Potrebujete poradiť?
NavigáciaNAVIGÁCIA Telefón +421 2 6820 6080

Najslávnejšie motorkárky: poznáte ich všetky?

Už dávno neplatí, že jazda na motorke je pánska záležitosť. Počet dievčat a žien, ktoré láka burácanie motorov, každoročne masívne rastie. Sú medzi nimi aj celebrity známe z Hollywoodu a koncertných pódií. Prečítajte si, ktoré to sú a aké poklady ukrývajú v garáži.

Slávne ženy a ich motorky

Pamela Anderson, Pink alebo Cher sa neboja obliecť si kožené nohavice, sadnúť na motorku a vyraziť za dobrodružstvom.

#1 Angelina Jolie

Angelina Jolie má na svojom konte niekoľko filmových scén ako drsná motorkárka. Nie je teda divu, že sa jej koníčkom stala jazda v jednej stope. Inšpiroval ju bývalý manžel Brad Pitt, ktorý sám vlastní veľkú zbierku motocyklov. Takže keď fiktívna Lara Croft práve nenatáča alebo neodovzdáva ceny na slávnostných ceremoniáloch, fanúšikovia ju môžu uvidieť s prilbou na hlave na BMW F640GS alebo na MV Agusta.

#2 Megan Fox

Femme fatale filmových plátien Megan Fox je náruživou milovníčkou motoriek. Svojím nezameniteľným štýlom a vášňou pre dobrodružstvo si získala srdcia fanúšikov aj motoristickej komunity. Jej druhým domovom sú pretekárske okruhy a cesty v malebných horských dedinkách. Každý, kto videl Transformerov, si pamätá na upravenú Apriliu RS 125, na ktorej jazdila so Shiom LaBeoufom. K tejto značke si vytvorila silné puto, rovnako ako k značke Harley-Davidson.

#3 Alanis Morissette

Alanis Morissette, speváčka s nezameniteľným štýlom, sa tiež nebojí prekročiť hranice a pridať plyn. Vášeň pre motorky je odrazom jej nepokojného ducha a túžby po slobode. Do silných strojov sa zamilovala vplyvom svojho bývalého priateľa, kanadského herca Ryana Reynoldsa. Jej obľúbenou značkou je Ducati.

Motorka ako investícia: Čo robiť, aby hodnota mašiny rástla? >>

#4 Pink

Energická popová ikona Alecia Beth Moore alias Pink vyrástla v sedle otcovho motocykla a neskôr sa vydala za motokrosového pretekára Careyho Harta. Nie je teda divu, že si rada užíva adrenalín a slobodu na dvoch kolesách. O tom, že má rada heavy metal a karbónové vlákna niet pochýb – vlastní Harley-Davidson Sportster XL Iron 883N a Triumph Bonneville T100.

#5 Pamela Anderson

Ani táto svetoznáma herečka, ktorá si svojou úlohou v seriáli Pobrežná hliadka získala srdce takmer každého muža, sa nebojí vziať do rúk riadidlá a vydať sa za dobrodružstvom v jednej stope. Motorky sú pre ňu symbolom slobody a odvahy. Miluje rýchle, silné stroje a v jej zbierke by ste našli napríklad motocykle značiek Harley-Davidson Sportster 1200, Ducati Monster 696 alebo Yamaha YZF-R1.

#6 Jessica Alba

Herečka, podnikateľka a módna ikona Jessica Alba je známa svojím talentom a vášňou pre motorky. Jazdí na nich od svojich 17 rokov. V jej garáži by ste našli poklady, ktoré odrážajú jej štýl a osobnosť – napríklad legendárny Harley-Davidson Street Glide alebo Fat Boy. Cruisermi to však nekončí. Obľúbila si aj športové motocykle, ako je rýchly a elegantný Ducati Diavel. Jej osobným favoritom je však Kawasaki ZZR 250.

Ako si vybrať správne pneumatiky pre váš cruiser? >>

#7 Cher

Speváčka Cher sa prvýkrát zviezla na Harley vo veku 14 rokov. Pravdepodobne vtedy vznikla jej láska ku koži, strapcom a zipsom. Aj preto nesmie chýbať v jej zbierke Harley-Davidson. Okrem jazdy na motorke, ktorá jej dáva pocit slobody a dobrodružstva, podporuje aj charitatívne podujatia spojené s motorkárskou komunitou – napríklad Ride for Life, ktorá pomáha ľuďom s HIV/AIDS.

Aj vy vlastníte niektorú z mašín ako tieto slávne motorkárky? Nech už je to akákoľvek, nezabudnite ju vybaviť kvalitnými pneumatikami, ktoré vás nesklamú v daždi ani v teréne. S výberom vám radi poradíme.

 

Vybrať si nové motocyklové pneumatiky

 

Zdroj fotografií: Depositphotos

Nahoru