pneumatiky značky Barum, čoskoro zistíte, že posledné nové modely výrobca predstavil pred rokom. Je to však to najlepšie, čo je od neho v súčasnosti na trhu k dispozícii. Zároveň nie je potrebné myslieť na starší dátum výroby, ktorý nemá vplyv na kvalitu pneumatík. Pneumatiky začínajú reálne starnúť až po namontovaní na vozidlo a môžu sa predávať ako nové aj 5 rokov po opustení výrobnej linky.

  • Profesionálnym uskladnením pneumatík vám garantujeme istotu rovnako dobrých jazdných vlastností ako u včera vyrobených gúm.
  • V rámci prezutia pneumatík v našom pneuservise vám ponúkame aj zvýhodnenú cenu za sezónne uskladnenie pneumatík. Do veľkosti 18” to je 30 €, pre 19” a väčšie to je 32 €. 

Na význam DOTky upozorňujeme aj v našom videu.

 

Stavíte na koňa zo stajne Continental? Vyberte si tie najlepšie zo zimných alebo celoročných pneumatík. >>

certifikát autorizovaného predajcu

Pneumatiky všetkých značiek vám ponúkame so všetkými výhodami autorizovaného predajcu. V prípade pneumatík značky Pirelli však môžete získať ešte niečo navyše.

Kúpou pneumatík Pirelli získate exkluzívne výhody

Ak si potrpíte na prémiovú kvalitu pneumatík Pirelli, neváhajte sa zaregistrovať do P Zero Clubu. Čaká vás tam svet plný výhod, okrem iného bezplatná výmena poškodenej pneumatiky za novú v prípade defektu, napríklad pri prepichnutí cudzím telesom, náraze na obrubník, ale aj v dôsledku požiaru. 

Tuto výhodu získate v rámci garančného programu TYRElife po zakúpení aspoň 2 ks pneumatík Pirelli od autorizovaného predajcu, vo veľkosti nie menšej ako 15 palcov, a po splnení podmienok programu TYRElife

Využite všetky výhody nákupu pneumatík od autorizovaného predajcu a vyberte si nové pneumatiky v AZ pneu. U nás si môžete byť istí serióznym prístupom a kvalitným produktom bez ohľadu na jeho dátum výroby.

 

Vybrať si pneumatiky osvedčených značiek

 

Zdroj fotografií: Depositphotos, AZ pneu SK

Nahoru