Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Motocykel 2024: Vyhrajte s AZ pneu sadu pneumatík a ďalšie vecné ceny

Medzinárodná výstava Motocykel 2024 sa opäť vracia do Bratislavy. Uvidíte nablýskané motorky, kaskadérske šou či prehliadku tuningu. A nebudeme tam chýbať ani my! Pre návštevníkov stánku AZ pneu sme pripravili hodnotné ceny. Na čo sa môžete tešiť počas tohto podujatia? Pripravili sme pre vás malú ochutnávku.

Pozvánka na výstavu Motocykel

Na tohtoročnej výstave Motocykel sa môžete tešiť na motorky všetkých druhov, najúspešnejších jazdcov a koncerty. V stánku AZ pneu budete mať možnosť vyhrať súpravu motocyklových pneumatík podľa vlastného výberu.

Čo vás čaká na tohtoročnej výstave motocyklov?

Vo štvrtok 7. marca sa na výstavisku Incheba Expo Bratislava rozozvučia motory nadupaných strojov v rámci výstavy Motocykel 2024. Okrem dychberúcich kaskadérskych vystúpení najúspešnejších jazdcov sú na programe ukážky bezpečnej jazdy, autogramiády a prehliadky motocyklového príslušenstva. Srdcia priaznivcov motocyklov stavaných na mieru zaplesajú aj v sekcii Customs of Slovakia. Ryk motorov utíchne v nedeľu 10. marca.

V expozícii Ducati sa môžete tešiť na 4 slovenské premiéry

Novinky z dielne legendárnej talianskej značky vás nadchnú nielen svojím výkonom a dizajnom. V slovenskej premiére Ducati predstaví nové modely:

  • Hypermotard 698 Mono RVE – prvý jednovalcový „fun-bike“,
  • Multistrada V4 S Grand Tour – pohodlný a všestranný cestný stroj,
  • Multistrada V4 RS – 4. generácia športovej Multistrady s dizajnovými prvkami inšpirovanými MotoGP,
  • DesertX Rally – terénny stroj zrodený v púšti.

Harley-Davidson privezie tiež 4 novinky

 

Značka Harley-Davidson je medzi motocyklistami skutočným kultom. Všetci obdivovatelia týchto doslova umeleckých diel si budú môcť na výstave Motocykel 2024 pozrieť modely CVO Road Glide ST, CVO Pan America, Street Glide a Road Glide v absolútnej premiére.


Prečítajte si tiež: Ktoré značky motocyklov sa môžu pochváliť svojimi NAJ? >>


CB1000 Hornet je vlajkový naháč Hondy

Aj v expozícii Hondy budete môcť obdivovať nablýskané novinky. Tešiť sa môžete na nový model Honda CB1000 Hornet – upravenú verziu modelu CBR1000RR Fireblade s krútiacim momentom viac ako 100Nm. Tento vlajkový naháč disponuje napríklad konektivitou telefónov s Androidom a iOS alebo elektronickými asistentmi s tromi jazdnými režimami. Honda predstaví aj modely CB500 Hornet, CBR600RR a NX500.

 

Stánok AZ pneu na výstave Motocykel

Vizualizáciu máme pripravenú. Príďte si do nášho, tentoraz oveľa väčšieho stánku pozrieť 200 vystavených motocyklových pneumatík od svetových značiek.

Príďte do stánku AZ pneu a vyhrajte hodnotné ceny

V rámci tohtoročnej výstavy sme pre návštevníkov nášho stánku pripravili súťaže o vecné ceny a hlavnú cenu – moto pneumatiky podľa vlastného výberu v hodnote 300 €. Tešiť sa môžete aj na bohatú prehliadku TOP moto pneumatík:

Okrem ukážok pneumatík si budete môcť pozrieť aj duše Michelin alebo produkty Slime na opravu defektu. K dispozícii je samozrejme aj naše odborné poradenstvo. A ak nevyhráte súťaž, budete si môcť objednať svoje vysnívané pneumatiky za zvýhodnenú cenu. S objednávkou získate aj 50 % zľavu na prezutie.

 

Pozrite si našu ponuku moto pneumatík

 

Zdroj fotografií: Incheba Expo Bratislava, AZ pneu

Nahoru