Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Motocykel 2023: Vyhrajte s AZ pneu sadu pneumatík Michelin a vychutnajte si rarity

Medzinárodná výstava Motocykel 2023 sa opäť vracia do Bratislavy. Uvidíte nablýskané motorky, kaskadérske šou či prehliadku tuningu. A nebudeme tam chýbať ani my! Pre návštevníkov stánku AZ pneu sme pripravili hodnotné ceny. Na čo sa môžete tešiť počas tohto podujatia? Tu je malá ochutnávka.

100 let od založení BMW Motorrad

BMW Motorrad pripravilo limitovanú edíciu modelov BMW R 18 100 Years a BMW R nineT 100 Years pri príležitosti 100. výročia svojho založenia. Druhý menovaný model bude vystavený aj na výstave Motocykel 2023.

Čo vás čaká na výstave motocyklov?

V piatok 9. marca sa na výstavisku Incheba Expo Bratislava rozozvučia motory nadupaných strojov v rámci výstavy Motocykel 2023. Okrem dychberúcich kaskadérskych vystúpení najúspešnejších jazdcov sú na programe ukážky bezpečnej jazdy, autogramiády a prehliadky motocyklového príslušenstva. Srdcia priaznivcov motocyklov stavaných na mieru zaplesajú aj v sekcii Customs of Slovakia a na svoje si prídu aj fanúšikovia lodí v rámci sprievodnej výstavy Boat Show. Ryk motorov utíchne v nedeľu 12. marca.

BMW predstaví špeciálnu edíciu k 100. výročiu BMW Motorrad

Značka BMW má svoj fanklub nielen v segmente automobilov, ale aj v segmente motocyklov. Všetko sa to začalo v septembri 1923 na nemeckom autosalóne, kde bol predstavený prvý BMW motocykel. Po takmer 100 rokoch pretekárskych aj nepretekárskych úspechov si na tohtoročnej výstave motocyklov budete môcť pozrieť špeciálnu edíciu modelu R nineT 100 Years, ktorá je symbolicky limitovaná na 1923 vyrobených kusov.

120 rokov Harley-Davidson si tiež zaslúži „limitku“

Značka Harley-Davidson je medzi motocyklistami skutočným kultom. Všetci obdivovatelia týchto doslova umeleckých diel si budú môcť na výstave Motocykel 2023 pozrieť limitovanú edíciu modelu Street Glide Special Anniversary, ktorá bola vytvorená k 120. výročiu založenia spoločnosti v počte 1600 kusov. Každý z nich má na nádrži vyryté jedinečné sériové číslo.

Ktoré značky motocyklov sa môžu pochváliť svojimi NEJ? >>

Harley-Davidson limitovaná séria

Limitovaná edícia modelu Street Glide Special Anniversary bola vyrobená v špeciálnej červenej farbe Heirloom Red.

Moped Korado Euro 5 zažije na Slovensku premiéru

Chcete vlastniť malý a ľahký moped s nízkou spotrebou? V Inchebe si budete môcť pozrieť jedno- a dvojmiestne modernizované Korado Euro 4. Model Supermaxi 50 Euro 5 vyvinuli českí a slovenskí inžinieri, ktorí kládli dôraz na dlhodobú životnosť a nenáročnú údržbu. Vzhľadom na súčasný vývoj emisných noriem je to však pravdepodobne posledný “benzín”.

Prídite do stánku AZ pneu a vyhrajte hodnotné ceny

V rámci tohtoročnej výstavy sme pre návštevníkov nášho stánku pripravili súťaž o hodnotné ceny. Každý deň, od piatka do nedele, vyžrebujeme jedného víťaza, ktorý si môže vybrať jednu zo sád od značky Michelin z kategórií Road, Adventure a Cross. Tešiť sa môžete aj na bohatú prehliadku TOP moto pneumatík:

Okrem ukážok pneumatík si budete môcť pozrieť aj duše Michelin alebo produkty Slime na opravu defektu. K dispozícii je samozrejme aj naše odborné poradenstvo. A ak nevyhráte súťaž, budete si môcť objednať svoje vysnívané pneumatiky za zvýhodnenú cenu.

Sledujte nás na Instagrame a vyhrajte batoh na motorku alebo koberec Bridgestone a ďalšie zaujímavé ceny.

 

Súťažiť na Instagrame AZ pneu

 

Zdroj fotografií: Incheba Expo Bratislava

Nahoru